Pluspunten
Alles is goed verlopen, top
Pluspunten
Sneller dan verwacht kreeg ik mijn bestelde IPad binnen en het zag er werkelijk waar allemaal erg verzorgd en netjes uit. De eerste aanblik was alsof ik een nieuw apparaat had gekocht, alles keurig verpakt en afgewerkt. Nieuwe stekker & snoer. Naast de verpakking waarin het apparaat in bescherming lag ook nog ingepakt in een noppenfolie ter extra bescherming. Bij inspectie zag ik nauwelijks gebruikssporen. Batterij al voor 40% opgeladen dus meteen gebruiksklaar. Kortom allemaal dik-en-dik-in-orde!! Ik ben dan ook meer dan tevreden met het geleverde product door TRIXON!
VerbeterpuntenAls jullie alles zo behandelen en afleveren dan is het meer de kunst om je niveau te handhaven dan om te verbeteren!
Goedemorgen Gert, bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide recensie, dit waarderen we enorm. Fijn om te horen dat de bestelling naar wens. Veel plezier met de iPad en graag tot spreeks! Groetjes, Kevin van Trixon.
Pluspunten
Bedankt voor het advies
Pluspunten
Vlotte levering. Alles goed verpakt. De iPad voldeed aan zijn verwachtingen. Een compleet pakket. Aanrader dus!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Nette prijs, Lange Garantietermijn,
wat duidelijkheid in het furbished programma en dan voornamelijk de tijd die daar aan verbonden is. het is tot nu afwachten op een mail dat hij onderweg is naar postNL misschien wat meer inzicht over de tijd
Tot nu toe heel tevreden. Dank jullie wel.
Pluspunten
Prima snelle en correcte levering. Product voldoet!
VerbeterpuntenLeveringstijd
Pluspunten
Hoge kwaliteit Iphone x / perfect funtionerend. Nog beter dan nieuw door meegeleverde hoes en protectie
VerbeterpuntenBinnen 24 uur leveren
Pluspunten
Alleen maar positief, reageren snel op berichten/vragen! Prijs kwaliteit verhouding heel goed!
Pluspunten
Een prima ipad ontvangen met hoes en laadaccessoires. Alles zorgvuldig verpakt en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenAls ik iets moet noemen dan de snelheid van de levering, ookal vond ik dit alsnog ruim voldoende
Pluspunten
Snelle levering. Product ziet er goed uit.
Pluspunten
Nette iPad gekocht voor een nette prijs.
Pluspunten
Ik verwachte een telefoon met licht zichtbare krassen die ik voor erbij uitstekende prijs gekocht had. Maar toen ik de telefoon kreeg was deze als nieuw! Na 2 dagen pas een minikrasje gevonden. Ook handig dat er een beschermhoes + screenprotector bijgeleverd worden.
VerbeterpuntenHet duurde bij mij 10 dagen voordat ik de telefoon in huis had. Op zich prima maar het zou fijn zijn als je een datum zou krijgen via de mail wanneer ze verwachten dat je bestelling klaar is. 1-8 dagen is nogal een verschil
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenTot dusver geen
Pluspunten
snelle afhandeling bestelling
Pluspunten
Product is goed en communicatie verloopt snel
VerbeterpuntenNiet op website zetten dat een product volgende dag geleverd wordt en dan na bestelling laten weten dat levering tot 8 werkdagen kan duren...
Pluspunten
Bedankt voor de fijne iPhones
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenDe betaalsite werkt niet. Na telefonisch overleg het artikel via de mail besteld
Pluspunten
Kevin gaat prima om met klanten en komt afspraken na! Ook fouten bij post nl lost hij voor je op ik kan het iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
Pluspunten
Ga zo door