Netjes geleverd en gecontroleerd

Netjes geleverd en gecontroleerd bij aankomst. Erg tevreden en mooie panelen

Alles geleverd

Omdat ik zelf handig genoeg ben kan ik bij stralendgroen.nl bestellen. Zelf plaatsen en aanleggen van zonnepanelen. Zelf berekenen hoeveel er uiteindelijk op het dak gelegd kunnen worden. Zelf ook berekenen hoeveel er aangesloten kunnen worden in de meterkast. Doordat het zo enorm druk is in de energiemarkt zal de 7 weken levertijd wel de standaard zijn geworden. Een update tussendoor zou fijn zijn. Dat geeft je een wat fijner gevoel waar je geld naartoe is verdwenen. Alles is uiteindelijk in 1 keer geleverd. Volgende week ga ik ze aansluiten. Als je handig genoeg bent is Stralendgroen echt een aanrader en kan je enorm veel geld besparen.

Zijpanelen solarstell aangeschaft. Gemakkelijke bestelling en snelle levering.

Snel en correct geleverd

Had een eenvoudige en kleine bestelling, werd direct de volgende dag geleverd. Prima!

allemaal top en duidelijk.

Panelen op tijd geleverd, met duidelijke gebruiksaanwijzingen. Alles top geregeld.

prima!!

ok

Zeer snelle bezorging.

Product zeer snel bezorgd, ook netjes verpakt en duidelijk aangegeven wanneer het bezorgd werd.

Nette levering en goed bereikbaar

Bestelling is geleverd binnen afgesproken termijn en alles keurig verpakt. Over het algemeen een heel compleet pakket, op een paar kleine dingen na: voor het solarstell platte dak systeem was er veel te weinig PV kabel om de verschillende rijen te verbinden en de hoeveelheid boutjes was ook wat aan de krappe kant (alle afdekplaten zitten maar met 1 bout vast). Geen contact over gezocht verder, omdat ik nog PV kabel over had van de vorige installatie en dat dus heb gebruikt. Verder heel tevreden.

Prima ervaring

Een correcte en snelle levering

zeer snelle levering en goede service

alles compleet aangeleverd en ook heel snel. Zeer tevreden ook over de chatfunctie op de site

Vlot bedrijf

heel goed

geweldige aankoop

Vanwege verbindings problemen een shinelink van Growwat besteld. Via chat vragen gesteld en hierbij goed geadviseerd. Na het bestellen product een dag later in huis. Instalatie video erg duidelijk.

Goede prijzen, top ondersteuning en de helaas steeds zeldzame klantvriendelijkheid!

Alles perfect geleverd tot het kleinste schroefje zeer vriendelijk telefonisch contact en zeer vriendelijke chauffeur. Met een woord chapoooooo.

Super calculator, super prijs, slecht bereikbaar

De calculator werkt erg fijn en accuraat. De prijs klopt en is concurrerend. Wat vervelend is is dat er niet wordt gereageerd op mailtjes en de klantenservice telefonisch een lange wachtrij heeft. WEl een kundig persoon aan de telefoon. Ik zou het bedrijf ondanks de slechte communicatie toch aanraden.

4 weken na mijn bestelling, alles netjes en compleet geleverd.

Alles netjes en compleet geleverd

Alles klopt als een bus

Prima bedrijf!!

Ik weet niet hoe ze heet maar de dame die daar werkt van de video die heeft echt een enorme ervaring en kennis technisch goed onderweg

goed opvolging iets minder

Mijn eerste bestelling was perfect. Ook vroeg ik verdere info via chat. Deze gaf me een mail adres (onderhoud @stralendgroen.nl) waar ik dan ook de vraag gesteld heb. Hierop kreeg ik geen antwoord. Ik heb dan de overige onderdelen maar besteld maar helaas was er plots een stuk niet meer op voorraad. Daardoor is het nu wachten. Hopelijk komt dit snel binnen en kunnen we verder, aangezien we geen info gekregen ivm leveringstermijn.

Scherp geprijsd maar zeer trage levering panelen

Geef mij aub een 2e optie om die panelen sneller geleverd te krijgen, 5 weken wachten is voor mij te lang als ze gewoon op voorraad zijn, heb vaker panelen besteld bij andere bedrijven welke gewoon binnen een week geleverd zijn

Snel

Makkelijk bestellen en betalen en zeer snel ontvangen en de prijs net even iets goedkoper dan elders.

Duidelijke website

Snelle levering en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Supersnelle helpdesk

Snelle levering, bij vragen via de chat direct antwoord. Goede service dus al met al.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek