Snelle levering en komt beloftes na !

Ik had snel optimizers nodig werd in 1 dag bezorgd en prijs ook prima Klantenservice weet waar ze over praten aan de telefoon dus ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Top goed en snel geregeld. Ook qua info na bestelling

Helemaal goed. Met de producten die besteld zijn worden de handleidingen als downloads meegestuurd in de bevestiging. Goed voor elkaar! Bedankt!

Snel en goed

Supersnel geleverd en prima prijs

Klantvriendelijk, snelle reactie en. goede communicatie

Ben door Sandra goed geholpen om tot de juiste keuze product te komen.

Verouderd model in aanbieding, nieuwe wordt niet aangeboden

Offerte voor thuisbatterij met omvormer aangevraagd. De voorziene omvormer is echter een verouderd model in aanbieding. Het nieuwe model, een upgrade wordt niet aangeboden door stralendgroen. Spijtig.

Denken graag me je mee !

Ik heb elders een 3 fase omvormer kunnen overnemen ter vervanging van een 1 fase omvormer. Deze omvormer zat op 1 fase te hoog in spanning waardoor deze telkens uitviel bij een beetje zon. Growatt gaf totaal geen info, alleen dat de garantie voorbij was, zoek het maar uit dus. Cunera van stralend groen was zeer behulpzaam en geduldig en heeft het probleem op afstand verholpen middels een kalibratie. HULDE, HULDE, HULDE ! Dit maak je tegenwoordig niet veel meer mee.

alles volgens afspraak

Er is duidelijke informatie over het het product en hetverloop van de bestelling ook de sites geeft veel informatie en niet minder belangrijk , de prijs voor het product was ook netjes. Ga zo door. Vrolijke groet,

Goede website met veel informatie. Snelle levering en concurrerende prijzen.

Boa

Perfeito

• Você nos recomendaria? sim

Nog niet overtuigend

Ik heb een Shine Link Box van Growatt aangeschaft maar het aansluiten op de Shine Phone App voor het aflezen van de registratie is nog niet gelukt, ook niet na veelvuldig contact met de verschillende medewerkers. Er is mij nu een nieuwe Box toegezegd (ivb met een mogelijk defect) die ik nog niet ontvangen heb (nu 1 week geleden). Een positieve review volgt wellicht als alles werkt. Vriendelijke groet, A.

Prima er was iets te kort bij aflevering maar werd direct na geleverd

Kundig geholpen

Ze wisten tigo toch aan te sporen om probleem op te lossen

Slechte opvolging bestelling

Ik had een complete set van 10 panelen besteld. Alles werd geleverd behalve... de omvormer. 4 weken en massa's berichten later is deze nog steeds niet geleverd maar krijg ik wel een verzoek tot recente. Aan stralendgroen: welke recente hadden jullie nu verwacht.. Aan toekomstige klanten: good luck

Ze goed

perfekt

bestelling goed geregeld alles werkt naar behoren en geen problemen

goed geholpen met uitzoeken

goed geholpen met uitzoeken van de complete set en de bezorging was snel en compleet

Besteld via de webshop en zeer snel bezorgd. Met het filmpje op de webshop kon ik alles perfect installeren.

Prima zaak!

Groot en compleet assortiment. Goede ondersteuning bij vragen.

Goede service, communicatie en verzending

Een 13,8 kWh solaredge accu toren besteld op een vrijdag. Ivm het uitzoeken of ik nog in aanmerking kwam voor de btw teruggave hebben ze tijdelijk de order op hold gezet totdat ik het uitgezocht had. Donderdag werd de pallet keurig geleverd tot het dichtstbijzijnde mogelijke plekje waar de set zou komen te staan. Van bestellen tot leveren was keurig geregeld!

Vlotte levering tegen een scherpe prijs!

Artikel was op voorraad, in de middag besteld en de volgende dag in huis. En komt bij: nog de goedkoopste optimizer die wij zochten!

Mooie bedrijf met super vriendelijke mensen. Altijd behulpsaam

Snelle levering goede comunicatie

Omvormer binnen binnenkort monteren

Alles snel geregeld

Goede kennis van zaken

Wij hebben een gesprek gehad bij stralendgroen en dit verliep zeer ontspannend. Goede en deskundige adviezen gekregen met een net aanbod. De materialen zijn netjes en compleet thuis geleverd, dus zeer tevreden klant.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek