Goed bedrijf met voldoende kennis van zaken

Voldoende kennis

Super makkelijk om te bestellen

Het was super makkelijk om te bestellen. Vragen werden goed beantwoorden via de telefoon. Vragen per mail word wel erg lang over gedaan voor er op gereageerd wordt. Krijg keurig een mail dat een vraag per mail langer kan duren door drukte maar dat het 3 weken duurt vind ik wel erg lang. Advies maak een chat functie op de site er bij scheelt veel mails denk ik. Verder goede ervaringen gehad

Erg goede service en snelle levering

De set die ik besteld heb voor op het dak van mijn garage was ondanks de aangekondigde vertraging toch vlot binnen. Het materiaal om de panelen op te monteren is erg praktisch in elkaar gezet. De installatie was met een paar uur klaar.

Goede technische ondersteuning, service en behulpzaam. Liep even vast bij aansluiten batterij op omvormer, na telefonisch ondersteuning was probleem snel opgelost.

Hele goede service

Er werd contact met mij opgenomen over mijn bestelling. Deze was niet compleet. In overleg de bestelling aangepast en mijn bestelling was compleet. Makkelijk te monteren. Dik tevreden

Geweldige service

Geweldige service en een snelle levering

Ben wel tevreden over stralend groen.

De vrouw in de instructie filmpjes is een actieve onderneemster. Ben paar keer op locatie geweest, is duidelijk in het uitleggen. De website zelf kwam niet uit met de bestelling plaatsen daar heeft ze ook mee geholpen.

Helaas wat lange levertijd op de omvormer. Verder top

Helaas wat lange levertijden op de omvormers Geleverde materiaal en advies is van uitstekende kwaliteit

Drama

Lang moeten wachten op de producten,zelf moeten bellen . Hoe en wat er aan de hand was ,waarom het zo lang duurde. Geen terug koppeling of excuus mailtje . Tegemoetkoming of korting had wel op ze plaats geweest . 15 maart betaald ,30 maart pas spulletjes in huis . Goedemiddag Gert, Wat jammer dat je ervaring niet goed was. Ik heb even naar je bestelling gekeken, en zie dat de optimizers op moment van bestellen inderdaad niet voorradig waren. Dit stond ook op de website vermeld! Helaas zijn de levertijden vanuit fabrikanten de laatste maanden erg grillig. Zodra ze hier binnen kwamen zijn ze dezelfde dag nog jouw kant op gegaan! Onze excuses dat onze informatievoorziening naar jouw idee onvoldoende waren. Hoe zouden we dit kunnen verbeteren? Ik zie dat je een 1 hebt gegeven. Dat is wel heel laag! Mogen we je vragen de beoordeling ietsje aan te passen? Ik hoor het graag! Met stralende groet, Cunera Goedenavond Cunera Heb niets gelezen op de site tijdens het bestellen van de optimizers. Kreeg zelfs een mailtje we zijn de spullen aan het pakken: “een goed begin, is het halve werk” Ipv daar van ,beter geweest der is vertraging enz enz. Ook na dat gebeld had 21-3 , geen mailtje met de status . Nu een week extra een stijger moeten huren . Lijkt mij als ze 21-3 in Duitsland liggen ze niet pas 30-3 in huis zijn ! Of een excuus mailtje of een tegemoetkoming had wel op ze plaats geweest ! Niet nadat ik een slechte beoordeling geef ,en dat dan ook nog ongegrond vind . Erg jammer dit .

Betrouwbare leverancier, goede service, correcte levering

Betrouwbare leverancier, goede service, correcte levering en afhandeling van vragen, prima (extra) toelichtingen en technische info

Prima bedrijf doen wat ze zeggen

Ik had wat vergeten te bestellen, een belletje en het was geregeld top

Super goed geregeld

Ging allemaal snel en tussentijds duidelijke update van de bestelling .

Goede kwaliteit, volgens afspraak geleverd

Via de webshop besteld en vervolgens nog gevraagd of er iets gewijzigd kon worden, dat was geen probleem. Er wordt met je meegedacht o.a of de bestaande componenten (die ik al had) wel op elkaar passen. Verder volgens afspraak netjes geleverd met eigen vervoer. De persoon die het bij ons afleverde was erg vriendelijk en controleerde goed of alles er echt bij zat! Complimenten! Een tip: webshop uitbreiden met meer SolarEdge producten.

Levering ok, vraag/advies onbeantwoord

Op de site wordt je uitgenodigd vragen te stellen Dat is een pre. Echter merk ik dat deze niet echt opgevolgd worden, dat is daarmee enigszins teleurstellend.

Zoals alle andere keren. Goed , snelle levering, en altijd tijd voor vragen. Ook al is het natuurlijk momenteel erg druk.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Ook kleine hoeveelheden zijn te bestellen

Snelle levering ondanks dat ik maar heel weinig besteld had. Top

doen niet moeilijk

ik heb nu voor 2e keer iets retour en daar doen jullie niet moeilijk over .helemaal top

Wat op voorraad staat, is ook op voorraad!

Na bestelling snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden van proces. Lang niet alle webshops zijn eerlijk in de voorraad!

goede service

top

kwalitatief goed materiaal, bestelling stond op tijd klaar 1 minpuntje: ze reageerden niet op mijn mail en ze zijn telefonisch moeilijk te bereiken

Fantastisch!!

Set besteld van 22x Trina All black 390wp incl. Solarstell connect plat daksysteem en SMA 3-fasen omvormer. Set samenstellen op de site werkt perfect en je wordt bij alle te maken keuzes goed voorgelicht. Na bestellen wordt de set door Stralendgroen.nl gecontroleerd en worden de eventuele aanpassingen met je doorgesproken (ik had 32 cm tussen de panelen en dit is op aanraden van Stralendgroen.nl aangepast naar 50 cm wat achteraf super goed advies bleek!!). Bij het afhalen van de set was de hulp in het magazijn ook super. Vriendelijke medewerker die de set met de heftruck in onze aanhanger heeft gezet. Set is inmiddels geïnstalleerd en werkt uitstekend. Ik ga een eventuele volgende keer zeker weer bij Stralendgroen.nl bestellen.

site werkt prima

helaas geen reactie op mail na 14 dagen.

Want een geweldige service, dit zijn toppers!

In tijd van krapte heel snel en klantvriendelijk geholpen, waar een klein bedrijf groot in kan zijn!!! Ik als kleine ondernemer ben geweldig uit de stress geholpen door dit prachtige bedrijf, even dubbelcheck in het magazijn en mijn dag was weer goed!! kom hier zeker terug!

Erg prettig

Goede service, advies en vriendelijk. Vorige week mijn tweede set gekocht, dat ging weer soepel.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek