Snelle en adequate reactie op onze bestelling

Snelle en adequate reactie op onze bestelling

Prima kwaliteit en prijs

Ik ben met alles perfect geholpen, TOP

Goed bedrijf dat afspraken nakomt

De website is keurig voor mekaar evenals het vervolgcontact dat uitstekend genoemd mag worden. Helaas ging er een wat lange wachttijd voorbij. Maar na slechts 1 mailtje was dit snel verholpen. Jammer dat ditmaal de bijgeleverde klemmen niet in de kleur van de panelen waren, nml. zwart. Er werden er ditmaal blanke klemmen bij geleverd. Verder een topbedrijf!

Duidelijke site met uitleg en behulpzaam vriendelijk personeel

Alles besteld wat ik nodig had dit wordt dan nog nagekeken en er waren nog wat veranderingen nodig die doorgevoerd werden. Al met al een duidelijke site goeden spullen en vriendelijk en behulpzaam personeel tot de levering toe.

Top geholpen

Snelle levering goede uitleg heb ook er collega geadviseerd daar te kopen

Top bedrijf. Denkt mee!

Dit is mijn 2e bestelling. Hierin was ik iets vergeten, waarna ik bericht krijg om de bestelling aan te vullen. Super service en snelle levering.

Goede website. Snelle en correcte levering. Ze geven vlot antwoord op service vragen via email. Een kleine retourzending en terugstorten geld is snel afgehandeld.

Snel en behulpzaam

Prettig bedrijf. Goed bereikbaar. Reageren snel op vragen en denken mee. Alles snel, goedkoop en goed geleverd. Nu alles geïnstalleerd en ga de komende dagen proberen om alles aan de praat te krijgen. Ik heb vertrouwen er in dat als ik ergens tegenaan loop, ze snel zullen helpen. Een aanrader!

Goed bedrijf

Goede kwaliteit spullen en dat voor een mooie prijs. Ook na aankoop ondersteunen ze je met uitleg.

Prima verzorgd

Binnen 2-3 dagen na aanvraag opgehaald in Westerbroek. Bestellen en ophalen prima gegaan. Gemakkelijk en accuraat. Compliment.

Goede bestelervaring

De producten zijn voordelig en ook de klantenservice is erg snel en klantvriendelijk.

Prima webshop!

Bestelling geplaatst en later voor een extra bestelling contact opgenomen i.v.m. het samenvoegen van beide bestellingen. De webshop is goed bereikbaar en ik ben netjes geholpen. Ook technische vragen wordt serieus naar gekeken. De aflevering ging volgens afspraak met goede track en trace.

Geweldige service

Snelle reacties op vragen via de email. Deskundig. Gewoon heel erg tevreden.

Goed klantenservice

Intussen 3 sets afgenomen en steeds goede kwaliteit en support. Bij een probleem gewoon even bellen en alles wordt keurig opgelost. De volgende set gewoon weer bij Stralend groen

uitstekend

heb gebeld dat opstelling verkeerd was en ik teveel materiaal heb gekregen. ik kon dat wat teveel was terug brengen en wat tekort was heb ik weer meegekregen zonder problemen plus dat het teveel betaalde bedrag zeer snel op mij rekening is terug gestort. daarom beveel ik dit bedrijf ten zeerste aan zijn denken altijd met je mee om eventuele problemen snel optelossen.

Perfect geregeld

Perfect voor elkaar en een aanvullende vraag werd goed afgehandeld

Prettig.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, vriendelijk behulpzaam en altijd bereid om oplossingen te zoeken.

Bedrijf wat meedenkt,

Werknemer was tijdens het afhalen vergeten een aantal onderdelen bij te voegen, deze zijn kosteloos verzonden. Super service

Heel goed geholpen

Na eerdere bedrijven gecontacteerd te hebben, heeft Stralendgroen ons heel erg goed geholpen. Advies gegeven (terwijl we nog geen klant waren). Door hun houding en advies (hoge klanttevredenheid) hebben wij bij hen spullen gekocht.

Deskundigheid, communicatie en betrouwbaar van het hoogste niveau

Ik wil iedereen van Stralendgroen, maar vooral Cunera, bedanken voor de perfecte begeleiding voor het samenstellen van een compleet systeem. Dankzij jullie heb ik nu een uitstekend werkende combinatie. Mijn eigen samengesteld wensenlijstje werd door Stralendgroen terecht bekritiseerd en veelvuldig gecorrigeerd. Zelfs meedenkend over de plaatsingsmogelijkheden en dergelijke. Mensen met engelengeduld en expertise, ze bestaan dus echt. Bovendien zijn de prijzen lager dan elders. De website zit boordevol tips en voorbeeldfilmpjes. Samengevat, ik ben trots en blij dat ik voor jullie gekozen heb. TOPPIE!

Goede service en precies wat ik nodig had

Beschadigd paneel (bij leveren) wordt niet moeilijk over gedaan om deze te ruilen en schroeven die mistte konden we zo even komen ophalen. Dus ik zeg goede service en probleem afhandeling.

Doen wat ze beloven.

Zelf pakket samengesteld. Goed advies ontvangen. Bestelling door stralendgroen gecontroleerd. Levering thuis volgens afspraak. Niet onbelangrijk, ..mooie prijs!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.