Pluspunten
Prima telefoon, maar nog beter, de service en het persoonlijk contact.
Pluspunten
Overzichtelijk en komt beloftes na!
Pluspunten
komen afspraken na
Verbeterpuntenbeter het product omschrijven zodat de klant precies weer wat hij koopt. had een ipad besteld met als opmerking dat het scherm krasvrij moest zijn. dat was niet het geval. teruggestuurd en de afspraken zijn netjes nagekomen en geld binnen 5 werkdagen retour
Pluspunten
Duidelijk, snel en correct
VerbeterpuntenNiet gevonden
Pluspunten
Goeie service en doen wat ze zeggen te doen .
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik ben blij dat ik deze keus heb gemaakt om bij trixon te bestellen. Ik gebruik de iphone nu enkele dagen en het werkt heel fijn. Ook fijn dat er direct bescherming bij is geleverd. Ga zo door!
Pluspunten
batterij blijkt na een maand niet zo als het hoort, dus gewoon vervangen. gewone jongens, komen afspraken na. top
Pluspunten
Ruime voldoende, ga zo door
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Keurige levering iPad werkt uitstekend
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
belt terug. geeft juiste infotmatie
Pluspunten
Volledig tevreden
Pluspunten
vind er weinig positief aan ik bestel een ipad 4 deze werd verzonden naar mij maar eenmaal ontvangen zat er een oplader van een ipad 2 bij die ik niet kan gebruiken vervolgens contact opgenomen en er werd mij belooft een andere oplader te sturen we zijn nu 1 week verder en nog steeds geen oplader ontvangrn ik heb weer contact opgenomen en weer werd er verteld we sturen u nog een oplader 2e keer en ook nu niks ontvangen dit is de eerste en lastste keer dat ik ieys bestel bij deze webwinkel
Goedemiddag Roger, Bedankt voor de feedback. Toen wij te horen kregen dat de verkeerde kabel was meegeleverd, is direct dezelfde dag nog de correcte kabel via brievenbuspost opgestuurd. Blijkbaar is deze niet bezorgd, daarom hebben we vervolgens nogmaals een kabel toegestuurd. Deze kabel is wel de volgende dag bezorgd. Ook hebben we maatregelen genomen om soortgelijke situatie in de toekomst te vermijden. Zoals je hebt bevestigd ben je nu in bezit van de correcte laadaccessoires en werkt alles naar tevredenheid. Jammer dat de recensie alleen nog niet is aangepast, wellicht is het mogelijk om dit alsnog even te doen? Veel plezier met de iPad en we hopen je in de toekomst vaker van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Kevin van Trixon.
Pluspunten
Goede service! Snelle levering!
Pluspunten
No nonsens precies wat de website aangeeft wordt uitgevoerd.
Pluspunten
Persoonlijke service ivm aanstaande vakantie
Pluspunten
Prima product met nieuwe accu en goede service
Pluspunten
Snel geleverd en goed product.
VerbeterpuntenEr stond dat er een glass protector geleverd zou worden bij t product maar dit is alleen voor telefoons en geen tablet. Was voor mij niet duidelijk waardoor ik alsnog moet bestellen.
Pluspunten
Ik heb bij Trixon zowel een Iphone 7 als een Ipad air 2 gekocht. Bij de iphone pakte de simkaart niet dus die ging terug. Ik kreeg een andere die perfect werkt en een powerbank voor het ongemak. De Ipad heeft wat lichte krasjes maar doet het ook perfect. Deze was ook heel snel binnen. Prima bedrijf!
Pluspunten
zeer snelle levering en een prima aankoop
Pluspunten
Persoonlijk contact en maatwerk door omstandigheden. Alle gemaakte afspraken volledig nagekomen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super mooie en nette ipad, En gelijk antwoord terug gekregen op de vragen.
VerbeterpuntenNiets