Goei bedrijf

Snelle levering en nette service via de telefoon

goede prijs/kwaliteit verhouding. vriendelijke bezorger&klantenservice

Ik heb een doe het zelf pakket genomen van 8 panelen. Je wordt makkelijk door het menu geloodst zodat je niets vergeet. Netjes bezorgd door vriendelijke bezorger. De nalevering netjes geleverd.

top geregeld

top geregeld en wat op voorraad is dat is ook op voorraad is mijn ervaring dit in tegenstelling tot sommige andere bedrijven

Goede prijzen en goed geïnformeerd!

Na het plaatsen van de bestelling, goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele vertraging van de onderdelen.

weer een goede ervaring

ook deze 2de bestelling weer netjes afgeleverd

Zonnepanelen via stralendgroen snel geleverd en een stuk goedkoper.

Een pakket van zonnepanelen is eenvoudig samen te stellen op de website. Echter is het wel aan te raden om jezelf er al meer in te verdiepen dan wanneer je alles laat doen. Uiteindelijk is het prijs verschil tussen zelf doen via stralendgroen en laten doen in ons geval ongeveer 2500€ dat het via stralendgroen goedkoper is. Waarom geen 10? De informatie die bijvoorbeeld bij de aardpen wordt verschaft is te minimaal. Ik had graag bij stralendgroen gelezen dat de lengte van aardpen afhankelijk is van het grondwater niveau. Een tweede punt is dat bij mijn Sterksel dak bevestiging ik op geen enkele wijze uitkwam met het aantal geleverde bevestigings beugels. Materialen die in nabestelling zijn gekomen worden netjes nagestuurd, in deze tijd van schaarste toch binnen de gestelde 4-6 weken leveren vind ik erg goed.

Fijne service, snel en netjes. Erg tevreden

Slechte communicatie

Een product kon blijkbaar pas maanden later geleverd worden en dit is op geen enkele manier gecommuniceerd. Meerdere malen contact gezocht per email maar enkele response. Maanden later wordt het pakketje ineens afgestuurd.

Gewoon goed.

Een prachtig onlinesysteem voor een compleet zonnnepanelen-plan.

Aan de hand van de informatie via de website van StralendGroen is een compleet passend en optimaal plan voor een compleet pakket samen te stellen en te bestellen. De website is zeer duidelijk. Telefonische informatie over de lopende bestelling liep wat moeizamer vanwege de drukte opde lijn. Ook kleine wijzigingen in de lopende bestelling werden helemaal goed doorgevoerd!

Helemaal top. Levering en communicatie zeer goed!

Voor herhaling vatbaar.

Goed werkend setje gekocht voor een goede prijs

Setje zelf gehaald. Aardige man (eigenaar) hielp ons. Handige rail om de panelen te bevestigen Schroefdraad zit in de rail en zo kun je de panelen erg makkelijk vastzetten.

Snel en correct geleverd

Super goede communicatie en snel geleverd voor en goede prijs

Prima service, complete levering, en nog snel ook

Op de site een complete set samengesteld en besteld. Ging reuze gemakkelijk en vlot. Bestelling geplaatst en 4 weken later werd alles netjes afgeleverd. Geen onderdeeltje ontbrak, alles in één keer compleet. Ik had een probleem met de installatie van de datalogger en dat werd keurig netjes en supervriendelijk opgelost door hun 'Dongle docter'. De meter loopt enthousiast terug en ik ben helemaal blij.

Kwaliteit en service

Het hele proces verliep probleemloos. Had even last van de aansluiting op het net. Met een paar telefoontjes opgelost.

goede communicatie, houden zich aan afspraak, reageren snel. prima leverancier

Snel en Correct

Bestelde relais was snel binnen

Duidelijke site en perfecte klantenservice

Spullen waren daadwerkelijk op voorraad en toen ik de verkeerde kabels bleek te hebben besteld was één telefoontje genoeg om de bestelling te wijzigen. Levering was ook snel en correct!

Perfect, vriendelijk, mee denken.

Perfect geholpen, vriendelijke mensen, bereid een stapje extra te doen, oplossingericht. Voor mij de nr 1

levering binnen de afgesproken tijd

redelijk gemakkelijk om mijn pakket samen te stellen,levering binnen de afgesproken tijd ,1kabel zat er niet bij maar na bellen was het er in 2 dagen,1 min puntje lang in de wacht bij de tel. de rest was perfect erwin

Wat een leuk bedrijf...!

2 orders na elkaar geplaatst en beide keren geweldige feedback en snelle levering. Erg handig dat de voorraad bij de meeste artikelen staat.

alles correct en goed geleverd

De levering was vertraagd omdat er een probleem was met de bestelbus. Dat ze het dan in het weekend komen brengen helemaal top. Vriendelijk personeel.

Opzicht wel tevreden.

Helaas deze keer verkeerde klemmen geleverd.

Ontzettend teleurgesteld

Bij de eerste levering stond de chauffeur in Brabant in plaats van Friesland. Bij de tweede poging lagen alle panelen om in de vrachtwagen en was er 1 van mijn panelen stuk. Telefonisch gebeld kreeg gelijk een nieuwe op gestuurd. Maar helaas nemen ze de oude niet mee!!! al met al niet blij

Kan niet beter

Een zeer correcte en vriendelijke klantenservice. Omvormers waren er binnen een werkdag, zoals vermeld.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek