Vriendelijke en duidelijke communicatie. Kwamen afspraken na en producten top. Dikke prima.

Alles klopt

Bestelling geplaatst, 3 dagen later ontvangen en alles klopte precies.

Behulpzaam, snel!

Reageert snel, is duidelijk, goede prijzen, snelle levering

Stralend Groen is een goede club, maar:

Wel een paar aandachtspuntjes: ik heb net een NEO 800M-X gekocht. Deze was niet te leveren en toen hij leverbaar was was hij meteen wat goedkoper. Ik had het sjiek gevonden als het door mij meer betaalde dan wat hij bij levering kostte had gecrediteerd. Verder mag het echt duidelijk gezegd worden dat er een speciale verlengkabel nodig is. of wat het betekent als je die niet mee afneemt ( de connector is een speciaal geval! ) Na wachten op de NEO moest ik dus nog een keer wachten op het AC netsnoer.

goede hulp bij bestellen , snelle volledige levering.

Stralend Groen doet niet moeilijk over prijzen en helpt je niets te vergeten bij zelfinstallatie. Het wijzen op de montagevideo's kan beter. (Op meer plekken). Maar ga zo door;)

Perfect vandaag bestellen en de volgende dag afhalen

Een super website eenvoudig je keuze maken eventueel vragen om hulp bij je keuze en dan bestellen en wachten op een berichtje en dan afhalen of laten afleveren wat jij wilt

Snel en duidelijk

Nette en snelle levering en facturatie

Goede nazorg

Paar optimizers raakten defect na 2,5 jaar. Perfecte ondersteuning door SG voor garantie van Solaredge. Een 10, doorgaan zo!

Een bestelling geplaatst. Door stralend groen werd contact opgenomen en deze adviseerden ons om in onze situatie een andere omvormer te nemen en een aantal optimizers te schrappen. Goed advies gekregen!!! Ook de bestelling werd keurig bezorgd waarbij je goed op de hoogte werd gehouden (lifetracking) wanneer de chauffeur bij je aan de deur stond. Erg tevreden over stralend groen. Een aanrader!!

gewoon goed

snele levering

matig

vragen worden soms niet beantwoord en concrete antwoorden duidelijk ontweken . bestellen van specifieke producten is niet mogelijk .terwijl die wel in je aanbod staan . Ik kijk nog wel bij juliie maar andere leveranciers krijgen inmiddels de voorkeur

Goede communicatie en nette prijzen

Fijn bedrijf om te kopen. Prijzen zijn heel goed. Wel jammer dat na aankoop de prijzen opeens zakken dat voelt dan even als pech. Maar uiteindelijk is goede communicatie belangrijker

uitstekend

kan niet beter

Ik heb vaak gebeld me Saskia en werd altijd heel vriendelijk en goed geholpen.

Goeie informatie kreeg ik en wat een leuke en behulpzame mensen allemaal. Dat geldt ook voor de mensen die ik in het magazijn trof bij het ophalen van de bestelling. Fantastisch allemaal.

Scherpe prijzen, goede service

Meerdere producten hier besteld. Allen voor een scherpe prijs wat het leuk maakt als consument. Duidelijke beschrijvingen bij de producten, goede costumer service Geen 10 want verzendkosten. Daarbij, ook ondanks goede beschrijving betreffende producten, miste ik wel volledig beeld om in mijn geval een batterij te installeren, waardoor ik steeds weer iets moest bestellen. Had fijn geweest als dit in één keer duidelijk was.

Topbedrijf

Een geweldig bedrijf met uitstekende service! Ze denken echt met je mee en de levering was supersnel. Absoluut een aanrader!

Vlotte afhandeling

Stralendgroen is goed van prijs en levert snel! Ik was op zoek naar een omvormer die een goede prijs/kwaliteit verhouding had en die ik lokaal uit kon lezen. De growatt omvormer had alles wat ik nodig had om een ESP module aan te sluiten. Zeer tevreden!

Goed snel en faire prijs!

Goede en snelle service met goede communicatie!

Compleet en snelle levering

Snel besteld en snel ontvangen.

Klantgericht aan de telefoon. Snel te bestellen. Snel ontvangen. Prima.

Prima klantenservice en erg snelle levering

Snel goed en juiste prijs kwaliteit verhouding

Goede communicatie bij probleem

Leveringsprobleem binnen no time opgelost.

Correct en snelle levering

Was gewoon goed

Prima service en nette levering

erg bedankt

Gezien omstandigheden kon ik niet aanwezig zijn bij levering van 4 bestelde trina zonnepanelen. Zoals gevraagd door mij werden ze netjes onder de carport tegen de muur geplaatst. Ik was wel verrast dat ze nauwelijks verpakt waren - echter in uitstekende conditie afgeleverd De prijs van de zonnepanelen + levering lijkt me erg competitief. In België zelf heb ik geen enkele leverancier gevonden waar dit zo vlot zou verlopen zijn, met diezelfde prijs - meestal zijn dit hier installateurs die er vanzelfsprekend zelf wat extra aan willen verdienen. Zij vragen meestal voor dit soort zonnepanelen alleen al zelfs het dubbele of meer van deze prijs, installatiekost buiten beschouwing gelaten. Mooi dat jullie initiatief bestaat met andere woorden en ook nog eens willen leveren aan Belgische klanten aan een mooie prijs. De zonnepanelen zelf heb ik nog niet getest inmiddels maar ik heb er in feite alle vertrouwen in. Ik heb enkele jaren geleden wat kleinere Trina tweedehands zonnepanelen op de kop kunnen tikken en deze werken eveneens nog steeds perfect zoals het hoort. Ik ben dus vrij overtuigd dat deze gloednieuwe Trina zonnepanelen (Vertex S+ Dual glass 455wp) het eveneens uitstekend zullen doen voor mijn nieuwe off grid projectje. Daarvoor hartelijk dank.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek