Prima verlopen

Een beetje veel mailtjes ontvangen die naar mijn mening overbodig waren. Alles is keurig afgeleverd en nu mag ik aan de slag

Snelle levering, service mag sneller

Ik bestel regelmatig spullen bij Stralendgroen. En dit wordt netjes en snel geleverd. Helaas een keer lang moeten wachten op een service vraag. Ik ga er vanuit dat ze erg druk waren op dat moment.

Geen reactie krijgen op een vraag via mail na bestelling

Als je een bestelling hebt gedaan en je hebt daarna nog een vraag over je bestelling krijg je daar geen reactie op.zeer vervelend . ook niet via mail .

Perfecte service

Topmensen achter de desk

Zeer slecht!

Ik bestelde materialen voor mijn zonnepanelen. Ik betaalde meer omdat deze materialen voorradig zouden zijn. 3 maanden later werd mijn bestelling geleverd. Bellen: na 45 minuten wachttijd, werd de verbinding verbroken. Op email kreeg ik ook geen reactie. Hier bestel ik nooit meer!

Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar en flexibel om aanpassingen te doen.

De bestelde producten zijn binnen enkele dagen geleverd. Overleg om order aan te passen en de manier van verzending werd telefonisch vlot afgehandeld en creditering van geschrapte producten was de volgende werkdag weer bijgeschreven op de rekening. Verder is er veel informatie op de website beschikbaar dat helpt om extra inzicht te krijgen in de producten en het installatieproces.

Bestellen / levering super netjes en duidelijk

Alles was super gegaan helemaal top

Prima product tegen een scherpe prijs.

Prettig, efficient en voldoende.

Heldere communicatie over bestelling en aflevering

Voldoende keuze in materialen en goede communicatie.

Als je sneller telefonisch aan de beurt bent en geen half uur in de wacht staat krijgen jullie 5 sterren

alles conform verwachting en afspraak. Zo hoort het!

De site is prettig en het contact ook. Alles geleverd conform afspraak. Wel zo prettig zeker als het om zonnepanelen gaat waar de leveringen vaak lastig te bepalen zijn gezien de krapte.

Goed geregeld houden je op de hoogte

Prima geregeld.geen lange wachttijd. Alles geleverd wat er besteld is.

Uitstekend!

Makkelijk bestellen en snel gelecerd!

Goeie prijzen, meedenkend

Heb de winkel als prettig ervaren. Personeel denkt mee, waardoor ik de juiste omvormer heb kunnen uitzoeken. Levertijd was eerder dan verwacht. Enig puntje van kritiek is dat alles precies is uitgeteld. Prima en begrijpelijk bij alle onderdelen. Maar zo zuinig dat zelfs de schroefjes uitgeteld moeten worden?(…) Hier kan natuurlijk een foutje in gemaakt worden en zodoende kwam ik 4 schroeven te kort om de kappen mee vast te zetten. Dat is aan het einde van een klusdag, als de winkels gesloten zijn, erg frustrerend. Als een klant een pakket van dik €4000 afneemt, gooi er gewoon een vol doosje schroeven in…

Een bedrijf wat meedenkt en niet alleen wil verkopen, geweldig.

Na een beslissing genomen te hebben om aan zonnepanelen te gaan aanschaffen bij Stralend Groen uitgekomen. We gaan zelf de panelen plaatsen en omvormer aansluiten. Na het aanvragen van een offerte met wat vragen over plaatsing panelen daar netjes antwoord op gekregen en order gegeven na aanpassen van een aantal onderdelen die niet nodig waren voor plaatsen van de panelen, teveel onderdelen in mijn offerte aanvraag staan wat Stralend Groen aangegeven heeft dat ze niet nodig zijn. Na een week of 7 de order ontvangen, 1 onderdeeltje was er te weinig geleverd wat altijd kan gebeuren. Dit even op de mail gezet en een dag later werd deze al opgestuurd, heel netjes. Wat me verraste was de informatie die Stralend Groen meestuurt via mail maar ook bij de order zelf in papiervorm. Makkelijke info hoe je alles moet plaatsen en aansluiten van de panelen, optimizers en omvormer. Stralend Groen, bedankt voor het meedenken en nette afhandeling van de offerte/order.

Levering traag maar OK, communicatie ondermaats.

Een berichtenbox op de website waarbij niet op een redelijke vraag wordt geantwoord vind ik zeer slecht en ronduit onbeleefd. Zakelijk gezien is dit onbestaanbaar!

Makkelijk en overzichtelijk

Bereikbaarheid telefonisch slecht.

Erg goed

Zelfs in deze drukke tijd staan ze je goed te woord. Ze kijken zelfs je bestelling na of deze klopt zo niet nemen ze contact met je op.

Alles super geregeld

Bestellen ging makkelijk. Daarna toch nog een paar dingen gewijzigd, ook dat was geen probleem. Bij het bezorgen had ik niet goed opgelet, de voetjes vande profielen ontbraken. Na een mailtje is het gelijk geregeld en had ik ze de volgende dag in huis. Tevens dat je de chauffeur kan volgen waar hij is dat is ook fijn en je krijgt een belletje/sms een half uur van te voren. TOP GEREGELD.

Ronduit verschrikkelijk

Opgebeld om te vragen of het product beschikbaar was (dit stond op de website maar ik wilde het zeker weten) toen werd me verzekerd dat als het op de website als beschikbaar stond dat dit zo was. Meteen mijn bestelling gedaan, waarbij ik vooraf moest betalen. Tot mijn schrik kreeg ik kreeg direct een mail waarin stond dat het niet leverbaar was. Weer opgebeld en kreeg toen een erg onbehulpzame en onaardige medewerker aan de lijn. Achteraf gezien was mijn ervaring bij stralend groen over de hele lijn erg slecht

Goed geregeld en goeie prijs

Vele sites bezocht, hier was de prijs goed en waren ook de opties voor bijvoorbeeld golfplatendaken goed omschreven en te kiezen in een pakket. zeer tevreden konden de bestelling ophalen en bij ophalen betalen.

Mooie prijs, duidelijke instructies

Duidelijk overzicht van de bestelling, ook wat er nabesteld is. Levering van de panelen en montagerails was ook goed geregeld: tracking van de chauffeur en vlak vantevoren nog een telefoontje.

wordt goed geholpen

men denkt met je mee en geeft goede antwoorden

Super godt tilfreds:)

God info fra køb til levering. Billigere end i dk;)

Eerlijke organisatie

Helaas heeft men ook hier te kampen met leveringsproblemen maar de verwachting die men hierbij afgeeft zijn tenminste eerlijk. Verder met de bestelling, advies en levering verliep alles naar tevredenheid

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek