AC Connector Growatt

Precies de goede stekker voor mijn Growatt omvormer.

Perfekter Service

Der Stecker wurde schnell geliefert und passt perfekt.

goed advies, snel geleverd, prima klantenservice

Mijn omvormer was defect. Op internet gekeken kwam uit bij Stralendgroen, twijfelde omdat de prijs i.v.m. andere erg laag was. Gebeld, goed te woord gestaan door een kundige dame. Besteld, binnen 24 uur stond de post nl meneer op de stoep met de nieuwe omvormer. Geïnstalleerd met behulp van de instructie film. en werken. Was nog wel een probleempje met mijn solaredge account die bij een installateur in het systeem stond maar prima opgelost. De klantenservice adviseerde mij met solaredge chat te communiceren en ook daar super geholpen dus binnen 48 uur na de storing weer een werkend systeem!!

prima service

De bestelde stekker was snel geleverd, het was alleen de verkeerde. Na telefonisch contact is een nieuwe verstuurd, helaas was dat ook de verkeerde. Een mailtje gestuurd en een persoonlijke verzekering gekregen dat nu de goede verstuurd zou worden. En dat was zo :) Bij de laatste stekker zat een retourformulier voor de gratis terugzending van de twee foute stekkers. Klaar! Fouten kunnen gemaakt worden en de manier waarop ze opgelost worden zegt het meest over een bedrijf en dat was hier dikke prima!

Goede spullen, snel geleverd

Een complete set van 8 panelen besteld met omvormer en bekabeling. Redelijk snel geleverd en de materialen zijn van prima kwaliteit. Let wel op dat er wel aardig wat kennis van zaken moet zijn. Zelf plaatsen betekend o.a. zelf connectoren aanknijpen (speciale tang voor nodig) en ook de bekabeling naar de meterkast moet gemaakt worden. Dat uiteraard het werk op het dak nog. Op zich allemaal goed te doen maar het vergt wel de nodige kennis en aandacht. Wel een beetje vreemd dat er een flink bedrag extra moet worden betaald om het op een bepaalde dag geleverd te krijgen. Ik snap dat het met eigen vervoer gaat maar de extra kosten daarvan zijn significant.

Geweldige hulp

Snelle verzending,

Door de jaren heen goed en betrouwbaar. noem het maar stralendgroen.

Het verschil met Stralendgroen is dat ze ook de kennis in huis hebben aangaande de producten die ze verkopen.

Topshop

Zowel de webshop als de afhaal locatie zijn top

Prima producten en goede prijs

Prima producten en goede prijs. Snelle verzending. Foutieve bestelling werd snel en pro-actief opgelost.

Uitstekende uitleg enz

Ik ben heel tevreden met de uitleg over installeren en aanvraag instalateur acount De apparatuur nog niet gemonteerd wacht even tot het weer wat beter is

snelle en goede bezorging

Snelle en goede bezorging, ook goed verpakt.

Vlot geleverd en meegedacht door Stralendgroen

Top. En de klantenservice ook!

Altijd lastig een betrouwbaar bedrijf vinden in deze sector

MAAR DAT IS MET STRALENDGROEN GEEN ISSUE!

Goede kwaliteit

Blij verrast door de kwaliteit van het geleverde product.

Snelle en correcte levering

Duidelijkewebwinkel met snelle en correcte levering. Goede feedback via mail betreft bestelling en bevestiging.

Volgens afspraak

Precies volgens afspraak ontvangen (zelf afgehaald). Voor de installatie van de gateway moest ik alles zelf uitzoeken. De supportafdeling van Enphase - ik moest me wel voordoen als installateur - heeft voor mij de oude gateway verwijderd en de nieuwe toegevoegd. Alles werkt nu weer naar wens. Ik had verwacht dat Stralendgroen dit voor mij had kunnen doen.

Goed en professionele hulp en ondersteuning en meedenken in oplossingen voor mijzelf voor het beste resultaat en aanzicht voor mijn woning.

Uitstekend en met aandacht geholpen!

Ik wilde een hardnekkig bepaald merk. Op basis van advies is samengewerkt aan een andere/betere oplossing voor een lager bedrag met meer zekerheid op zon-opbrengst. Levering en naleveringen gingen prima. Website is duidelijk en filmpjes helpen met het goed begrijpen van aansluitingen, functionaliteiten en configuraties. Ik kijk er naar uit om nog een keer een installatie te mogen doen.

snel en betrouwbaar

Gewoon goed zoals altijd!!!!

Excelente Tempo de Entrega

Desde a encomenda até à entrega tudo correu bem! Obrigado!

• Você nos recomendaria? sim

Nog niet gelegd

Het is nog niet gelukt om de panelen ( die er perfect uitzien) te leggen ivm met het slechte weer. Laten later horen of het gelukt is

goeie klantenservice ik ben 2x goed geholpen zodat ik de juiste producten thuis gestuurd kreeg

Très satisfait

Toujours satisfait de mes commandes, service client réactif, prix attractif

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek