Top bedrijf. Komt z’n afspraken na en leveren op tijd

Ook tijdens de weekenden wanneer je vragen heb tijdens de installatie zijn ze bereikbaar. Geen lange wachttijden en ze nemen de tijd voor je. Spullen zijn netjes op tijd geleverd, goed verpakt. Duidelijke omschrijving erbij. Een aanbeveling!!!

Goed en duidelijk aanbod tegen goede prijzen snel geleverd

De uitleg op de website is heel duidelijk. Eens de bestelling geplaatst wordt wordt alles goed opgevolgd en volgt een snelle en correcte levering.

Snelle levering en een goede prijs

Door de aanschaf van de energiemeter heb ik nu een volledig beeld van de opgewekte, verbruikte en terug geleverde stroom.

Prima geregeld

Zeer eenvoudig om via de website een compleet pakket samen te kunnen stellen met alles wat nodig is om zelf zonnepanelen te kunnen installeren zonder uitgebreide voorkennis van montagesystemen. Bij de levering constateerde de bezorger dat een van de panelen onderweg was gesneuveld. Stralendgroen leverde zonder dat ik hier zelf actie voor hoefde te ondernemen twee dagen later al een vervangend paneel na.

Zeer positief

Na enkele informaieve gesprekken en mails, heb ik materialen voor mijn eerste projekt besteld. Duidelijke communicatie, afspraken nagekomen, materialen netjes verpakt.

Prima/perfect

Goede website met veel informatie. Goede backup telefonisch voor vragen en advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aandacht voor tegenstrijdige informatie aangaande solarstell systeem aangaande randafstanden/hoh afstanden dakhaken

Snelle levering , complete set zoals ze zeggen.

Zeer goede service en advies.

100%

mee denkend goede informatie prima enzv. zo door gaan.

Prima produkten

Zeer snelle levering en prima produkten!

Een vlotte en perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Goede, duidelijke informatie vooraf; met name het -Stappenplan doe- het-zelf zonnepanelen, daar heb ik veel aan gehad. Een kleine wijziging van mijn bestelling naar aanleiding van de verkregen tips voor de montage werd gelijk uitgevoerd en zo kreeg ik precies wat ik nodig had. Een behulpzame chauffeur bij de aflevering. En tenslotte; een goed werkende installatie.

Snelle levering en zeer goede service voor en ook na levering.

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar.

Stralendgroen heeft een mooie website die helpt bij het kiezen van je PV installatie. Ze bieden veel informatie voor de doehetzelver, zijn vriendelijk en geduldig.

Goed advies gecombineerd met een prima kwaliteit prijs verhouding.

Top bedrijf

Het is een bedrijf met duidelijke afspraken, en ze ook na komt. Dus geen verrassingen achteraf. TOP

Prima service! Vriendelijk! Behulpzaam. Meedenkend. Zou ze bij iedereen aanreden!!!

Zonnepanelen pakket uitstekend

Zeer goeden begeleiding met het uit zoeken van een set panelen Ze denken met je mee De set is goed zelf in elkaar tezetten

Compleet pakket en uitstekende service

Vanaf eerste contact werd mee gedacht en geadviseerd over mogelijkheden. Latere wijzigingen werden probleemloos aangepast en doorgevoerd. De bezorging was snel en de chauffeur behulpzaam. Tijdens installatie was men beschikbaar voor vragen en geven van adviezen. Top!

Goed bedrijf

Goede pruducten, snelle levering, snelle reacties. Maar bij zowel een bestelling van set van 10 zonnepanelen als een kleine nabestelling van 2 connectoren word je dood gegooid met mails, 4 voor het product, 2 of 3 voor het leveren en dan nog een keer de helft voor een recensie is..

12 panelen en aanverwante onderdelen keurig volgens afspraak geleverd

Keurige afhandeling van de bestelling!!!

Ontzettend goede service

Heb hier 12 zonnepanelen met een solaredge omvormer en optimizers gekocht en het werkt fantastisch, zelfs beter dan ik had verwacht. Heb het zelf geïnstalleerd en was op zich makkelijk te doen. Ik heb niet alleen het frame geaard maar ook de panelen stuk voor stuk naar het frame geaard omdat ik het op het platte dak heb geïnstalleerd en je er makkelijk bij kunt komen, wellicht overdreven maar gaf mij fijner gevoel. Het was wel meer werk dan ik dacht maar dat komt ook omdat ik het perfect wil hebben, alles netjes door pvc buizen en geaard en dergelijke en de plus en min niet te dicht naast elkaar ivm vlamboog. De service van stralendgroen is echt perfect. De mensen aan de telefoon gaven zelf al direct aan dat als iets niet lukte niet moet twijfelen maar bellen voor advies, echt perfect, kom je nog maar weinig tegen. Wat fantastisch is, is dat hun veel filmjes hebben waarin alles goed wordt uitgelegd, daar leer je veel van, ook vanwege dat, hier besteld. Zit nog te denken aan nog een set voor volgend jaar en die halen we bij stralendgroen weg, dat staat vast. Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste service, en dat vond ik belangrijker.

Waar anderen afhaakten konden ze leveren

Ik had een 2de hands omvormer gekocht (Goodwe) waar de AC stekker van miste. Bij geen enkele internetshop voor elektrisch materiaal kon ik deze vinden Ik zag dat mijn Growatt omvormer dezelfde stekker had en informeerde of Stralend Groen deze stekker kon leveren. Geen probleem kreeg ik te horen dus super tevreden!

Op een juiste manier voorgelicht

Alles is voor een doe-het-zelf pakket goed overzichtelijk te bestellen

Snelle en persoonlijke service, uitstekende producten voor een scherpe prijs!

In mei 2021 eerste set van 12 panelen aangeschaft. Door de goede en persoonlijke service, de scherpe tarieven, prima producten en de snelle levering besloten nog een set van 12 aan te schaffen in februari 2022. Ook deze weer dikke prima. Levering ook snel en goed door de eigen en zeer vriendelijke chauffeur. Ik wil Stralendgroen van harte aanbevelen! Richard

Heel goede service

Rijksweg west 18