Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al jaren ingeschreven voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks tips om een voordelig dagje weg te gaan, voor een hotelovernachting of internationale treintickets. Bespaar elke keer weer tientallen euro's, bedankt!
12 February 2024
Noah
Lelystad
Maak graag gebruik van de aanbiedingen. Ik krijg ook inspiratie van de info. Altijd leuk en handig om de nieuwsbrief te mogen ontvangen.
26 January 2023
Caroline
Zuiderwoude
Driehuis
Handige website, ik gebruik hem al jaren als ik een voordelig treinkaartje zoek.
25 August 2022
Geven snel een reisadvies
19 April 2022
W
Naarden
op zoek naar een autoslaaptrein krijg ik hele lappen tekst met waarschijnlijk verouderde info en geen info waar eea te boeken zou zijn
Beveelt niet aan
24 February 2022
Jan
Lopik
Il wil goedkoop kartje
21 December 2021
Celik
Maastricht
Ik als oudere kan je niet blijer maken met deze kaartjes zo kan je nog een ergens naar toe dank jullie
1 December 2021
Beveelt niet aan
8 November 2021
Cor van Loenen
Enschede
Het is echt de moeite waard om hier te kijken. Jammer alleen dat er vaak nog oude aanbiedingen op staan die of verlopen zijn of al uitverkocht. Ik zou zeggen: haal die eraf...
15 October 2021
Wilma
Hilversum
Er zijn geen goedkopen treinkaartje meer bij bv Kruivat, alsmede dagretours van 25 euro
12 October 2021
W.H.Ruijtenbeek
Burdaard
Vóór Corona raadpleegde ik graag en met regelmaat deze site om te zien waar ik de voordeligste treinkaartjes kon scoren. Ik heb er veel plezier aan beleeft. Ik schrijf deze review als reactie op het eerste mailtje dat ik weer krijg. Er zijn weliswaar nog niet veel acties waarop ik wil reageren maar ik hoop dat dat weer spoedig zal aantrekken. Ook de mails zelf mogen weer iets meer kleur "op de wangen" krijgen.
6 October 2021
René Bons
Steenwijk
Dankzij goedkoop-treinkaartje reis ik goedkoop naar allerlei leuke steden om daar rond te snuffelen in de CD-winkels en hergebruikswinkels. Dus dubbel plezier.
Luuk
Rotterdam
Lekker rustig reizen . Acceptabele prijzen .
fred
Goor
al tijd goed
koos
poeldijk
Voor de corona maakte ik eigenlijk altijd gebruik van Goedkoop treinkaartje.nl als ik een weekend naar familie ging. Zo hoef je gewoon nooit de normaal-dure, treinkaartjes te kopen!
W G
Menaam
duidelijke informatie.
Christa Burger
Nijmegen
Angelique
Alphen aan den rijn
Altijd fijn om op de hoogte te blijven van de laatste acties voor goeddkoop reizen
Lucia
Utrecht
Duidelijk en fijne aanbiedingen waar ik geregeld gebruik van maak.
Anja
Bladel
Fijn dat je een overzicht krijgt van alle aanbiedingen die verschillende bedrijven doen!
Veronica
Boxmeer
Bespaar op uw reiskosten met goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours van verschillende aanbieders. Online te bestellen zonder extra kosten en binnen 60 minuten per e-mail verstuurd.
Antillenweg 17
1339 KD Almere