Super correct en snelle afhandeling. Goede begeleiding

Na heel wat informatie op de site en vlotte antwoorden op vragen via mail werd alles netjes, snel en vriendelijk geleverd.

Boven verwachting doet ons goed!

Jullie zijn voor ons een voorbeeld kan niet anders zeggen!!!

Satisfied, as always

Attractive prices and references available for certain brands/models that are very difficult to find in Europe. Very good contact and clear information. I recommend them.

Goede service voor een goede prijs

Goede ervaring met het advies van Stralendgroen met de selectie van panelen, omvormers en installatiemogelijkheden. Verder een goede prijs / kwaliteit verhouding. Ook positief dat bezorging en aflevering door eigen medewerkers van Stralendgroen wordt verzorgd.

Goedkope prijzen, fantastisch materiaal, goede services

Hier een kleine set met 2 panelen en micro omvormer besteld op stekker om in ons renovatie project toch al.iets van groene Energie op te wekken en te kunnen gebruiken. Van het bestellen, over het leveren tot het.plaatsen is alles perfect gelopen. Prijzen zijn zeer scherp zeker als je naar een extra buitenkans kijkt ( bvb zoals ik 2 panelen met krasjes op het kader heb besteld!) de werking blijft hetzelfde tegen een gereduceerde prijs.

Alles helemaal correct zowel prijzen als verzenden

Gewoon goed

Perfecte transactie, wel wat geduurd

Super aanbieding na enkele weken aangekomen enkel jammer dat ik er geen extra kan kopen , had ze graag allemaal willen kopen

Alles vlot verlopen.

Muito profissionalismo

Muito profissionalismo e entrega muito rápida neste caso Portugal. 5 Estrelas

Levering was langer dan 10 dagen

Pakket was goed verpakt maar toch was er 1 paneel beschadigd aan het aluminium profiel. Ik heb dit gemeld maar nog geen reactie hierop gekregen. De panelen zijn geplaatst en werken perfect.

Super dienstverlening

Van het eerste contact tot de laatste levering is alles prima verlopen.

Snel antwoord op vragen

Bij in gebruiknemen van een Enphase Gateway had ik probleem met registratie. Klantenservice van Stealendgroen heeft mij geduldig geholpen.

Alles volgens plan gelopen

Goede website en simpelnkunnen bestellen en alles netjes geleverd.

heel plezierig contact

Ik had een parte antenne nodig voor mijn omvormer en bestelde die bij Starlend Groen. Jammer genoeg werkte die niet met mijn omvormer. Geen probleem, mocht deze meteen terugsturen en krijg bedrag terug.

Stralend tevreden

Bij mijn aankoop is gekeken of mijn bestelling compleet is. Stralend Groen (SG) heeft contact opgenomen en geadviseerd welke onderdelen niet nodig zijn en welke er bij moeten. Daarnaast heeft SG advies gegeven over de beste combinatie. De artikelen zijn snel en netjes afgeleverd.

Snel, vriendelijk en professioneel!

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice omdat ik snel, vriendelijk en professioneel ben geholpen.

Perfect geregeld!

Snel geleverd!

Online bestellen en dan ophalen top

Helemaal goed van bestellen tot levering

Onze omvormer was stuk. In korte tijd kregen wij een nieuwe opgestuurd. Was nog binnen de garantie periode. Aangesloten en alles werkt weer zoals het hoort.

goede prijs, snel verzonden

De producten bij Stralend Groen zijn voor een goede prijs te verkrijgen en worden na betaling snel en netjes verzonden. Enige minpuntje is dat het opgegeven bestelnummer/referentie niet op de pakbon wordt afgedrukt.

Omvormer binnen twee dagen in huis een Solar Edge. Goede prijs en goede service

Uitstekende bezorging

Op de site stond een levertijd van 2 dagen. Ik had het apparaat de volgende dag al in huis. Hulde! Gelukkig heb ik monteur aan huis. Derhalve was de installatie redelijk snel gepiept.

gemakkelijk besteld en supersnel geleverd.

Top!!

Van begin tot eind geweldige service!!

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek