Kundig, flexibel, klantvriendelijk en meedenkend.

Ik ben heel tevreden met mijn sets van 9 resp. 12 panelen. Ze zijn heel goed zelf te leggen en aan te sluiten. En ze werken perfect! Een telefoontje naar stralendgroen is voldoende om eventueel wat dingen te wijzigen in de order. En alles wordt ook als zodanig uitgevoerd. Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Frits

2 bestellingen achter elkaar gedaan, 2e bestelling miste 1 dingetje. Klantenservice was goed bereikbaar en ik werd perfect geholpen, na 3 dagen het missende onderdeeltje ontvangen met de post. Top geregeld!

Correcte prijs en levering

Alles tijdig geleverd geen discussie toen 1 paneel vervuild was directe omruiling ,top zi

Makkelijk een set samen te stellen en bestellen

Vlot en goed compleet geleverd

Onderdelen passen prima voor mijn project.

Een stel klemmetjes besteld voor platdak opstelling. Eenvoudig gemonteerd. Goede kwaliteit.

snel en correct

snel en correct

Te veel e-mails

Bestelling is goed ontvangen, maar wat een vreselijk aantal e-mails worden er verzonden! In totaal bijna 8 voor 1 bestelling. Super irritant. Ik zal hier dan ook niet meer bestellen.

super

goede levering.

Klantenservice op zen best.

Stralendgroen is met zijn website één van de meest gebruiksvriendelijke en prijs doorzichtige die ik heb gevonden. Geen e-mail adressen achterlaten om later te vernemen wat iets zal kosten maar direct een goedkope eerlijke prijs met keuze in categorieën van duurte . Correcte nette levering door een vriendelijke chauffeur. En een goed opgeleide helpdesk die er is om alle vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Een trotse bezitter van een 25kwh installatie.

Goede producten en goede service.

Denken goed mee en leveren producten volledig af. Kan zo eenvoudig worden gemonteerd.

Zeer behulpzaam en compleet

De website helpt je heel makkelijk met wat je precies allemaal nodig hebt. Het ballast plan is simpel en duidelijk. Telefonisch support helpt snel en goed.

Goede service en snelle levering

Een set besteld van en binnen 10 dagen geleverd. Alleen de wifi module was defect maar na 1 belletje is er een nieuwe geleverd en deze werkt perfect.

Uitstekende service! Geweldige ervaring

Bij het plaatsen van de bestelling is het samenstellen van een compleet pakket uiterst simpel. Kies het aantal panelen, de omvormer, het daktype, de soort bevestiging, dakindeling en accessoires. Zo goed als de webshop werkt, is het proces intern! Bij aankomst ligt alles keurig verpakt en gebundeld klaar. Bundel met profielen, doos met omvormer en doos met accesoires keurig verpakt in doosjes en zakjes. Achteraf zelf de werkschakelaar vergeten, ook die kon ik zonder problemen even komen ophalen. Zelfs tijdens de lunch werd de tijd genomen om te helpen. Onderdelen waren precies genoeg. Een paar onderdeeltjes overgehouden, maar zo goed als niks. Ik kan StralendGroen iedereen aanraden die zelf zonnepanelen wil gaan leggen!

Door de drukte is bij de bestelling een vraag niet gelezen, maar achteraf goed hersteld.

ik kwam bij het nabestellen van een growatt shine datalogger op de s-serie. Omdat ik niet zeker was of dit de goede was, heb ik bij de bestelling gevraagd of deze bij de growatt 2000x hoort. Helaas is dit bij de bestelling niet gelezen en kreeg ik de verkeerde. Gelukkig was Stralend Groen wel zo attent door direct een goede op te sturen.

Goederen en diensten top telefonisch slecht bereikbaar

Prima bedrijf doen wat ze zeggen leveren in eigen beheer nette mensen vriendelijke bezorgservice. Goederen komen goed beschermd aan door eigen leverdienst. Telefonische bereikbaarheid zou best beter kunnen!

Prima levering en duidelijke uitleg over product

Goede levering en duidelijke uitleg hoe het product te installeren!

Prima.

Netjes geholpen, er miste een klein onderdeel. Ik was in de buurt en kreeg dit onderdeel zo mee. Aanrader voor anderen.

Top, snelle levering en prima producten

Snelle levering, ondanks de grote vraag, ga zo door!

Gewoon goed

Ik kan niets anders dan lof spreken over Stralend Groen. Ze hebben een goede en overzichtelijke Webshop . Je kunt zelf heel gemakkelijk je pakket samenstellen. Ook telefonisch wordt je goed geholpen . Vlotte levering met eigen vervoer. ook de chauffeur is vriendelijk .Ik kan dus niets anders zeggen dan Stralend Groen is zeker een firma waar je de zonnepanelen kunt bestellen.

Goede prijs, goede kwaliteit, maar technische kennis is belangrijk

Ik heb 3 keer besteld bij stralend groen. De pijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Alleen is het jammer dat de kopieer machine al een paar weken problemen heeft. Misschien word het tijd om de gele inkt bij te vullen. ;) De instructies zijn iets lastiger. De instructie video's zijn ideaal maar er missen een paar installatie video's voor het opzetten van panelen in verschillende opstellingen. Je moet beheersen over een technisch inzicht gezien de plat dak instructie niet laat zien hoe je de panelen installeert in portret stand naast elkaar. Maar dan moet ik er wel bij zeggen dat als je dit inzicht niet hebt dat je beter een installateur kan in schakelen. Ik ben zelf electrichen dus ik beheers over deze kennis. De enige tip die ik stralend groen kan mee geven is dat ik ook buis zou aan bieden die over kant en klare kabels geschoven kan worden voor extra uv bescherming en bescherming van de kabel in het geval dat men op de kabel stapt bij onderhoud aan het dak of de panelen. Ik zal blijven bestellen bij stralend groen mocht ik gaan uitbreiden.

Ideaal totaal pakket

Pakket ondanks drukte toch snel geleverd. Er was een fout in de bestelling gegaan (besteld voor een plat golf dak bleek voor een schuin golf dak te zijn, zij en achterkanten had ik mee besteld, alleen was niet opgevallen bij Stralend groen.) Al met al heb ik de lange profielen op het dak kunnen monteren en het wachten is nu op Solarstell profielen die daaraan bevestigd moeten worden. Het is 13 dagen geleden voor de nieuwe bestelling en dat zal nog wel even duren vanwege de drukte. De golfplaat beugels zijn te groot voor het golfdak (Carpoort) en deze gaan retour.

Stralend geregeld!

Logestiek foutje de volgende dag hersteld, waardoor installatiewerkzaamheden niet stagneerde. Steeds direct en correct ter woord gestaan. Goede service, ondanks de explosieve vraag naar materialen. Stralend Groen is een aanrader.

voor de 3e keer besteld prima winkel

Voor de 3e keer een setje bij stralendgroen besteld. Weer heerlijk met een eigen wagen bezorgd , dus geen gedoe met overladen transportbedrijven transportschade. Vriendelijke mensen en goede support.

prima service

Makkelijke site om spullen te bestellen. Bij aflevering was ik op vakantie. Mijn dochter was thuis en bij aflevering alle spullen binnen in de garage geplaatst door de bezorger. Top service

Alles prima afgeleverd

Prettig contact gehad, telefonisch en per email.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek