goede ervaring

wij werden geholpen door vrienden die al vaker bij stralengroen bestellingen hebben gedaan. Stralengroen medewerker/werkster waren heel vriendelijk. Toen ik in afgelopen zomerperiode belde, duurde het steeds ontzettend lang voor ik een medewerker aan de telefoon kreeg.

Zoals verwacht, vlot en netjes.

Alles verliep zeer spoedig. 3 weken na bestelling keurig afgeleverd. Ook de track en trace van het vervoer in realtime was een toevoeging. Goed contact bij vragen en duidelijk antwoord, zonder poes pas. Perfect voor mij. Tot in de toekomst.

Super goed bedrijf

We werden goed op de hoogte gehouden en de levering was ook binnen de afgesproken tijd.

Snel, goed en vriendelijk

Ze doen wat ze beloven

Het was voor mij duidelijk dat door alle spanningen op de energiemarkt ze iets langer over de bestelling zouden doen dan normaal. Maar ik vond het alsnog snel gaan. Alle berichtgeving was duidelijk. Je kunt live volgen wanneer je bestelling bezorgd wordt. De bezorger handelt het zeer zorgvuldig af. En het allerbelangrijkste: de bestelling wordt in 1 x goed geleverd

Houd zich zeeeeer slecht aan toezeggingen

Gevraagd om twee facturen. Geen reactie op email. Na één week nog niet ontvangen.

Snelle levering, fijn contact.

Top bedrijf

Zeer goede service en nette levering binnen de genoemde tijd

Prima partij

Duidelijke website complete en nette levering. Zat wat levertijd op ivm drukte. Systeem is afgelopen zaterdag geleverd en draaide de maandag erop.

Uitstekende site en perfecte nacontrole.

Goede service, duidelijk en overzichtelijke site, duidelijke tekeningen en perfect kabelverloop toegevoegd op een tekening.

Alles is verlopen zoals afgesproken

Geleverde spullen waren in orde en het installeren was goed te doen voor een beetje handige man. De spullen retour laten halen die over waren( verkeerd gemeten) is door de drukte wat lastiger en zit al even te wachten op een antwoordt. Daarom 1 ster minder, maar leveren wat ze beloven.

Goed geregeld

Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook bij aflevering wordt je vooraf keurig geïnformeerd!

Bestel en afleverproces liep op rolletjes

Zeer goede ervaring met het bestel en afleverproces.! Ook op een fijne manier geholpen met info en de telefoon wordt altijd opgenomen.!

Ik wacht nog op een terugkoppeling voor montage

Duurt al een week

Topper in de markt

Telefonisch zeer goed te bereiken, waarna je een enorm vriendelijk persoon aan de lijn krijgt. Hele positieve, opgewekte stem. Producten zijn ook prima, je kunt zelf een set samenstellen. Ik heb zelf producten bij elkaar gezocht, omdat ik geen bevestigingsmateriaal nodig had. Hierdoor wel een beetje korting misgelopen, die je wel in het pakket krijgt. Feit dat je daar korting voor krijgt is echt uniek. Bezorger ook hele fijne vent, het plezier straalt er van af. Half uur van te voren gebeld dat hij er aan kwam. Perfect! Voor het schuine dak kom ik bij jullie terug, in 2023!

Een fijne firma om mee te werken !

In mijn arbeidzame leven heb ik altijd met veel bedrijven contacten gehad maar zo'n accuraat bedrijf als Stralendgroen is kom je niet zo vaak tegen. Ook de (product)kennis en telefonische hulp bij het instaleren zijn bijzonder fijn.

Snelle levering in 1 keer goed

Binnen 5 weken. Alles in 1 keer goed geleverd.

Nette levering aan huis, prima zonnepanelenset

Nette levering aan huis, prima zonnepanelenset, alles compleet, goede communicatie, kleine aanpassing keurig doorgenomen, levering duurde wel lang maar dat geven ze ook keurig aan, betaling bij levering ook prima

Supersnel en netjes geleverd

Overzichtelijke site en bestelproces. Na bestelling werd een levertijd aangegeven van 4-6 weken maar na 3 weken kreeg ik al bericht dat ze kwamen leveren. Keuring met een track en trace waarbij je op elk moment van de dag precies kunt zien waar de bezorger rijdt en wanneer hun eigen bezorgdienst voor de deur staat. Materialen allemaal netjes verpakt en afgeleverd op de gewenste plek.

Nice

Eerlijk, transparant, snel en duidelijk.

Niets op aan te merken.

Omvormer op voorraad zoals online getoond en inderdaad de volgende dag netjes afgeleverd. Klasse!

Prima bedrijf, vlotte levering.

Heb een omvormer besteld die de volgende dag geleverd werd.

Moeite waard om eens te gaan kijken bij Stralendgroen ( alleen al om de naam )

Veel onderdelen ,mooie prijzen ( vaak goedkoper dan andere webshops) en supersnelle levering mits op voorraad . De klantenservice slecht bereikbaar . Op 2 x mailen nooit antwoord gehad en via de telefoon een half uur in de wachtrij . Misschien hier eens serieus naar kijken en anticiperen op de grote drukte op de zonnepaneel markt . Na contact met de klantenservice echter alles supergoed geregeld door Stralendgroen . Kom hier zeker terug .

advies en bestelling prima en klantvriendelijk

bestelling en levering prima afgerond.

Zeer tevreden over de leveringen en samenwerking

Zeer tevreden over de leveringen en samenwerking