Persoonlijk contact en topservice.

De wifi dongle van de growatt omvormer begon kuren te vertonen. Na mail contact met Sarah om eventueel het op afstand te kunnen verhelpen, werd er zowaar als verrassing een nieuwe dongle opgestuurd. Echt top SERVICE!! Word er niet groen van maar wel STRALEND.

Super snel geleverd

Zonnig

Super geholpen, fantastische prijzen en snel geleverd

goede informatie op de site, nette en complete levering!

Stralend groen heeft een goede site met veel informatie over de producten. De verzending verliep keurig, goede informatie en goed bereikbaar bij vragen. Nu moet ik zelf aan de slag, even wachten op droog weer ;-)

Attent klantenservice

Werd gemaild door de verkoper dat de uitverkochte omvormer van Enphase toch nog leverbaar was. Zo greep ik toch niet mis!

Prima winkel

Mijn bestelling bij Stralendgroen is perfect gelevert. Mooie prijs en snel.

Goed overleg gehad over een juiste oplossing voor mijn plan.

Ga deze week det set monteren en installeren

Goede communicatie

Bij vragen of problemen , worden deze Berkeley en opgelost.

Doet wat beloofd

geleverd zoals besteld

Goede prijzen en service

Prijzen zijn zeer scherp! Ik was wat vergeten in mijn bestelling. Werd direct opgelost (via mailcontact), Snelle levering. Alles top in orde.

Goed en snel

Het aanpassen van e-mail adres

Geweldige service. Zeer snelle verzending. Graag weer.

Geweldige service. Zeer snelle verzending. Graag weer.

Snelle verzending en goed gedocumenteerd

Mooi dat in de bevestigings mail al de bijbehorende documentatie is toegevoegd

Snelle levering en goede ondersteunende materialen op de webpaginas. Hiermee was installatie snel gedaan.

Goede service en volgens afspraak

Uitstekend.

Fijne communicatie!

Afspraken waren snel en duidelijk. Levering was prettig en behulpzaam.

Het bedrijf heeft mij niet terugbetaald

Ik heb een kabel besteld. Toen de zending arriveerde, realiseerde ik me dat ik de verkeerde had besteld. Ik wilde de kabel retourneren. Ze zeiden dat ze de kabel voor mij hadden gemaakt en dat ze geen retourzending konden accepteren. Er was geen dergelijke informatie toen ze het product verkochten. Zoals gebruikelijk zetten ze het in het gedeelte Algemene voorwaarden in het kleinste lettertype.

levering kan zorgvuldiger dat maakt het af

de website is meer dan fantastisch maar ja er is wel een maar omtrend de levering de zonnepanelen stonden los in de wagen met een spanbandje vastgemaakt dit vind ik erg onprofessioneel en niet zorgzaam met de spullen omgaan ivm schades dit hoort keurig geseald op een pallet! maar dit neemt niet weg dat het online gedeelte goed geregeld is evenals het telefoontje van de chauffeur net voor levering

Goed contact

Super snel geleverd

Goede prijs snelle levering

Prijs vergeleken met andere sites is erg netjes, de levering van de producten ging ook erg snel. En het is fijn dat je duidelijk de voorraad kan zien.

Super Service

Super service

Keurig geregeld

Alles volgens afspraak

uitstekend

Ik hoop dat de zon net zo snel gaat schijnen , als de levering was ! Super snel

Geweldige service. Helder, duidelijk en goed.

Prima. Alle spullen goed afgeleverd. De installatie moet ook gaan lukken.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek