Laden reviews...
868 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt consequent dat leveringen snel zijn, de communicatie helder en het personeel behulpzaam is. Klanten melden betrouwbare service, redelijke prijzen en duidelijke instructies bij aankoop. De ervaringen tonen veel aandacht voor klanttevredenheid en praktische ondersteuning. Al met al is er sprake van een betrouwbare leverancier met een proactieve benadering.
Website werkt top: kon makkelijk al het montage materiaal bij elkaar klikken en bestelling werd netjes verpakt bezorgd.
Jochem
Soerendonk
Einfache Bestellung und schnelle Lieferung.
Andre
Falkensee
De you-tube videos van stralendgroen met uitleg over hun producten zijn bijzonder handig en informatief.
Fred
Hoorn
besteld en kwam optijd netjes afgeleverd
Hans
heerhugowaard
Alles correct verlopen. Zelfs een half uurtje van te voren, belt de chauffeur dat hij er bijna is. Je kan de chauffeur live volgen. Ik raad deze firma iederen aan.
27 March 2026
Pieter
Belgie
Mooi product tegen een redelijke prijs. Betrouwbare en snel thuis afgeleverd. De SolarEdge ONE EV Charger moet nog aangesloten worden, maar lijkt een goed en veelbelovend product.
27 March 2026
Jan
Hurdegaryp
Alles via de duidelijke webshop besteld. Producten werden snel geleverd. Chauffeur belde netjes dat hij op afgesproken plek was. 2 dagen later alles netjes op het dak gemonteerd. Alles was makkelijk te installeren, alles wees voor zich.
Bart
Hensbroek
Service gericht en professioneel
Martijn
Brielle
Na aanschaf van diverse zonnepanelen en installatie materialen om een zonnesysteem voor mijzelf privé thuis te maken. Super goede ondersteuning gehad met de keuze van materialen bezorging of afhalen nooit geen probleem super service leuke vriendelijke mensen. Ook zakelijk ben ik er super uitgekomen naar aanleiding van een vraag van een grote woningbouwcoöperatie de juiste producten gehaald om vogelwering aan te brengen onder zonnepanelen. Ik ben hier uitstekend geholpen mijn complimenten zaken voor de toekomst gaan we zeker doen. Met vriendelijke groet Gilbert Wilca Ongediertebestrijding
Gilbert
Kiel-Windeweer
Inizialmente avevo dei dubbi circa l'efficienza del sito, non avevo letto le recensioni, poi ho provveduto all'acquisto di due inverter e devo confessare che sono rimasto più che meravigliato dalla cortesia e professionalità del rivenditore. Da nessun rivenditore avevo ricevuto un simile trattamento. Sono il top.
Pasquale
Aversa, Italy
Snelle reactie op vragen, duidelijke bestel afhandeling waarbij je voor durend op de hoogte wordt gehouden van de status
Ronald
Eindhoven
Afgelopen week heb ik de GroHome Manager-X en GroBoost samen als set geleverd gekregen. Vooraf heb ik geprobeerd zo veel mogelijk informatie te verzamelen en hierover ook telefonisch contact gehad. Daarnaast wordt op jullie webshop vermeld dat de GroBoost kan koppelen met de ShineLink-X / X-serie en dat alles via RF werkt. Na vandaag opnieuw contact te hebben gehad met Growatt, blijkt echter dat deze apparaten toch niet met elkaar kunnen koppelen. Hiervoor heb ik blijkbaar een GroBoost-X nodig. Op dit moment heb ik dus een set die ik niet kan koppelen en waar ik geen gebruik van kan maken. Dat is erg teleurstellend, zeker omdat ik juist een GroBoost-variant wil koppelen aan de GroHome Manager om deze te kunnen aansturen via Growatt AI en dynamische stroomprijzen. Daarnaast ervaar ik de communicatie als onvoldoende. Bij telefonisch contact wordt aangegeven dat men mij niet telefonisch kan helpen en dat ik een e-mail moet sturen, maar op de e-mails worden vervolgens niet gereageerd. Ik hoop dat dit probleem alsnog snel opgelost kan worden en dat er een passende oplossing wordt geboden.
Beveelt niet aan
bas
Hoensbroek
Als er op de site staat op voorraad is het binnen 3 dagen binnen. Ondersteuing is top ze denken echt met je mee....aanrader
Jeroen
Bodegraven
Simple to order with stock availability shown prior to purchase. Very good with continuous order updates. My only comment was that the packaging was lacking inside the shipping box.
Kevin
Malta
Dit is de 2e keer dat ik hier wat heb gekocht En alles is weer goed verlopen
Henk
Rotterdam
Wat begon als een idee om een paar zonnepanelen te plaatsen op het schuurtje is inmiddels een verslaving geworden om door nog meer panelen te gaan leggen om maar zoveel mogelijk energie neutraal te worden. Aangezien stralendgroen dicht bij mij in de buurt gevestigd zijn is dit het ideale adres voor mij om de delen te bestellen en af te halen.
Eric
Veendam
Verschillende keren besteld bij deze webshop, altijd geleverd naar verwachting. Zelfs meegedacht toen er een betere omvormer voor mijn keuze van zonnepanelen bleek te zijn. Ook bij een kapotte thuisaccu werd goed meegedacht en verantwoordelijkheid genomen.
Daan
Utrecht
snel geleverd zoals afgesproken
Piet
Den Burg
Met spoed Optimizers nodig om zonnepaneel montage doorgang te laten vinden, ze waren op voorraad en de volgende dag al in huis !
André
Hillegom
Snel geleverd, keurig verpakt. Aanrader.
Marchel
Zevenaar
Heel positief
Sander
Venray
Ik heb weer keurig alles ontvangen wat ik had besteld. Er werd , heel attent, nog gebeld of de bestelling zo klopte want ik had wel weing van een bepaald onderdeel besteld. Klein minpuntje in de bezorging was dat er geen melding kwam hoelaat de bezorger voor de deur zou staan. Deze belde echter wel en heeft t keurig op de oprit gezet. De panelen zijn ondertussen geïntstalleerd en de eerste opbrengsten zijn binnen
Leo
Sint Annaland
Een bedrijf met - voorraad - fijn personeel - goede service - nette prijzen
Erik
Nieuw-Weerdinge
Bestellen gaat eenvoudig. Spullen zijn netjes optijd geleverd.
Ray
Utrecht