Zeer goede ervaring

Handig om tijd af te spreken wanneer de bestelling opgehaald kan worden. Dit kon al de volgende dag na de online bestelling.

uitstekend

vanaf het plaatsen van de order tot het daadwerkelijk ontvangen van de bestelling van elke stap per mail op de hoogte gebracht. zeer tevreden

snel geregeld

het bestellen is simpel. de bestelling wordt snel en nauwkeurig verwerkt.

Wederom alleen maar positieve ervaringen

Tbv uitbreiding van mijn huidige aantal zonnepanelen wederom contact gezocht met stralendgroen. De ervaringen vorig jaar waren tenslotte zeer positief. Ook dit keer weer prima geholpen. Snelle offerte, goed advies en daardoor snel besteld. Tijdens dit proces wordt je prima over de voortgang geïnformeerd. Tot mijn grote verbazing werd al binnen 2 dagen geleverd. Helaas niet thuis op moment van leveren maar de chauffeur heeft alles netjes op de oprit geplaatst. Complimenten! Na installatie contact gehad met servicedesk voor een kleine vraag. Prima bereikbaar en idem geholpen. Conclusie: Stralendgroen.nl levert een prima product, idem service en beschikt over zeer professionele medewerkers. Top!!

prima bedrijf

Al verscheidene malen materiaal besteld, Zeer goede communicatie mbt levering. Prijstechnisch zeker aan te bevelen

Snel geleverd en ruime keuze.

De omvormer die ik besteld had was snel geleverd en makkelijk te instaleren. Ook de bijgeleverde handleiding om de app te installeren was duidelijk. Ook op YouTube wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles geïnstalleerd en geactiveerd moet worden.

gewoonweg TOP!! helder/duidelijk/bestelling op tijd en compleet

bij een vraag waar ik via bestelling website niet uitkwam bedrijf gebeld. kreeg deskundig iemand aan de lijn die het verder keurig geregeld heeft.

Een webshop met een hoop kennis en vriendelijkheid. Veel tijd over voor de klant. Bijv: meerdere belletjes vooraf om het systeem en de voor/nadelen van energieopslag te bespreken. Kopje koffie met de in eigen beheer vervoerder. Etc

Ging prima

Kwam jullie vaak tegen op internet en nu maar eens wat besteld.

Goede en snelle service

Prima ervaring, aanrader.

Snel & goed

Bestelde kaart binnen een paar dagen in huis. Precies wat je wilt...

Goed bedrijf, nette klantenservice

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed. De klantenservice is goed bereikbaar.

Een stralend bedrijf

Zonnepanelen bestel met een Enphase systeem. Vanaf bestelling tot levering wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status. Tevens zijn de medewerkers 100% betrokken bij eventuele vragen. Een stralend bedrijf!

snel geleverd TOP

snel geleverd TOP

goed advies en hulp

p

keurig bedrijf en een respectvolle service

Zeer net bedrijf

Goede controle op procuten en zendingen. Transport in eigen beheer. Bereikbare klantenservice die weet waar ze het over hebben. Scherpe prijzen en veel keuze

Alles OK

De verbindingsstekkertjes van Growatt werken niet. Maar de stekkers op de zonnepanelen wel. Heb de off-grid ES3500 geinstalleerd en alles werkt prima.

Hebben het prima voor elkaar

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is erg positief. De website is verbazend accuraat waar ook veel info te vinden is. De afhandeling van bestelling tot levering is prima verlopen en je wordt netjes op de hoogte gehouden over het verloop. Zeker aanbevelenswaardig!

Goed bedrijf met goede service

Ook dit keer weer goed en netjes afgeleverd ook word je goed op de hoogte gehouden... Top bedrijf..

Snelle levering, nette prijs.

De optimizers zijn vlot geleverd tegen een concurrerende prijs. Duidelijke uitleg op de website.

Goed bereikbaar, denken mee, fijne klantenservice

Voor de derde keer een bestelling geplaats voor een set panelen en ook nu weer goed geholpen. Er wordt met je mee gedacht en klantenservice is zowel telefonisch als via de mail goed bereikbaar.

Prettig gesprek

Aanbevelingen werden goed gemotiveerd

Zeer positief en professioneel geleverd. uitstekend meegedacht

Stralendgroen was super behulpzaam bij het helpen van ons om een keuze te maken over de oriëntatie van onze zonnepanelen en welke combinatie van panelen en omvormer het beste bij ons zou passen. We hebben ervoor gekozen om het zelf te doen, wat veel geld bespaart. Neem gewoon de tijd en bekijk de online video's die door Stralendgroen zijn gemaakt. Vooral bij een plat dak kun je niets verkeerd doen! We gaan wellicht binnekort nog een projectje doen op een schuindak waarbij we zeker gebruik zullen maken van stralengroen

Gewoon top!

Strakke prijzen, goed productaanbod, duidelijke website en uitmuntende communicatie. Ik had per ongeluk mijn e-mailadres verkeerd ingevuld waardoor ik geen communicatie zoals bestelbevestiging en orderupdates ontving. Een klein berichtje via de chat op de website was voldoende om het in een paar minuten opgelost te krijgen. Ook bij levering was de service prima! Een vriendelijke chauffeur die de spullen netjes bij mij heeft afgeleverd. Ik koop de volgende keer weer bij Stralendgroen!

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek