Gebeld volgende dag gehaald

perfecte levering

Perfecte levering, goed te volgen tijdschema.

Uitmuntende service.

Hartelijk dank voor jullie inzet en de uitstekende medewerking en ondersteuning bij het ontwerp, advisering, samenstellen bestelling en levering van de onderdelen voor mijn zonnepanelen en toebehoren. Complimenten.

snelle en goede levering

Producten kwamen goed verpakt en snel binnen

Ook uitstekend op de hoogte gehouden van de vooruit gang! Zodat alles uitstekend gepland was.

Geen problemen

Geen problemen. Het paneel werkt. Nu nog wat meer zonnestralen.

Betrouwbaar en prima helpdesk.

Betrouwbaar en prima helpdesk

Super snel, juiste prijs en top kwaliteit. Aanrader

Zeer snel geleverd voor een nette prijs met normale transportkosten en een nieuw kwaliteitsproduct. Goede communicatie, prima handige website en eenvoudig proces en bevestiging met track&trace. Dit werkt gewoon lekker. Overigens heb ik een APS3-H ontvangen ipv de bestelde APS3. Deze is €5 euro duurder en kan ipv 880W zelfs 960W leveren. Ik wist niet eens dat die er was, maar is zeer welkom. Bedankt.

Perfect!

Snel geleverd, prima prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Zonnepanelen gekocht voor een scherpe prijs. Panelen waren goed verpakt bij het ophalen en ik werd leuk geholpen.

Ik kreeg helaas de verkeerde bestelling geleverd, terwijl ik dit part had ingevuld en ook nog in de opmerkingen extra erbij vermeld had. Binnen een dag kreeg ik de juiste bestelling geleverd. Met excuses en een retour vignet. Dit vind ik zeer goed en professioneel en snel opgelost.

Alles helemaal top

Alles was helemaal conform verwachting

Misleiding door niet vermelden BTW

Stralendgroen adverteert alle producten die zij verkopen zonder BTW op hun eigen website en valt hierdoor bij Google shopping op door de 'scherpe prijzen'. Enkele weken na aankoop wordt vervolgens onder dreiging aangegeven dat er alsnog BTW betaald moet worden. Een inhoudelijke discussie op basis van argumenten kan vervolgens niet gevoerd worden, en van enige zelfreflectie is al helemaal geen sprake. Als een product enkel met 21% btw gekocht mag worden moet dit simpelweg op op de website staan. Hier staat het artikel vandaag de dag nog gewoon met 0% te koop. Het is daarnaast ook niet toegestaan en zelfs verplicht om artikelen te tonen inclusief BTW, behalve als een onderneming alleen en uitsluitend op zakelijke klanten is gericht (wat hier niet het geval is). Zie de Wet Omzetbelasting.

Super snel en goed geholpen

Stralendgroen levert snel en zeer correct

Stralendgroen leverde mijn bestelling (een PV omvormer) heel snel en stelde ook alle benodigde informatie zoals handleiding, instructies en tips direct digitaal beschikbaar. Op een door mij via chat gestelde vraag werd ook snel en goed gereageerd. Ook over eerdere bestellingen die ik bij Stralendgroen deed was ik al heel tevreden, dus zeer positief!

bestelprocess

Is verwarrend langdradig foute facturen brw vermelding

Klantvriendelijk

Bestellen via internet gaat prima en bij vragen makkelijk te bereiken

Goeie communicatie en ook de nodige informatie is aanwezig

Handige site die het samenstellen van een compleet pakket erg makkelijk maakt. Na een controle Van de bestelling wordt het keurig thuisbezorgd.

Goeie prijs en goeie hulp. Snelle levering.

2 panelen besteld, maar ging week later met vakantie. of ze nog daarvoor bezorgd konden worden. Dat ging allemaal prima. Aanrader.

prima bedrijf om solar spullen te kopen

In verband met mijn vorige goede ervaringen met Stralengroen, heb ik hier wederom wat zonnepanelen en een Growatt inverter gekocht. De communicatie was wederom prima. Op de dag van het leveren wordt je een half uur voor aankomst nog even gebeld. Verder kun je op internet volgen waar de chauffeur zich bevindt. Dit werkt prima. Na installatie bleek een shine X module niet te werken. Een mailtje naar Stralengroen en direct werd diezelfde dag een nieuwe shine X module opgestuurd zodat de volgende dag de hele installatie functioneerde. Klasse. Ik beveel Stralendgroen dan ook aan iedereen aan.

Prima prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering

Nadat mijn 1 fase omvormer stuk was gegaan ben ik op zoek gegaan naar een drie fasen omvormer. Onder meer omdat de 1 fase omvormer voortdurend afschakelde i.v.m. een te hoge netspanning. Ik heb een Growatt omvormer gevonden die goed past bij de spanning en het vermogen van mijn zonnepanelen. Deze werd binnen drie dagen geleverd, en werkt inmiddels naar behoren.

Garantie gevalletje is prima opgelost

Snelle levering, prima ervaring

Snelle levering, prima ervaring met stralend groen

Zeer goede service en snelle levering

Er werd meegedacht om tot de juiste zonnepanelen te komen echt top.

heel goed

hele fijne en vriedelijke firma benheel goed geholpen

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.