Top bedrijf goede service

Zie bovenstaande

Verbaazend goed

Mijn bestelde telefoon is de volgende dag binnen gekomen zoals afgesproken. telefoon zag er fantastisch uit. Had ik niet gedacht. Binnenkort ga ik de volgende telefoon bestellen voor mijn andere zoon.

prima service.en snel geleverd

Een super iPad mijn vrouw is er blij mee

De iPad werd op tijd geleverd

Blij verrast !

Snelle levering en conform aanprijzing op jullie site.

iPad Air 2 gekocht, snel geleverd... Stekker deed het niet met opladen, gemaild en 2 dagen later een nieuwe in huis.. Goede service👍🏻

geweldige Ipad

Goed produkt

Snelle service goed product

Zieboven ,mocht ik nog iets zoeken ga ik zeker terug

Nog nooit van jullie bedrijf gehoord maar tot nu toe een goeie en snelle services en hoop dat de ipad bevalt

Snel. Goed.

Voor geleverd. Goed verpakt. Produkt voldoet aan alle verwachtingen.

Goede service, snelle levering

Goede service, snel geleverd.

Onjuiste advertentie

Er wordt geadverteerd met een bepaalde iPad mini4 voor €239,00 met “hoogste kwaliteit”. Deze mini 4 kon ik op de website niet vinden en de €20 duurdere maar besteld met exact dezelfde specs. Er zitten 3 krassen op het scherm en de hoogste kwaliteit zou voor hoogste “technische” kwaliteit staan dus niet voor “optische” kwaliteit....ik vroeg om de €20 retour te storten en zou dan de mini4 houden. Trixon besloot om het toestel retour te nemen. Overigens was er verder op de verpakking en verdere service niets af te dingen. Tot op heden staat de iPad mini4 van €239,00 dagen later nog steeds op MP.

Geweldige koop gedaan bij Trixon! Zeer tevreden

Geweldige koop gedaan bij Trixon! Zeer tevreden

zeer gemakkelijk bestellen

snel bestellen ----> snel leveren tegen mooie prijs.

Ipad pro 12.9 gekocht

Ipad werkt naar behoren

Goede snelle service

Pakket super netjes ingepakt ontvangen, telefoon is goed beschermd in de doos. Iphone 7 met 4 sterren besteld, de telefoon is absoluut in top staat, ik kan er geen gebruikersschade op terug vinden. Zat ook 2x screen protect en een hoesje bij.

Op tijd en in nette staat ontvangen. Alles werkt. Dik tevreden

TOP!!!!!!

Zeer goede ervaring met TRIXTON. Zeer snelle levering en een hele mooie tablet voor een goede prijs. \

Snel geleverd, keurig verpakt, nieuwe hoes en lader bij de mini-iPad. Deze zag er zelf ook goed uit!

Alles perfect

Snelle levering . Een goed advies aan de telefoon. En de tablet bevalt prima.

Afgelopen week een iPad Pro gekocht en de dag daarop is deze al geleverd. Keurige refurbished IPad amper van nieuw te onderscheiden op wat afdrukken op het scherm na. Prima spullen voor aangenamere prijs dan nieuw. Kan Trixon tot zover zeker aanraden.

Top service en afspraak is afspraak

Afgelopen november een Iphone 7 refurished besteld. Toestel en batterij waren in uitstekende staat. Bovendien 2 jaar garantie. In januari ging de back-camera kapot. Na contact met Trixon het toestel opgestuurd. Binnen een paar dagen werd er contact met ons opgenomen en bleek dat er een onderdeel besteld moest worden wat enige tijd kon gaan duren. Vervolgens werd de keuze voorgelegd om hierop te wachten of om een ander toestel met precies dezelfde specificaties toegestuurd te krijgen. Ik heb gekozen voor de laatste optie en het toestel heb ik een dag later ontvangen. Erg tevreden over de geleverde service!

Woord bij de daad

Gekregen wat ik besteld heb en heel snel.

Uitstekend!

Snelle levering! Ik heb een refurbished Samsung S9 telefoon gekocht. Volgende dag geleverd. In goede staat!

Popovstraat 48

8013 RK Zwolle