Reactie van het bedrijf
Goedemorgen Theo,
Bedankt voor de gedetailleerde omschrijving van het product en accessoires. Jammer om te vernemen dat de geleverde bestelling niet volledig naar tevredenheid is. Ik heb de bestelgegevens in ons systeem opgezocht en zojuist een retourticket per e-mail toegestuurd. Met het retourticket kan de iPad gratis worden teruggestuurd of worden teruggebracht naar onze winkel in Zwolle. Ik zal zorgen dat er een vervangende iPad klaarligt (uiteraard met exact dezelfde specificaties zonder de beschreven opmerkingen) zodat de huidige iPad direct kan worden omgeruild.
Wat betreft de 360 book case die wij standaard bij iedere iPad meeleveren, hier ontvangen we tot dusver nagenoeg alleen maar positieve reacties op. Mochten we in de toekomst vaker negatieve reacties gaan ontvangen dan zullen we het overwegen om een andere type hoes standaard mee te leveren.
De powerbank is bruikbaar met alle kabels, dus ook met Apple iPhone of bijvoorbeeld Samsung. De meegeleverde kabel dient enkel om de powerbank zelf op te laden, vervolgens kan aan de andere kant de bijgeleverde lightning-kabel worden ingeplugd om de iPad, of een ander device, op te laden.
Ik hoop zo voor opheldering te hebben gezorgd, als er nog vragen zijn hoor ik het graag;)
Met vriendelijke groet,
Kevin van Trixon.