Prima levering , prijzen ok

Ga zeker meer zaken met ze doen

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Snel omdat het binnen een paar dagen binnen was Goede levering door de nette verpakking.

Growatt 3300 omvormer gekocht ter vervanging Oude dank zij de duidelijke youtube filmpjes van stralend groen gemakelijk op te hangen en aan te sluiten

Alles volgens afspraak.De chauffeur is heel goed te volgen met nog een telefoontje een half uur voor aankomst. Dit was ook de 2e keer dat ik hier bestelde.

Snelle verzending&kwaliteit kabels

Ivm een snelle klus kon ik hier snel een setje solar kabels inclusief connectors bestellen en die had ik de volgende dag al binnen….perfect!

Accuraat en snel geleverd

Duidelijke site, goede product-omschrijving en handleidingen en snel geleverd. Maar een minpuntje waar ik verder helemaal geen last van had: een vage foutmelding in de bevestigings-mail: "Notice: Functie id werd verkeerd aangeroepen. Order properties should not be accessed directly. Backtrace: edit_post, wp_update_post, ..." ;-).

Perfecte service

Top bedrijf Snelle levering Goede communicatie

Uitstekend goed en snel geholpen

prima product

Niet goed voorgelicht

Ik had aangegeven dat mijn omvormer maximaal 60 V kon hebben. Jullie adviseerden daarom om 2 panelen te nemen die samen daaronder zouden blijven, als ze dus in serie waren geschakeld. Bij aansluiten bleek de gezamelijke spanning echter ruim boven de 60V. Er liep toen geen laadstroom naar m'n accu's. Toen ik ze echter parallel aansloot bleek het wel goed te werken. Jammer ook dat jullie geen omvormers leveren voor systemen met alleen accu's zonder 220 aansluiting.

Goed geholpen en een scherpe prijs

Wilde mijn huidige m215 omvormers vervangen voor IQ7+ eea goed met ze kunnen overleggen en snel geleverd voor een scherpe prijs

Prima voor elkaar.

Op een vraag voorafgaande aan de bestelling werd snel gereageerd. De bestelling werd netjes verpakt en snel geleverd. Dus wat mij betreft tot nu toe ben ik tevreden. De omvormer die ik besteld heb, heb ik nog niet opgehangen dus hoe die het doet kan ik nog niet over oordelen.

Heel klantvriendelijk.

De aftersales zijn heel goed. Ook hun goederen zijn van hoge kwaliteit. Dikke prima

uitstekende service en begeleiding

Stalend groen levert de zonnepanelen met toebehoren tegen een scherpe prijs. Maar dat niet alleen ze denken mee met je totale installatie ze adviseren en begeleiden op een professionele manier. Hun duidelijke website, heldere uitleg met video, telefonische hulp, de totale begeleiding en uitleg, is van meerwaarde is dan andere websites. Het is op deze manier mogelijk je hele systeem zelf aan te leggen. Ook de snelle levering rechtvaardigt een cijfer 10.

Makkelijke te plaatsen bestelling. De website is qua informatie erg uitgebreid. Ik heb 2 keer een vraag gesteld via mail. Alle technische vragen weden heel goed (en snel) beantwoord. Heel fijn bedrijf om mee te werken!

Goede communicatie en levering

Goede website met dokumentatie en verwijzingen en youtube filmen

Prettig

Goed en snel geleverd. Fijne chauffeur .

Snelle reactie en nuttige ondersteuning

N.v.t

zeer goede service

Ze helpen op alle manieren dat je verder kunt.

op tijd geleverd

had kleine bestelling verzendkosten zijn wel hoog

Een beetje teleurgesteld

Ik wist dat stralend groen niet de allergoedkoopste was Ik dacht te kunnen verwachten dat men mij hier degelijk voor kon lichten. In het verleden had ik hele goede ervaring met Stralend Groen. De realiteit was dat ik elders +/- 20 procent goedkoper kon En de advisering liet helaas ook te wensen over. Toch heb ik wel het gevoel dat men erg zijn best doet.

Snel duidelijk en vriendelihk

Gezellig bakkie gedronken met de chauffeur!

Goede ervaring

good

good company to deal with

Goede support via chat. Goede transporter en on line te volgen.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek