snelle en goede bezorging

Snelle en goede bezorging, ook goed verpakt.

Vlot geleverd en meegedacht door Stralendgroen

Top. En de klantenservice ook!

Altijd lastig een betrouwbaar bedrijf vinden in deze sector

MAAR DAT IS MET STRALENDGROEN GEEN ISSUE!

Goede kwaliteit

Blij verrast door de kwaliteit van het geleverde product.

Snelle en correcte levering

Duidelijkewebwinkel met snelle en correcte levering. Goede feedback via mail betreft bestelling en bevestiging.

Volgens afspraak

Precies volgens afspraak ontvangen (zelf afgehaald). Voor de installatie van de gateway moest ik alles zelf uitzoeken. De supportafdeling van Enphase - ik moest me wel voordoen als installateur - heeft voor mij de oude gateway verwijderd en de nieuwe toegevoegd. Alles werkt nu weer naar wens. Ik had verwacht dat Stralendgroen dit voor mij had kunnen doen.

Goed en professionele hulp en ondersteuning en meedenken in oplossingen voor mijzelf voor het beste resultaat en aanzicht voor mijn woning.

Uitstekend en met aandacht geholpen!

Ik wilde een hardnekkig bepaald merk. Op basis van advies is samengewerkt aan een andere/betere oplossing voor een lager bedrag met meer zekerheid op zon-opbrengst. Levering en naleveringen gingen prima. Website is duidelijk en filmpjes helpen met het goed begrijpen van aansluitingen, functionaliteiten en configuraties. Ik kijk er naar uit om nog een keer een installatie te mogen doen.

snel en betrouwbaar

Gewoon goed zoals altijd!!!!

Excelente Tempo de Entrega

Desde a encomenda até à entrega tudo correu bem! Obrigado!

• Você nos recomendaria? sim

Nog niet gelegd

Het is nog niet gelukt om de panelen ( die er perfect uitzien) te leggen ivm met het slechte weer. Laten later horen of het gelukt is

goeie klantenservice ik ben 2x goed geholpen zodat ik de juiste producten thuis gestuurd kreeg

Très satisfait

Toujours satisfait de mes commandes, service client réactif, prix attractif

Snelle levering, duidelijke website, installeren was makkelijk en snel

Zeer goede service

Zeer goede service ook na aankoop

Fijn bedrijf. Goede service

Prima webshop met uitgebreid assortiment en snelle levering

Prima webshop met uitgebreid assortiment en snelle levering

Mooie duidelijke site . Was verbaasd hoe snel het al in huis was, Zelfde dag nog gemonteerd ,installatie draait weer .Top Bedankt

Alles past

Het bestelde was duidelijk te vinden via de website en redelijk in prijs..

Helemaal prima

Goede prijs, snel bezorgd. Look en feel van de site past bij de productprijs. Goed gedaan!

Vriendelijk contact en snel reactie

Mijn mail werd snel beantwoord, goed meegedacht. Snel geleverd, aardige chauffeur die alles netjes voor de deur zette zodat wij het makkelijk naar binnen konden brengen

Prima in orde

Jammer dat het beoordelingsverzoek eerder aankwam dan het product dat vertraagd was door het winterweer.

Tevreden terugkerende klant

Na verschillende bestellingen nog steeds erg tevreden. De set configuratie tools zijn goed en bij vragen krijg je een degelijk antwoord. Antwoorden niet altijd even snel (eerdere ervaring) maar wel effectief. De prijs is goed en vervoer prima geregeld.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek