Erg snel

De levering was snel en goed

Zeer snelle levering, goede uitleg over de bestelde spullen !

Met dit bedrijf kun je met een gerust gevoel spullen bestellen, die je nodig hebt. IK zelf (eigenlijk niet bekend met pv systemen) kreeg een goed gevoel bij de telefonische uitleg over de spullen die ik dacht nodig te hebben. Tevens werden de onderdelen zeer snel en goed verpakt verstuurd. Dus zeer tevreden en zeker een aanrader als je met zonnepanelen bezig wilt gaan ! !

Vlotte levering en goede communicatie

Wij hebben een mooie wireless gateway met repeater ontvangen maar missen de Nederlandse installatie instructies. Jammer. Het zit dus nog steeds in de doos

Goede ervaring

Behulpzame mensen die met je mee denken en ondanks de drukte toch nog tijd voor je nemen . Ik ben nu al een aantal keren geweest om spullen op te halen en daarbij zijn zij ook behulpzaam en wordt er nogmaals gekeken of je echt alles hebt. Ik ben dan ook blij dat ik voor deze firma heb gekozen.

Goede service, duidelijke informatie en altijd even vriendelijk geholpen!

Voordat ik overging tot de aanschaf van zonnepanelen ben ik mezelf helemaal gaan verdiepen in deze materie. De website van Stralendgroen is simpel maar zeer efficient, ook de telefonische support is erg goed en ik werd direct geholpen door iemand met vakkennis en die antwoord kon geven op al mijn vragen (dus niet 10x doorverbonden). Het leveren van de spullen, de spullen zelf en de doe-het-zelf installatie hiervan zijn allemaal goed verlopen! Een aantal (kleine) verbeterdpunten: - Het is handig om na een bestelling een indicatie-leverdatum te kunnen inzien in de online omgeving. - De levertijd van een item dat op 'nabestelling' staat is onduidelijk bij het aanschaffen/selecteren van de producten. - Ik mis een optie om een dakberekening uit te voeren. Hierdoor krijg je een goede indicatie over de verwachtte opbrengst voor een bepaalde configuratie. - Ik mis het advies over het overdimensioneren van je zonnepanelen t.o.v. de omvormer. Hier zou wat meer duidelijkheid over moeten worden gegeven. Nu kun je nl. elke omvormer kiezen terwijl een kleinere (goedkopere!) efficienter is en ook nog eens meer stroom levert! Over het algemeen ben ik een zeer tevreden klant die Stralendgroen van harte kan aanbevelen!!

Complete set besteld en na 4 weken alles in huis. Daarna had ik nog wat vragen en deze zijn via telefonische contact beantwoord. De dame waar ik mee gesproken heb na de tijd en er werd goed meegedacht. Top bedrijf.

Prima materiaal met duidelijke instructie en service

Goede service en instructie. Meer dan voldoende om zelf met zonnepanelen aan de slag te gaan.

Vriendelijk doen wat ze beloven

Snelle levering tegen een goede prijs!

Snel geleverd tegen een goede prijs

Telefonisch goede ondersteuning en alles compleet en goed geleverd.

super correct en snel behandeld

Perfect gegaan en zeer tevreden

Prettige, correcte bezorging van het complete pakket

De bezorger van de zonnepanelen was erg vriendelijk een behulpzaam.

Een prima bedrijf

Mareriaal word goed eitgeleverd goede service Berijkbaar Heid is soms erg lastig

Prijzen die in orde zijn, duidelijke communicatie, zowel de geautomatiseerde email als de telefonische update. Vlotte verzending.

Goed advies gekregen. Netjes uitleg gehad over iets langere levertijd. Alles snel geleverd, zelf aangesloten en werken.

Top geleverd

En nabestelling mooi mee verpakt met de order.

Soms wat wachten, kwalitatieve producten

Ik heb wat gewacht vooraleer een beoordeling te schrijven. Dec 2021 heb ik volgende artikelen besteld: 16 panelen 380 WP + 1 hybride (3 fasen) omvormer 5 kva merk growatt + growatt huisbatterij instapmodel 7.5 kWh. Wat ik zou aanraden is te investeren in een iets grotere batterij, groter dan 10kwh Het proces van bestellen en leveren liep correct. De firma was toen online gemakkelijk te bereiken voor technische ondersteuning. Nu is dat door de toegenomen interesse en drukte waarschijnlijk moeilijker voor stralend groen die service vol te houden, (je kan nu niet eenmaal 24/24 beschikbaar zijn). De opstelling van de zonnepanelen die ik heb gekozen is een oost/west opstelling. De actuele opbrengst van exact 3 maanden is momenteel 1.5 Mwh of 1500 kWh (25 jan/22apr) Om de overproductie (vanaf april) aan energie niet terug te steken naar het net heb ik een elektrische boiler aangesloten net voor de gasboiler, met een timerklok van 10u tot 18u. Resultaat daarvan is elektrisch een totaal zelfverbruik van 95% , minder gasverbruik en op het einde van de avond een volle batterij + 200 liter warm water. Dus ik ben dik tevreden. Let wel ,het is niet voor iedereen weggelegd zelf een eigen installatie te plaatsen. Informeer jezelf goed en bekijk veel tutorials. Persoonlijk zijn wij tevreden over de aangeleverde producten van STRALENDGROEN MDJ West-Vlaanderen Belgie

Mooi, compleet doe het zelf pakket!

Ik heb een mooi pakket met zonnepanelen ontvangen. Alles was compleet en klopt. Ze hebben het alleen erg druk.

afgeraffeld

6 plattedaksteunen besteld besteld....staat er vermeld dat de bouten bij de steunen zitten om ze in elkaar te zetten....is dat maar bij 1 steun...voor de andere 5 in de ijzerwarenwinkel er apart bij moeten kopen.....lijkt wel of het te! druk is...telefonisch ook zeeeeer slecht bereikbaar....hoop dat jullie niet ten onder gaan aan jullie eigen succes....site op zeer heel prettig

Van A tot Z, netjes geregeld.

Goed bezig jongens.

Prima Bedrijf.

Makkelijke side. Bestelling geplaatst en is binnen drie weken compleet bezorgt inclusief omvormer. Bezorger levert alles netjes af en kijkt of alle materialen aanwezig zijn zoals besteld. Inmiddels de panelen geplaatst en werkt perfect. Stralend Groen ga zo door, een dikke duim!

Super, goed materiaal en goede service.

Zeer fijne ervaring. Dankzij de goed opgezette webshop heel eenvoudig te kiezen wat je nodig hebt. Bij twijfel telefonisch goede ondersteuning gekregen. Na bestelling geplaatst te hebben was het wachten vanwege drukte iets langer dan normaal maar dat was vtv duidelijk aangegeven. Na 4 weken was alles behalve de omvormer geleverd. Aansluiten was erg eenvoudig. Alles was goed voorbereid. Na 2 weken was de omvormer nog niet voorradig dus heb ik deze elders gekocht en direct het bedrag gecrediteerd gekregen. (De dag erna kreeg ik een mail dat hij weer voorradig was) Al met al zeer goed ervaring. Ik kan Stralendgroen zeker aanbevelen.

Duidelijk, eerlijk, helder

Stralend groen neemt je middels hun web-based systeemconfigurator aan de hand om een werkend systeem.te maken. Met of zonder toeters en bellen. Zodoende zie je tijdens het ontwerp wat je koopt en nodig hebt of kunt gebruiken. Zonnenergie opgewekt door een zelf geinstaleerd systeem is nog leuker dan dat indien alles gewoon voor je aangelegd wordt. En je leert dat een systeemontwerp best simpel is( of in ieder geval kan zijn ) De koudwatervrees wordt dus weggenomen. Daarnaast is stralend groen bijzonder oplossingsgericht en praktisch georienteerd.

Een stralend bedrijf met een vriendelijke en snelle service.

Erg fijn geholpen, top levering ! Niets dan goeds!

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek