vlotte afhandeling

Even zoeken naar naar waar het gezochte onderdeel zich op de site bevond, maar na dat dat klaar was, was de afhandeling snel geregeld, en met de bezorging de volgende dag was het helemaal uitstekend. door gebrek aan andere aanbieders is het prijs niveau moeilijk te bepalen.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Fijn en snel contact net als levering

Goede kwaliteit

Heel erg goed. Top bedrijf

Veel kennis aan de telefoon. Wel lange wachttijden. Doen wat ze beloven. Prijs kwaliteit verhouding, top. Reageren snel op de mail. Heel tevreden en een absolute aanrader. Een positieve uitzondering.

Uitstekende after-sales

De medewerkers van stralendgroen staan ook na de aankoop klaar om je van dienst te zijn met advies voor je installatie en daadwerkelijke hulp. Dit zijn echt geen dozen doorschuivers. Van harte aanbevolen.

Gewoon goed, en handige links op hun site

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen PV omvormer in huis.

Prima geregeld goede service

uitstekend

Levering van dhz-pakket was zoals aangegeven 4-6 weken. Nalevering van omvormer was 6 dagen later.

Voldoende

Hi ik heb laatst ook wat kabel en zoals de tekst aangeeft ook met mc 4 connector besteld. Wat blijkt nu heb ik alleen de kabel ontvangen. Lees ik zojuist nog een de tekst staat onder dat er separaat nog connectoren besteld moeten worden. Lastig Nu ga ik nog 1 set connectoren bestellen Groet Albert

Alleen meende de post het pakket open te moeten maken omdat het rammelde en er een tape op zat waarop stond "fragile".

Vriendelijk, goede service

We zijn heel tevreden over de service. Het zijn hectische tijden, maar desondanks zijn alle materialen snel geleverd. Er wordt actief meegedacht. We hadden materialen besteld die we niet nodig hadden. Hierover nam StralendGroen contact op. Er gingen wel wat kleine dingen mis bij de levering, maar ook dat is met één telefoontje snel opgelost.

kwaliteit en vakkundig

vakkundige en vriendelijke advies. Afhalen geen probleem, je wordt gelijk geholpen door vriendelijk personeel.

Met stalendgroen groen (en geduld) goed te doen!

Handige internet-tool/configuratie voor samenstellen PV-systeem. Aanvullende communicatie (telefonisch/email) to-the-point en goede informatievoorziening. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geduld vanwege doorlooptijd (2 maanden) van offerte en bestelling t/m ontvangst laatste nabestelling. Maar desondanks in deze drukke tijden: door stralendgroen adequate acties om geheel compleet bij de klant te krijgen. Leuk om het geheel zelf aan te leggen en te installeren. En tevreden over het eindresultaat! Met (op basis eerste week) zonne-opbrengsten boven verwachting!

Op dit moment erg slecht.

Ik had hele goede ervaringen met jullie, maar mijn laatste bestelling gaat helemaal nergens over. Ik heb een aantal weken geleden een bestelling bij jullie geplaatst, en jullie hadden niet alles op voorraad wat uiteraard kan gebeuren. Ik heb jullie hier twee keer over gemaild, wanneer ik eventueel mijn bestelling kon verwachten, maar ik heb hier tot op heden geen reactie op gehad. Afgelopen week kreeg ik bericht dat mijn bestelling werd afgerond en verzonden. Vandaag mijn bestelling binnen gehad, maar dit zijn maar twee kleine deeltjes van mijn hele bestelling. Dus al met al ben ik absoluut niet te spreken over de manier waarop mijn bestelling is afgehandeld. Ik ga wederom een mail sturen naar jullie, ivm mijn bestelling en hoop hier nu wel snel antwoord op te krijgen, en de rest van mijn bestelling z.s.m. alsnog in huis te hebben.

Leuk volk. Sales oké. Aftersales minder door drukte.

Succes, hoop dat je wat goede mensen kunt vinden voor jullie mooie bedrijf.

Snel goed

Perfect!

Ik bestelde uit Duitsland omdat het hier aanzienlijk goedkoper was. Niettemin was de leveringstijd sneller dan bij bankoverschrijvingen in Duitsland. Beste aanbeveling!

Gemak en goede dienstverlening

Het bestellen is duidelijk en simpel. Je wordt goed door het proces geleid en krijgt daarbij relevante informatie. Levering is gezien de krapte op de markt vlot en je wordt goed geïnformeerd mbt de voortgang en nalevering.

Zeer slecht contact

Er is zeer moeilijk contact te krijgen met stralendgroen, zelfs op 3 mails wordt helemaal niet gereageerd. Dit vind ik zeer kwalijk ik hoop dat ik geen problemen krijg met de panelen.

Ik moest even zoeken op de site voor de eindklemmen te vinden maar ik heb ze , Makkelijk besteld en snel thuis Het enige wat misschien nog makkelijker zou kunnen is de zoekterm aanpassen op de site dat iemand nog makkelijk de goede link vind

Zeer snelle Levering en keurig verpakt

Zeer snelle Levering en keurig verpakt

Bedrijf denkt met u mee

Zeer goede ervaring meedenkend goede aflevering van het bestelde materiaal nette chauffeur

Top producten

Top producten en snelle levering

Prima bedrijf, goed bereikbaar voor advies en uitleg.

Ondanks krapte op de omvormers markt snelle levering.

Uitgebreide site, goede service, veel uitleg op youtube

Van A tot Z super. Van info op site zeer uitgebreid en duidelijk en veel info via YouTube filmpjes dit was voor mij de reden om hier te bestellen. En van bestelling tot levering zeer goed.vriendelijke mensen helpen je met alles top geregeld

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek