Tot nu toe alles naar wens

Alles goed geregeld, niks op aan te merken.

Werd prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Bestelling werd netjes gecontroleerd op volledigheid

Goed georganiseerde organisatie met goede service

Duidelijke informatie op de website en goede informatie achteraf. Iets meer proactieve terugkoppeling communicatie backoffice, met name transport proces was onduidelijk.

goed geholpen snel geleverd

Daniel dacht even met mij mee en ik heb een goede set geleverd gekregen die er na bestelling in 2 dagen was

Netjes en duidelijk

Beleeft, netjes en heel geduldig

Grote keuze, s'morgens besteld en s'middags ophalen, nette prijzen en vriendelijk personeel

Trouwe klant en als ik nog meer op gebied van energie moet hebben kom ik zekker hier terug.

miserabele communicatie, geen klantgerichte houding

levering kon plaats vinden "volgende week" en ik mocht aangeven wanneer liever niet. liever niet op woensdag, tenzij het niet anders kan. Dan hebben ze het gewoon een week opgeschoven ipv eerst te overleggen of het dan toch niet kon dezelfde week.

Goede webshop

Offerte en bestelling vlot verlopen. De express levering is helaas misgelopen omwille van de externe partner voor het transport. Ze hebben hun best gedaan om dit zo snel mogelijk op te lossen en de meerprijs van de verzendkost werd terugbetaald.

Top bedrijf! Maar zie ruimte voor verbetering.

Allereerst een top bedrijf! ... Eén puntje voor verbetering is de communicatie via [email protected]. Ik merk als klant dat dit een gedeelde mailbox is met ten minste 4 personen. Soms is er een email conversatie begonnen voor uitwisseling van informatie en dan komt er plots een andere mail binnen als reactie op een oudere mail of op een vraag die reeds behandeld werd. Uiteraard geen kritiek (!) maar ik herken dit ook bij andere bedrijven. ... "Wie gaat of heeft er al gereageerd op die mail?" Je zou hiervoor een ticketsysteem kunnen invoeren. Of eenvoudiger (en beter) info@ gebruiken als het algemeen e-mail adres en reageren vanuit Saskia@, Sandra@, Cunera@, ... zodat je die conversatie sneller kan opbouwen én afronden met vaste contactpersonen. Het SPOC principe (Single Point Of Contact). Ik run eveneens een groothandel in België met distributie over gans Vlaanderen. Ik heb één info@ mailbox maar die is ingesteld met een forward naar 4 individuele contactpersonen op onze klantendienst. Daar is de afspraak, als een individueel persoon dan reageert, dat ze het info@ e-mail adres in CC of BCC zetten. ... Met een simpel regeltje in Outlook of Gmail kan je die reactie mails dan netjes sorteren in het e-mail programma. Voor de rest zie ik er 300% naar uit om meer samen te werken met StralendGroen in de nabije toekomst! Heb intussen een wachtlijst van projecten die aan het opbouwen is.

Goede service en communicatie

Er was het een en ander misgegaan met de bestelling, dit was snel opgelost. Tevens bleek 1 paneel de reis niet overleefd te hebben. Deze heeft de chauffeur gelijk mee teruggenomen en binnen een week had ik een nieuwe. Ondanks de dingen die mis waren gegaan is verder alles naar tevredenheid geleverd en opgelost. Tevens was de mail communicatie snel en behulpzaam.

Goed, snel en prima product

De door mij bestelde zonnepanelen waren snel, op de afgesproken tijd, in huis. Goede panelen voor een redelijke prijs.

Goed bedrijf, zijn erg behulpzaam en denken met je mee.

Ik heb bij StralendGroen een SolarEdge laadpaal besteld. Omdat het mij niet helemaal duidelijk was betreffende de communicatie tussen de paal en mijn omvormer heb ik een medewerker benaderd. Deze was zeer behulpzaam en heeft met mij meegekeken in de handleiding en nog het een en ander uitgelegd. Paal is inmiddels geïnstalleerd en in de lucht. Helaas nog niet volledig kunnen testen omdat ik nog op mijn EV wacht.

Alles netjes bezorg compleet en na wat hulp via de mail werkt alles netjes zou zo weer bestellen setje met vier panelen portrait

Telefonisch goed bereikbaar

Telefonisch direct bereikbaar voor advies en voorraad informatie. Prijs is goed van laadpaal. Levering was iets later door 10mm2 kabel beschikbaarheid, maar in overleg perfect opgelost.

Snel antwoord

Goede ervaringen, meerdere malen aanbevolen

Super snel en een hele mooie prijs.

Tot mijn verbazing zag ik een omvormer voor 700 euro goedkoper als bij een ander bedrijf. Gewoon nieuw! Gelijk besteld en 2 dagen later was hij binnen. Keurig netjes alles er op en er aan.

Oke

Helaas werd de rails niet mee geleverd. Heb daar drie dagen op moeten wachten terwijl ik de hulptroepen wel al klaar had staan. Maar voor de rest; het werkt top.

Goede levering en hoop veel plezier aan te beleven

Goede ervaringen

Heb verschillende keren ook zonnepanelen besteld je wordt bij het installeren heel vriendelijk en goed geholpen

Klantvriendelijk

Heb in totaal 5 accu's besteld. Tijdens het bestellen ging wat mis. Via app de bestelling netjes kunnen annuleren, de nieuwe bestelling werd netjes geleverd zoals afgesproken in de eerste. Na de installatie van de accu's werkte het zoals het hoorde, via telefoon en WhatsApp netjes te woord gestaan. Na een firmware update werkte alles zoals het hoorde. Dit ook netjes per telefoon terug gekoppeld, dat het inmiddels verholpen was. Medewerkster wist wie ik was en wat het probleem was, dat iets niet meteen opgelost kan worden hoeft niet, als je maar het gevoel krijgt dat er serieus geluisterd wordt, wat voor mij zeker het geval was ! Al met al een positieve ervaring en zal stralendgroen zeker aanbevelen bij anderen.

Gemakkelijk bestellen

Dit is de derde keer in ca 10 jaar dat ik hier bestel altijd goede ervaring gehad. Ook eigen transport goed bereikbaar en keurig op de afgesproken tijd beter kan niet. Net als de vorige keren trouwens

Top ervaring

Top ervaring snel geleverd en ook fijn dat je ziet waar de bezorger is en dat je nog van te voren gebeld word

Snelle levering van de bestelling.

goed advies en prima service

goed advies en prima service en komen de afspraken na

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek