Laden reviews...
12 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les retours soulignent une excellente qualité des produits et une expédition rapide. Le service client est réactif et professionnel. Dans l'ensemble, les clients perçoivent un bon rapport qualité-prix et une expérience d'achat fluide. Les avis restent globalement positifs.
10/10 Voor communicatie 10/10 Voor levering 10/10 Voor service na verkoop Al meermaals besteld bij tabletpro in de afgelopen jaren. Steeds vriendelijke en correcte opvolging van de bestelling tot de levering (in België). Ook bij eventuele technische problemen helpen ze je op een zeer correcte manier. Zeker aan te raden.
22 May 2025
Yannick
Tielt
correct en snel
18 May 2025
geert
Haaltert
Commande conforme et reçu en temps et en heure super
12 May 2025
LAURENT
ménétrol
Leider war ein Teil defekt. Haben reklamiert u d sofort Ersatz bekommen. Hat gut geklappt
14 April 2025
Christiane
Bochum
De bezorging loopt helemaal mis. Dat ligt aan ups, niet aan jullie. De tracering geeft telkens iets anders weer. Je kan zogezegd een leveringsadres wijzigen maar dat werkt helemaal niet. We zijn al meerdere dagen speciaal thuis gebleven maar geen levering gekregen. Frustrerend. Ook vandaag blijf ik speciaal thuis, hopelijk lukt dat vandaag wel. Mvg
Beveelt niet aan
1 April 2025
Bert
Nevele
It is a fast and easy process.
14 March 2025
Kamil
Den Haag
Wie angeboten, geliefert, einwandfreie Ware, weiter so! DANKE
9 March 2025
Mario
Niedernhall
Besteld volgende dag afgeleverd. Alles netjes verpakt.
8 March 2025
Erik
Assen
Voor de tweede keer een Tabdoq stand besteld voor een iPad. Voor mijn model iPad was er geen specifieke stand maar door het even voor te leggen een prima oplossing gekregen en ziet het er perfect uit!
5 March 2025
Marten
Nes
Zeer goed contact, vlotte levering, product doet volledig aan de verwactingen
6 February 2025
Nico
Roeslare
Een verkeerd product werd ons toegestuurd, maar na een mailtje werd het juist product de dag zelf nog express verzonden. Top service.
13 January 2025
Jakob
Gent
Perfecte omschrijving, hoge kwaliteit en... daags na bestelling geleverd!
13 January 2025
Jurgen De Wolf
Puurs-Sint-Amands
Besteld en snel in goede orde ontvangen. Deze tablet is snel voor Homey Dashboards en past in de Tabdoq wandhouder welke zeer solide uitgevoerd is met de mogelijkheid om de tablet te laden via de zijkant.
6 January 2025
Paul
Geldrop
tweede maal een Displine Dame Wall iPad wandhouder besteld deze keer voor de gewone ipad samen met de bijpassende contactdoos (aansluiting) super snelle montage geen enkel kabeltje zichtbaar en netjes ... ouder ipad gebruikt voor domitica en werkt perfect
28 December 2024
BVdG
Asse
They have been very supportive and efficient. I would recommend them for a very professional service.
16 November 2024
Massimo
Milan
zeer snellel levering en mooi product
30 September 2024
Adri
Enter
I had an urgent request for an ipad stand and they were able to arrange a fast dispatch and were really helpful. Friendly and great customer serivce so thank you!
26 September 2024
Charley
London
De kwaliteit van de producten is uitstekend, alles wordt mooi verpakt geleverd.
23 September 2024
Didier
Melle
Ze denken mee en dat is fijn
17 September 2024
Alex
Lelystad
Top Produkt und schnelle Lieferung ; perfekt !
3 September 2024
Nadja
Bollendorf
everything worked perfectly
29 July 2024
Tímea
Budapest
Produit super qualitatif, facile à installer et très sécurisant
21 July 2024
Guillaume
Charvonnex
Schnelle unkomplizierte Bestellung und Lieferung. Top Qualität
22 June 2024
Bernd
Würzburg
C’est la première fois que nous avons essayé avec votre votre boutique en ligne et en somme satisfait.
19 June 2024
NICOLAS
Belgique
Ik heb een wandhouder gekocht voor een iPad + USB-C inbouw lader. Zeer degelijk materiaal en duidelijke handleiding. Bij installatie ging echter door mijn eigen fout het laadkabeltje kapot, na een telefoontje werd direct een nieuw kabeltje opgestuurd welk ik achteraf kon betalen, prima service!
15 June 2024
Job