Zeer goede klantvriendelijkheid

Je word correct geholpen en ondersteund waar mogelijk. De verzending van de omvormer is volgens afspraak op tijd geleverd zodat mijn planning niet in gevaar kwam.

Snel en geweldige service

Op de website stond binnen 1 á 2 weken maar had m al binnen 2 dagen en uitstekend op tijd . Het product is precies wat ze omschreven hadden en is goedkoop . Ik ben zeer tevreden met de service en levering en de prijzen ik zou t andere aanbevelen en ben ik ook aan t doen aan mijn vrienden en klanten !!!

Geleverd binnen 1 dag, zoals het hoort.

Heldere communicatie, goede ondersteuning.

Heldere communicatie, goede ondersteuning.

Alles duurt lang veel mail verkeer voor de rest goed.

Zou het bedrijf wel bij vrienden aanraden .

Alles netjes en snel geleverd.

Pakket is compleet en snel geleverd. Legplan naderhand nog gewijzigd, extra materiaal dezelfde dag nog opgehaald direct geholpen en vriendelijk personeel

Duidelijke site

Producten worden goed gedocumenteerd weergegeven

Goede service duidelijke site

Ondanks dat de levering 3 maanden duurde waar Stralendgroen natuurlijk niks aan kon doen i.v.m oorlog Oekraïne. Ben ik zeer tevreden over de geleverde producten. Er is 1 kleine storende factor aan de Growatt omvormer; er wordt elke dag een paar keer een storingsmelding gedaan omdat de batterijen niet zijn aangesloten. Als deze storing op een of andere manier gewist kan worden zou ik een zeer tevreden klant zijn! Ondanks de storing waar stralendgroen niks aan kan doen omdat zij de producten ook niet maken ben ik tevreden.

Duidelijk en goede service

Een duidelijke website waarop alles staat uitgelegd aangevuldmetduidelijkefilmpjes. Het samenstellen van een systeem is makkelijk en stap voor stap. Telefonisch altijd goed geholpen en nasturen van te weinig geleverde klemmen ging zonder probleem en snel.

Vriendelijk, deskundig, geduldig en meedenkend

Ik heb 2 sets, van 10 panelen elk, besteld. Regelmatig heb ik contact gehad omdat ik vaak niet zeker was of ik het juiste had besteld. Elke keer werd ik geduldig te woord gestaan en werd ik geholpen waar nodig. De levering duurde wat langer maar dat stond ook duidelijk op de website. De chauffeur heeft geholpen met uitladen en alles in de schuur te plaatsen. Al met al kan ik iedereen Stralendgroen aanbevelen.

Leuke aardige oprechte mensen!

Leuk bedrijf, transparant en geven graag advies! Momenteel lange levertijd i.v.m. slechte voorraad in Europa en corona. Hoop dat dat snel weer beter wordt ben wel van plan om meerdere installaties hier aan te gaan schaffen!

Prima werk geleverd

Altijd bereikbaar ondanks de drukte

Normale prijzen ondanks schaarste, kwalitatief goede produkten en goede service.

Alles is prima geregeld

Het totale pakket is goed uitgezocht en ook de aflevering op de dag zeer goed.

Prettig, snel en meedenkend.

In het besteltraject goede hulp gehad, zelfs bij aanpassing van de order. Relatief snel geleverd (helaas wat langer ivm nabestelling ophoogblokken). Bij installatie bleek dat er één doos niet geleverd was. Deze 2 dagen later alsnog ontvangen en installatie kunnen afmaken. Schoonheidsfoutje bij levering dus, voor de rest top.

Alles uitgekomen wat is beloofd

Makkelijke mannier om te bestellen en uitgekomen wat is beloofd. Zeer nette en goed verzorgde aflevering

Snel en goed geleverd, service goed en afspraken nagekomen.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

Prima service en zeer flexibel in afspraken.

In woord een geweldig bedrijf met een makkelijke website om je artikelen te bestellen. Als je iets niet weet dan kan je ze bellen of mailen. Levering volgens afspraak. Kijk ook de YouTube filmpjes van stralendgroen. Heeft mij goed geholpen.

Een woord - klantvriendelijk

- prijzen zijn duidelijk - telefonisch contact - top - uitleg en aanpassing bestelling - top - advies - top - levering - top

Prettige

Goede service en altijd bereikbaar

Service is goed en je kunt altijd vragen stellen en die worden vriendelijk en professioneel beantwoord .

Positief

Ondanks lever problemen bleven ze netjes aan de telefoon.

Super netjes behandeld.

Netjes en snelle levering.

Een prima concept

Op de site geef je op hoeveel panelen je wilt hebben en je doorloopt verder de vragen en je kunt zo je bestelling afronden. De site geeft veel informatie over de panelen, omvormer, etc. Op Youtube vind je verder veel filmpjes hoe je de panelen moet leggen en aansluiten. Ondertussen heeft mijn buurman ook en zonnepanelen installatie bij Stralendgroen gekocht en mijn dochter gaat er een kopen.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek