Super service en vooral ook meedenkend.

Bij het plaatsen van mijn online order met meerdere producten, bleek later door Stralendgroen geconstateerd, dat ik waarschijnlijk niet de juiste afmetingen had geselecteerd. Stralendgroen nam contact met mij opnam om te overleggen dat dit mogelijk niet de juiste combinaties waren. Daarbij werd ik goed geïnformeerd wat wel nodig was. Dus super service! (Bedankt Cunera!)

Heel goede communicatie snelle en correcte verzending voor een scherpe prijs

Goede communicatie. Ook na een ogenschijnlijk probleempje met de betaling alles snel Opgelost via communicatie via whatsapp. Vriendelijk en snel geholpen. Super product voor een scherpe prijs.

Wederom een goed ervaring

Nogmaals een product besteld en weer dezelfde uitstekende service.

Kon een omvormer omruilen omdat mijn klant zijn plannen had veranderd. Verder ontbrak er iets in de levering dat direct werd rechtgezet

Een stralende ervaring!

Vlotte opvolging van mijn order toen bleek dat een artikel niet op voorraad was. De aflevering van de rest van mijn order werd snel ingepland en op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. Kortom, een bedrijf dat netjes z'n afspraken nakomt en haar klanten vlot en correct informeert.

Alles vriendelijk en op tijd geleverd 2e bestelling voor mij gewoon top gegaan

Goed geïnformeerd en correct

Goed advies correcte levering

Snelle levering, volledig compleet.

Netjes en op tijd afgeleverd.

Top bedrijf

Goede keuze, grote voorraad en eigen levering. Het duurde alleen iets langer dan verwacht aangezien de panelen met eigen vervoer gingen. Logisch dat ze wel een vracht vol willen plannen.

Ze denken mee

Gekregen wat ik besteld heb

Growatt 3fase meter besteld met ct klemmen. Werd op de site goed beschreven. Alleen bij het aansluiten op de growatt omvormer werkte het niet. De beschrijving wat er bij zit zegt dat de communicatie kabel moet worden aangesloten op poort 7 en 8. Maar bij mijn omvormer moet het op poort 5 en 6. Growatt 6000tl3-xh met 30 pins stekker. Werkt nu perfect. Bestelling mag iets sneller verzonden worden na 2 dagen ontvangen. Verder duidelijke site met goede beschrijvingen. Zeker aanbevelingen bij bekenden.

Super, zou er zo weer bestellen!

De netwerkpoort van mijn omvormer gaf na 10 jaar de geest. Aangezien ik toch graag vanuit mijn luie stoel wil kunnen zien wat de panelen gedaan hebben bij Stralendgroen een vervangende omvormer besteld. Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en de volgende dag de nieuwe al in huis. Prima, zo mag ik het graag zien. :-)

Top levering

Duidelijke website Snelle levering

Super service!

Kapot acc, prima afgehandeld.

top!

duidelijke website, telefonisch goed geholpen en erg vriendelijk personeel bij afhalen.

Telefonisch contact gehad, order geplaatst, volgens afspraak afgehandeld, goede ontvangst op de zaak. Bedankt voor de video's en ondersteuning. Edu

perfect gegaan

snel geleverd goede prijs

snelle en goede reacties

Duidelijke website met alle benodigde documentatie, goede prijs

De website bevat alle producten, maar ook veel documentatie, uitleg video's enzovoorts waardoor het installeren van zonnestroom benodigdheden een peuleschil is!

Zo als iedere keer gewoon goed afgehandeld

Ik heb voor meer mensen de materialen uitgezocht en het komt altijd netjes aan

Fijne partij om bij te bestellen en advies bij in te winnen als je zelf zonnepanelen wil leggen. Ik vind de formule erg sterk. De informatie die ze bieden via hun site is heel behulpzaam bij het voorbereiden en leggen. Met de configurator voor zonnepaneelpakketten wordt het helemaal eenvoudig gemaakt om het juiste te bestellen. Je kunt wel merken dat ze druk zijn. Niet alles gaat soepel; maar het meeste wel! Een paar keer zonnepanelen besteld en de eigen bezorgdienst is prettig ook. Naast goede service is de prijs/kwaliteitverhouding ook gewoon erg goed. Vooral de panelen en omvormers zijn relatief goedkoop. Ik heb ook wel dingen elders besteld om dat ze daar sneller beschikbaar of goedkoper waren, maar de panelen/pakketten met bezorging zijn heel scherp.

soepel, goede prijs en keurig thuis geleverd

Ik heb wat panelen bijbesteld om een huidige installatie uit te breiden, keurig snel en netjes thuis bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Zeer tevreden weer!

Snellevering

Snellevering zeer goed aanrader

Snelle levering en vriendelijke mensen aan de telefoon.

Mooie prijs voor een goed product. En 10jr garantie vanaf levering. Top service!

Goed telefonisch advies over zonnepaneel montage materiaal op een schuin dak en snelle levering.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek