Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen benadrukken de beoordelingen snelle levering, vriendelijk en vakbekwaam personeel en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten noemen vaak een vlotte bestelling en betrouwbare service. De ervaringen kenmerken zich door duidelijke communicatie en behulpzame productinformatie. De algehele indruk is positief en vertrouwenwekkend.
Na een hoop gezoek op internet een winkel gevonden en daar duidelijke uitleg gehad en antwoorden op de vragen die ik had waarna ik een apparaat heb aangeschaft.
14 September 2025
Maurits
Broek op Langedijk
Ik heb bij FilRight een aantal accessoires besteld voor mijn XTool M1 Ultra. De prijzen waren voordeliger dan bij andere webshops. De bestelling is snel, netjes en volledig volgens afspraak geleverd. Kortom: betrouwbare service en een aanrader!
11 September 2025
Stephen
Barneveld
Vriendelijke mannen, nemen goed de tijd.
3 September 2025
Hilde
Cromvoirt
Ik heb de xtool heatpress besteld en het werd snel geleverd. Netjes verstuurd en goed geïnformeerd. Ook heb ik een keer gebeld dat ik interesse had voor een xtool apparaat. Zij hebben deze in een showroom staan zodat je kunt bekijken hoe het werkt en de verschillen tussen verschillende types. We werden goed geïnformeerd en alles werd goed uitgelegd, echt super.
1 September 2025
Marlies
Esch
Ik zocht iets, ben goed geadviseerd, vriendelijk geholpen en de service is goed. Ik kom hier zeker terug voor meer apparaten. Bedankt!
31 August 2025
Nancy
Alkmaar
Fijne geholpen en bestellingen de volgende dag al in huis
31 August 2025
Vincent
Nijkerk
Vriendelijk geholpen met de aanschaf! Aanrader.
25 August 2025
FE
Amsterdam
Snel en netjes geleverd
25 August 2025
Richard
Rhoon
Ik kan er kort in zijn, goede service duidelijke uitleg neemt er de tijd voor en dit alles in vakantie tijd.
8 August 2025
Tonny
U
Product zoals omschreven. Gevraagd of ze later konden verzenden ivm vakantie, dit is goed opgepakt en naar ons gecommuniceerd. Helemaal top!
5 August 2025
Mirjam
Veenoord
Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering. Niks aan toe te voegen dan alleen TOP!
1 August 2025
An
Zundert
Wij hadden een afspraak van een uur geboekt en uiteindelijk namen ze alle tijd. Na een paar uur hadden ze ons diverse opties uitvoerig laten ervaren. Wij mochten testen uitvoeren op meegebrachte materialen. Ze luisteren goed naar de wensen en zoeken daar de juiste machine bij. Super tevreden! Zeker een aanrader. Ze zijn professioneel en staan open voor (bijna) iedere vraag.
30 July 2025
Erica
Hardenberg
Ik heb een xTool P2S gekocht en kon deze dezelfde dag ophalen. Kreeg uitgelegd wat ik wilde weten en tevens een kleine indruk gekregen wat ze nog meer verkopen. Ik weet in ieder geval waar ik voor mijn volgende xTool en aanverwante producten heen ga.
28 July 2025
Arjan
Heenvliet
Met de levering was niets mis, alleen als er een vraag gesteld wordt via mail, komt er geen antwoord!
24 July 2025
Henk
Nijkerkerveen
Mijn eerste mail was "door de mazen van het net geglipt", deze geef ik hun, alle volgende mails zijn correct en snel beantwoord en hun prijzen zijn best goed. Er volgde ook een snelle en gratis levering. Wat echt belangrijk is, kwaliteit van de machine en dienst na verkoop van Filright ,daar zou ik beter later op terug komen.
20 July 2025
Danny
België
Account maken, keuze maken en hup in huis.....
17 July 2025
John
Nieuwerkerk a/d IJssel
Snelle levering, goede kwaliteit
24 June 2025
CB
Vlaardingen
Azienda seria, spedizione veloce.
19 June 2025
Francesco
Gragnano
Vlotte verzending, netjes en stevig verpakt, goede prijzen. Al met al zeer tevreden!
19 June 2025
Jitske
De Westereen
Was aanvankelijk wat sceptisch om zo'n groot bedrag te spenderen in een voor mij onbekend bedrijf. Maar alles is duidelijk verlopen. Verzending liep helaas niet vlekkeloos maar dat had alles te maken met DHL. Website info kan wel beter qua info; wat zit er nu precies in het pakket. Diverse te bewerken materialen maar geen enkele toelichting wat het precies is. Niet in de verpakking maar ook niet op de website. Nu nog steeds aan het zoeken en kom stapje voor stapje verder. Voor de rest echt prima verlopen.
16 June 2025
Elco
Stadskanaal
Recent een nieuwe machine aangeschaft bij Filright. De mannen van dit bedrijf zijn super vriendelijk en meedenkend en ik ben meer dan tevreden over mijn nieuwe apparaat!
Rhonda
Zwanenburg
Ik ben naar de showroom gereden om de S1 in werking te zien. Ik kreeg een zeer goed advies en een begrijpelijke uitleg.
Ronald
Groenlo
zeer fijn en keurig geholpen ik had wat problemen met mijn aankoop dit hebben zij tot het goed was verholpen {fabrieks fout in mijn machine } ik raadt iedereen aan bij dit bedrijf je aankoop te doen
arnold
schiedam
Onlangs heb ik bij FilRight een lasermachine aangeschaft. Mijn interesse was gewekt op de KreaDoe waar de mensen van FilRight mij van de eerste informatie hebben voorzien. Even later gebeld om een afspraak te maken in de showroom. Daar heb ik alle vragen kunnen stellen die ik nog had. Er werd echt goed de tijd genomen. Na het maken van een keuze en het accepteren van de offerte, kon ik diezelfde dag nog mijn machine meenemen. Uitstekende service en heel erg vriendelijk personeel.
21 November 2024
Angelique
Lopik
Jullie reageren (en leveren) snel en geven ook een advies
14 November 2024
Yin