Bij Stralengroen zijn ze vakkundig en correct.

Op alle vragen krijg je goed antwoord.

Top bedrijf

Wat ze zeggen doen ze, zo hoort het.

Klantvriendelijk laat te wensen over

Eerst sturen jullie mij een verkeerde omvormer terwijl van te voren bekend was dat het niet de juiste was Vervolgens kom is er achter dat het 4 fase is terwijl ik een fase heb gelegd Hier een mail met vragen over gestuurd en antwoord gekregen alleen geen oplossingen ook geen reactie meer gehad verdere mailtjes met vragen. Uiteindelijk zelf alles opgelost nu werkt het maar zeker niet dankzij jullie , erg jammer

top en snel geleverd

uitstekend

Alles volgens afspraak verlopen

Contact online en telefonisch prima in orde. Levering volgens afspraak.

Vlot en vakkundig afgehandeld en geleverd

Gemakkelijke website met veel keuze. Snelle bevestigingen voor de bestelling en ondanks alles wat er suppley chain gaande is een snelle levering. Top bedrijf en aanrader voor het aanschaffen van middelen om de transitie gaande te maken en houden

prima geregeld

prima voorlichting en snel geleverd

Een goede prijs, en correcte levering. Zou zeker nog eens hier bestellen.

Goede service en alles dubbel gecontroleerd!

Prima bedrijf betrouwbaar en goede service.

Ik had vorig jaar ook al eens besteld bij stralendgroen en omdat het ik toen ook al zeer tevreden was wederom een bestelling geplaatst. Ook nu weer top. Goede website ruime keuze makkelijk zelf samen te stellen goede producten voor een scherpe prijs en de mensen die er werken hebben ook verstand van zaken.. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Heel slecht.

Met levering van montagemateriaal zat eigenlijk alles er niet bij en moest de chauffeur mijn order compleet maken met onderdelen ban een andere order. En hebben nog 1 maand langer moeten wachten op de omvormer terwijl mij elke week beloofd werd dat die geleverd zou worden. Steeds gebeld maar niemand kon mij iets vertellen over wanneer de omvormer zou komen. Heel slecht. Is wel een onderdeel van 1000 euro die wel van te voren betaald moet worden.

Mijn ervaring is goed met Stralend Groen.

Ivm de enorme toename en dus drukte heb ik begrijpelijk lang moeten wachten maar desondanks was de service toch op een goed niveau. Let op, als je hieraan begint moet je wél verstand van zaken hebben. Dit misstaat de verleende service niet maar Stralend Groen weten natuurlijk niet hoe jou situatie thuis eruitziet.

Professioneel

Vanwege schaarste elders een bestelling gedaan. Later een omvormer bij Stralendgroen.nl gekocht. Werd goed behandeld. Product werd keurig verpakt verzonden. Op de site geeft men goede en duidelijke uitleg. Ook op YouTube is veel van hen te vinden. Support naderhand is ook ok.

Rekening houdend met de drukte, toch goed geholpen.

Men heeft last van wachttijden, maar met enig geduld wordt men toch goed geholpen.

Vooraf betaald maar niet ontvangen

In maart panelen en omvormer besteld. Op website stond op voorraad. Voorzekerheid gebeld en gevraagd welke modellen echt op voorraad waren. Vandaag, ruim 7 weken verder, nog steeds geen omvormer ontvangen.

Goede service en duidelijke communicatie. Top!

Goede service en duidelijke communicatie. Top!

Zeer goed.

In een kort tijd mijn bestelling. Gekregen goed spul en buitengewoon goed service. Bedankt.

Doen wat ze beloven

Ik heb bij Stralendgroen een 10kWp PV-installatie met batterij opslag gekocht. De installatie is in delen geleverd, doordat de omvormer en batterijen niet leverbaar waren. Hier kan Stralendgroen niets aan doen, maar de communicatie hierover zou beter kunnen. Alles is mooi compleet geleverd, inclusief handleidingen.

Zeer matige communicatie

In december product besteld dat niet even niet meer leverbaar bleek. Kan gebeuren. Per mail wanneer wat verwachte levertijd zou zijn, antwoord: februari. Begin maart opnieuw gemaild: geen reactie. Half maart gebeld. Een enigszins geïrriteerde mevrouw vertelde dat ze het erg druk hadden, ze zou het navragen bij de leverancier, maar kon niet garanderen dat ze tijd had om mij daarover te berichten. Dat gebeurde dus ook niet. Op 5 mei plotseling bericht gekregen dat de bestelling was "afgerond", terwijl ik nog niks had ontvangen. Per mail gevraagd wat dat betekende: weer geen reactie. Gelukkig paar dagen later product toch ontvangen. Het lijkt erop dat het werk hen daar in Leeuwarden over de schoenen loopt en dat er geen tijd overblijft om de klant fatsoenlijk te antwoorden.

Prima bedrijf,en goede service

Goed geholpen met de instalatie van de growatt

Super geregeld

Alle afspraken zijn stralend groen nagekomen. De site is ook perfect met alle tips en trucs.

Zeer tevreden - Flexibel bedrijf

Prima communicatie en informatievoorziening. Dat leveringen wat langer duren is in deze tijd helaas niet anders.

Proffecionele bedrijf die weet waar ze het over hebben met prima service!

Meerdere malen al orders bij hen geplaats. Elke keer wordt er netjes meegedacht of je de juiste producten en hoeveelheden hebt besteld. Duidelijke afspraken over uitlevering. Prima bedrijf om zaken mee te doen. Top!

Ben prettig geholpen en een goede service.

Telefonisch prettig en goed geholpen. Het is een duidelijke en overzichtelijke site.

Correct

Correct