Juiste producten

Juiste producten geleverd en heel snel .

Denken in oplossingen niet in problemen

Vergeten iets te bestellen, wordt opgelost.

Professioneel snel en servicebereid

Ik had een paar vragen naar aanleiding van een aankoop. Daar werd direct en adequaat op geschakeld! Complimenten

good price, good communication, good delivery... what else?

I particularly appreciated the possibility of paying at reception. It avoids a lack of stress...

Vrijdag besteld, oude omvormer na 12 jaar defect, maandag bezorgt en dinsdag omgewisseld binnen 2 uur.

Prima prijs/kwaliteit

De goedkoopste, snelste met uitstekende service (zelf in weekend kreeg ik via whatspp antwoord).

Vlot contact/ afspraken goed nagekomen

Verloop van het traject tot info verschaffen en afleveren artikelen was naar wens en verliep snel.

snelle en zorgvuldige levering

een Enligten CT besteld, volgende dag binnen. Nice

Een bedrijf waar de klant centraal staat.

Goede uitleg en snelle verzending.

Goed advies

Reageren snel op een vraag. Bestelling dat makkelijk en veel informatie te vinden op de site, ook handig dat alle documenten(link)zijn bijgevoegd bij een bestelling

Prima, komt afspraak na

Na bestelling geplaatst status van bestelling diverse keren per mail ontvangen incl. de leverdatum. Dag voor levering tijdindicatie ontvangen en op de dag zelf gebeld door de chauffeur. Samen spullen uitgeladen, top !

Vlotte en vriendelijke communicatie.

Ze denken met de klant mee en komen met suggesties en eventuele verbeteringen voor de combinatie die je hebt uitgezocht. Zonnepanelen werden snel geleverd. Omvormers duurde wat langer omdat ze niet op voorraad waren, maar ook dat was netjes en vlot afgehandeld. Al met al dik tevreden!

Uitstekende service

Perfecte levering en goede prijzen.

Uitermate tevreden

Zaken doen met Stralendgroen is altijd top. Informatievoorziening is snel en correct. Ze denken mee met jouw eisen en wensen en komen met een goede oplossing. Levering was snel en netjes. Alle benodigde handleidingen waren vooraf aangeleverd zodat ik direct aan de slag kon. Aanrader!!

Goede en snelle levering

De producten waren snel en goed afgeleverd

Dikke prima.

Dikke prima omvat de aankoop en service, lees ook zeker de helpdesk.

Levering was nog sneller als was doorgemailt

Service is goed

De bestelling werd keurig op tijd geleverd

Snelle accurate levering

We hadden nog een extra set nodig voor een zonnepaneelsteun. Snel en zorgvuldig geleverd

Goede service en levering

Alles werd binnen 3 dagen compleet geleverd. De chauffeur was te volgen met een tracking systeem en een halfuur van te voren werden netje gebeld dat tie eraan kwam. De hele set was compleet en kon direct worden geïnstalleerd.

Prima en betrouwbaar bedrijf

Fijn bedrijf met goede website en goede service

top

werkte prima

Vandaag besteld morgen geleverd gaat echt op. En dan is het ook nog goed spul met een redelijke prijs.

Goede producten en snelle levering

Goede producten tegen een mooie prijs en een snelle levering. Ook de grote n langere producten worden tegen een hele schappelijke prijs verzonden. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek