• Prijs
  • Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, originele accessoires, goede communicatie

• Prijs
  • Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik had een paar vragen en ben heel goed geinformeerd zodat ik de juiste keuze heb kunnen maken! Zeer snelle levering!

Pluspunten

Ik heb bij hen online een ipad pro gekocht. Grote uitgave natuurlijk dus eerst even telefonisch contact opgenomen. Kevin nam alle tijd voor me, dus ipad gekocht. Die werd al na twee dagen geleverd, maar na een dag ontdekte ik een dunne flikkerende streep door het scherm. Kevin weer gebeld en hij kon direct omgeruild worden voor een andere, die ik nog steeds met groot plezier gebruik! Ze staan voor wat ze zeggen: ze hebben alle vertrouwen in hun artikelen, maar mocht er toch wat mis zijn wordt er naar een oplossing gezocht. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn "klacht" afgehandeld werd, met vertrouwen en respect!

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Popovstraat 48

8013 RK Zwolle