Levering naar Zuid Frankrijk in 3 dagen voor materialen die zelfs nog niet op voorraad waren

Betrouwbaar. Communicatie goed verlopen.

Het bestelde product was niet op voorraad en moest besteld worden. Alles naar wens verlopen.

Snelle levering prima product

Snelle levering en prima product

Blij met de extra zonnepanelen

Via de website een set zonnepannelen, inverter en toebehoren samengesteld. Volgens de afspraak is alles thuis afgeleverd en helemaal compleet. De duidelijke youtube videos's waren nuttig als voorbereiding voor de montage. Panelen zelf geinstalleerd en aangesloten, werkt allemaal prima. De profielen voor plat dak montage die ik heb gebruik zijn heel simpel om te installeren.

Snel duidelijke uitleg en kwaliteit

Ben zeer tevreden, snelle service en goede uitleg

Artikelen die op voorraad zijn kennen een snelle levering

Bij bestellingen van 1 soort artikel gaat de levering soepel. Indien er van 1 artikel iets niet voorradig is dan moet je er achteraan bellen. Tip, informeer de klant dat als zijn volledige bestelling niet kan worden uitgeleverd deze levering vertraagd is. Of maak de keuze om in delen te leveren. Iets horen is beter dan niets. Communicatie is heel belangrijk.

Positieve ervaring, snelle levertijd en goede & Vriendelijke service.

Positieve ervaring, snelle levertijd en goede & Vriendelijke service. Het enige nadeel was dat ze niet concreet konden worden qua leveren, vanwege afhankelijkheid leverancier en materialen. Maar het ligt super en ik ben er heel blij mee. Overall erg goede prijs - kwaliteit verhouding

Goede en vriendelijke service

Ik ben tevreden over service en geleverd materiaal

Goede en snelle communicatie

Product is snel geleverd.

Super snel geleverd.

Goed geholpen bij de keuze en de bestelling

Na de montage wat problemen qua aansluiten. Toen kreeg ik geen contact meer. Te druk denk.

Ondanks de drukte snel en adequaat geholpen

Snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing. De helpdesk is goed te bereiken voor vragen.

Alle afspraken goed nagekomen.

Perfect geholpen en geleverd volgens afspraak

Perfect geholpen en geleverd volgens afspraak

Prettig bedrijf

Panelen zelf gehaald, was geen enkel probleem. Materialen netjes verpakt, goede service.

goede telefonische hulp.

op de mail werd niet of slecht gereageerd maar telefonisch goede hulp gehad om de installatie werkend te krijgen

Goede kwaliteit en snelle levering!

Al voor de tweede keer zonnepanelen besteld via een duidelijke website! Voor en tijdens levering zeer goede communicatie over tijdstip van levering! Materialen worden zorgvuldig door vriendelijke bezorger afgeleverd!

Prima geregeld

Prima geregeld

Top spul, snel geleverd

Snelle levering van een complete set, het klopte allemaal, geen boutje te weinig of zo. Ik had alles in 2 dagen draaiend , en de panelen lopen als een zonnetje!

komt afspraak na

snel geleverd en alles zat erbij sympathieke chaufeur top

Zeer gemakkelijk doe het zelf set samenstellen, gunstige prijs en alle benodigde onderdelen in 1x in huis. Ook levering in orde.

zeer goede service

zeer goede service ook de instructie filmpjes zijn erg goed en compleet dus 10/10

Goed bedrijf met wat schoonheidsfoutjes

Gedeelte levering in magazijn laten staan

Perfect, deskundig en servicegericht.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek