Duidelijke informatie

De berichten zijn duidelijk en helder

Wordt keurig op de hoogte gehouden, en geleverd volgens afspraak.

Keurig geleverd volgens afspraak, wordt goed op de hoogte gehouden via mail, en gewoon pas betalen bij aflevering. Ook handige instructiefilmpjes via YouTube ter ondersteuning. TOP.

Prima bedrijf

Ondanks wat levering problemen(ontbreken van wat materiaal) een prima bedrijf. Goed geholpen om het probleem op te lossen. Communicate goed en snelle terug koppeling.

Lange levertijd zonder statusbericht.

De Tigo TAP besteld, na twee maanden nog niets ontvangen. Een mail gestuurd en gevraagd naar de status van mijn bestelling. Vier dagen later helaas nog geen antwoord dus contact via whatsapp gezocht waar ik als antwoord kreeg dat mail na 2(?) weken wordt beantwoord. Dit zou klantvriendelijker kunnen. Uiteindelijk het product wel netjes ontvangen.

Doen wat ze beloven

Complete kit geleverd binnen. 6 weken. Top!

Prima zaken doen en betrouwbaar

Denken mee, vriendelijk & doen wat afgesproken is

zelfs met drukte vanwege de toegenomen vraag naar PV installaties (winter 2022), voor de tweede keer eenzelfde ervaring: behulpzame vakmensen. Gekochte PV installatie was compleet met alle benodigde onderdelen geleverd. Zelfs met een paar extra boutjes! (je laat er altijd wel eentje uit je handen donderen)

prettig geholpen

echt vaklui vriendelijk en prettig zaken doen

klantvriendelijk,snelle levering ga zo door

klantvriendelijk, snelle levering ga zo door

top en snel geleverd.

overzichtelijke website . Makkelijk te bestellen Snelle uitlevering.

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Eerlijk, altijd netjes te woord gestaan en een duidelijke website met veel informatie. Iedereen heeft momenteel te kampen met leveringstekorten maar persoonlijk had ik het wel fijn gevonden als ik iets beter op de hoogte werd gehouden van de voorgang aangezien er geen duidelijk leveringstermijn was. Alsnog toch een tevreden klant.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

super

werd door henk zeer goed geholpen

prima service

Prima service.

Lekker snel en to the point

Volgende bestelling ga ik volgende week plaatsen, dus tevreden.

Goede en snelle levering

Omvormer zonnepanelen, werd snel geleverd en geheel volgens afspraak. Zeker een aanrader.

snel geleverd en prima prijzen

Nog vele materialen op voorraad leverbaar en vlot antwoord via chat, binnen 2 dagen geleverd.

Prima, leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers.

Na bestelling van de installatie via de duidelijke website duurde het vanwege de drukte enige weken voordat de installatie gereed stond om opgehaald te worden. Vlak voor de installatie op het dak bleek dat de verkeerde panelen geleverd waren (had dit zelf bij het afhalen beter moeten controleren), hierover gebeld en dezelfde middag zijn de panelen met gezamenlijke inspanning omgeruild (hartelijk dank Cunera) en kon de geplande installatie op het dak doorgaan. Installatie draait naar volle tevredenheid!

Altijd goed!

Twee keer een installatie gekocht. Twee keer prima op tijd en netjes geleverd. Zijn altijd snel bereikbaar voor vragen en helpen dan geduldig.

scherpe prijs, goede service

Een half jaar na aanschaf pas de panelen geplaatst. Eén van de onderdelen was verkeerd geleverd en dat werd pre ommegaande hersteld

Manco onderdelen werden dezelfde dag zonder issues direct verzonden. Top!

Geweldig bedrijf, zeer klantvriendelijk.

Afgelopen maanden bestellingen gedaan en contact gehad met medewerkers. Wat opviel was de zeer klantgerichte benadering, meedenken en oplossingen aandragen en bovenal: geen loze toezeggingen en men komt de afspraken na. Zeer tevreden.

Product oke.

Product voldoet aan verwachting. Levering sneller dan verwacht. Phish mail na de levering Post NL blauw logo.

Ondanks de grote vraag en omvormer uitverkocht toch nog behoorlijk vlot de hele bestelling geleverd

Goede duidelijke website en vlotte levering

Prima bedrijf!.

Zou zeker jullie aanraden.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek