Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel gebruik van gemaakt voor mijn vrijwilligerswerk voor een stichting die geen subsidie ontvangt. Op deze manier houd ik de reiskosten laag.
Nico
Niet van toepassing
Fijn om op de hoogte te worden gebracht van treinkaartjes aanbiedingen. Sympathieke mails.
Flora
Amsterdam
Goede service om aan goedkope treinkaartjes te komen. Onmisbaar
Marlene
Zaandijk
Alex
Vriezenveen
Fijne site voor goedkope treinkaartjes
4 October 2021
Roos
Soest
Vaak verlopen aanbiedingen, zou fijn zijn als niet geldige aanbiedingen verwijderd werden
28 September 2021
L. ten Harkel
Hengelo
Ze maken een mooi overzicht wat er te koop is aan goedkope treinkaartjes.
15 September 2021
Jolanda
Zaandam
Makkelijk om zo kaartjes te kopen. Duidelijk welke aanbiedingen er zijn. Leuke app
20 August 2021
Mae
VENLO
Ik ben er heel blij mee en ga er zeker van genieten. Een mooie prijs voor een leuke reis.
9 August 2021
V Hanselaar
Den Haag
nooit problemen gehad
8 August 2021
Geraldine Provily
Zoetermeer
Omdat ik niet altijd in Nederland ben is een abonnement voor mij geen goede mogelijkheid. Een voordelig dagtocht is ideaal
6 August 2021
M bok
Leidschendam
Ik had eens een aantal kaarten gekocht en deze op een specifieke datum gezet. Door familie omstandigheden konden wij de kaarten niet gebruiken op die dag (ruim van tevoren aangegeven) en gevraagd of de datum verplaatst kon worden. Nee hoor dat was niet mogelijk en het geld was gewoon weg. Dus voor mij nooit meer
5 August 2021
Derk
Hoogezand
In tegenstelling tot wat jullie site beweert : - Mag je in Juli en Augustus niet met de Voordeelurenabonnementkaart reizen buiten daluren. - Zijn de 7 keuzedagen niet gratis - is de 35% korting tijdens spits voor 65+ ers nergens te vinden op de NS site.
5 August 2021
Titus van Hooff
Den Bosch
Beste Titus,
Na de Coronaperiode zijn wij weer druk bezig met het actualiseren van de website. Zullen de zaak onderzoeken en informatie updaten.
Bedankt voor de feedback!
Niet teveel emails, maar wel belangrijke als je met een budget werkt en toch graag een dagje ertussenuit wil... Super service, uitjes zijn altijd ruim van tevoren bekend, dus je kan ervoor plannen, in plaats van op het laatste moment een beslissing nemen.
2 August 2021
Erica
Heerlen
Fijn dat u me op de hoogte houd van goedkope treinkaartjes en diverse aanbiedingen etc.
31 July 2021
Corrie
ARNHEM
Erg klantvriendelijk
Albert Menheere
Middelburg
Natuurlijk kun je zelf de sites van AH, Kruidvat of de Spoordeelwinkel in de gaten houden, maar met een abonnement op "Goedkoop-treinkaartje.nl" krijg je al deze aanbiedingen automatisch in je mailbox.
Peter
Asten
Hallo allemaal, Fijn dat er weer aanbiedingen zijn. Hopen er weer een goed gebruik van te maken.
H Pienings
Hoogeveen
Blij, met de tips om goedkoop te reizen
franka hendrix
Amsterdam-area
Donderdag 15 juli kwam ik per vliegtuig aan in Brussel-Charl eroi. Een heksenketel Brussel Centraal. Geen trein reed in Belgie. De vraagbaak in de hall stelde:geen trein naar Liege/Maastricht. Naar Mons en dan terug naar Brussel Zuid. Daar vertrekt als enige de Thalys. Dat was ook zo. Via Rotterdam naar Eindhoven. Daar was een andere conducteur en die vroeg: gaat het wel goed met u? Neen, nergens een toilet, trein in en uit en geen eten. Vanaf 's ochtends 06.00 uur vanuit Toulouse onderweg. Inmiddels was het tegen 20.00 uur. Hij gaf me een banaan uit zijn eigen lunchbox. Dat was in Rotterdam. In Eindhoven keek hij naar mij om. Zag dat ik me beter voelde. Ieder ging verder zijn weg. Voor het slapen gaan dacht ik nog maar eens aan hem. Hij was mijn engel, die dag.
Jacqueline
Roermond
Maak er regelmatig gebruik van !
Els
Nijmegen
We boeken al heel lang met Goedkoop-treinkaartje. Tevreden .....natuurlijk en zijn blij dat ze er weer bij zijn en altijd zo snel informatie geven!
Johann Schmidt
41751 Viersen-Dülken
Altijd de beste tips voor een geschikt kaartje
Martin
Castricum
Voor ouderen zoals wij (80+) willen wij graag in een rustige coupe met ons tweetjes reizen .
Deckers
veldhoven
Gemakkelijk om altijd een overzicht te krijgen van alle opties. Altijd up to date met aanbiedingen.
R. Postma
Kollumerzwaag
Bespaar op uw reiskosten met goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours van verschillende aanbieders. Online te bestellen zonder extra kosten en binnen 60 minuten per e-mail verstuurd.
Antillenweg 17
1339 KD Almere