Sehr nettes Personal, alles gut gelaufen!

Nach eine Woche bearbeitungszeit konnte mein Bestellung abholen. Es wäre natürlich besser wenn Sie mir ein Nachricht geschickt hätten, damit ich nicht extra hinterher telefonieren musste. Nichts desto trotz, alles sehr gut gelaufen und ich bin dankbar! LG Thomas

Snelle levering en uiterst coulant met het retourneren van goederen

Goed en snel

Geweldig bedrijf met een zeer goede Service .

Mijn ervaring met Stralendgroen was super. De uitleg van de vele producten / werking / installatie doormiddel van de filmpjes was zeer overtuigend om mijn keuze te maken voor mijn aanschaf van de zonnepaneel installatie. Ook toen ik de zonnepanelen ging ophalen was ik onder de indruk van de service / en de afhandeling in het magazijn. Kortom: niets veranderen aan de service/ dit concept van bedrijfsvoering onderscheid jullie van andere bedrijven. kennis van zaken / zeer goede uitleg / zeer goede afhandeling / degelijke producten.

Snelle en juiste levering

Product (solaromvormer) was op voorraad en deze was snel in huis. Gewoon prima geleverd.

Snel geleverd met een heldere instructie!

De WiFi stick werd snel geleverd. Per e-mail ontving ik een heldere instructie voor de installatie op de Growatt omvormer

Prima service en een snelle levering (binnen 2 week).

Snel!

Bestelling snel geleverd en een vraag werd zelfs in het weekend binnen twee uur beantwoord! Top!

Er mist informatie

Doordat er informatie mist bij de artikelen heb ik een verkeerde bestelling gedaan. Deze moest ik op eigen kosten retourneren en heb ik 2 keer verzendkosten moeten betalen.

Goed adres voor Growat producten.

Vlotte afhandeling levering A-C stekker. Helaas werd het pakket door Post.nl pas twee dagen later geleverd. Kortom prima afhandeling. Henk Hollemans

Top geregeld

Makkelijk te bestellen via de website en geleverd volgens afspraak.

Meedenkende mensen die er verstand van hebben.

Ik had alles samengesteld via de website en dat is allemaal heel duidelijk. Toch kreeg ik het advies om andere (grotere) beugels te nemen. Dat was inderdaad een goede keuze. Ook alles wat ik nodig had werd nog goed gecontroleerd. De levering ging vlot naar de andere kant van het land. De installatie op het dak heb ik zelf gedaan en is erg goed bevallen.

Goede producten en service

We zijn prima geïnformeerd over de status van onze bestelling. De levering was keurig verzorgd, ondanks dat er 1 artikel niet bij zat maar dit werd snel opgepakt en nagezonden.

Snelle levering en vriendelijke adviseurs

De bestelling ging makkelijk en bij vragen is stralend Groen goed bereikbaar. Ze staan je vriendelijk te woord en zijn behulpzaam. We moesten even wachten op de omvormer maar dat stond ook duidelijk vermeld. Zodra deze binnen was werd hij dan ook meteen geleverd. Top

Plezierige organisatie om zaken mee te doen.

De Website vraagt wat handigheid om dingen bij elkaar te zoeken als je losse componenten wil bestellen. Verdere afhandeling op de site is prima. Ook de voortgang wordt netjes gecommuniceerd tot en met het moment van aflevering. Het wordt altijd spannend als er iets niet helemaal goed gaat met de bestelling, maar dan ... is de telefonische bereikbaarheid redelijk goed. Wordt je vriendelijk te woord gestaan en hebben de dames (heb hiervoor nog geen heer aan de lijn gehad) direct alle informatie bij de hand. Een ontbrekend onderdeel wordt direct zonder al te veel gedoe direct verzonden. Ik heb hier al een aantal maal heel plezierig zonnepaneel installaties afgenomen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

overzichtelijk, goede kennis van zaken met duidelijke instructiefilmpjes en snelle service

in een wirwar van allerlei leveranciers onderscheidt Stralend Groen zich door een bevlogen team van specialisten waardoor een overzichtelijk geheel in pakketvorm aangeboden kan worden. Ook meedenkend met de locatie versus systeem.

Goede service snelle levering

perfecte service

steeds correct behandeld tijdens telefonische contacten en afspraken steeds nagekomen

Alles klopte en alles snel geleverd

Snel antwoord

Kan niet beter , snel antwoord en heel snel eb netjes afgeleverd, hopenlijk werkt hij ook nog

Geweldig ! Helemaal top !

Als je zelf eerst zelf bedenkt hoe je het wil hebben, is het op de website makkelijk een doe het zelfpakket samen te stellen die voor je eigen situatie passend is, met alle benodigde materialen. Op de website staat door drukte 4 tot 6 weken levertijd, het werd al na 3 weken afgeleverd ! Bij afleveren een legplan in de doos, aan de hand daarvan is het redelijk eenvoudig zelf te monteren, samen met de filmpjes op hun website. Ben erg blij met het resultaat !

Netjes gedaan wat ze beloven

Via de configurator een mooie set samen gesteld, na een week erachter gekomen dat ik een foutje had gemaakt met de dakhaken. 1 belletje en het was geregeld

Slechte bereikbaarheid

De panelen waren heel snel geleverd dat is top maar….. als je dan een probleem hebt dan krijg je ze niet te pakken en er wordt ook niet terug gebeld! Vervolgens heb ik een electricien moeten laten komen om het probleem op te lossen! Dit vind ik echt heel slecht! Ik heb 4x gebeld en 4x heb ik gehoord dat ik terug gebeld zou worden! Nou tot op de dag van vandaag heeft niemand mij nog gebeld!!

Goede levering

Alles is in prima staat geleverd op het afgesproken tijdstip. Alleen de mail die wij hebben gestuurd is nog steeds niet beantwoord. ( via [email protected])

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek