Goede kwaliteit, volgens afspraak geleverd

Via de webshop besteld en vervolgens nog gevraagd of er iets gewijzigd kon worden, dat was geen probleem. Er wordt met je meegedacht o.a of de bestaande componenten (die ik al had) wel op elkaar passen. Verder volgens afspraak netjes geleverd met eigen vervoer. De persoon die het bij ons afleverde was erg vriendelijk en controleerde goed of alles er echt bij zat! Complimenten! Een tip: webshop uitbreiden met meer SolarEdge producten.

Levering ok, vraag/advies onbeantwoord

Op de site wordt je uitgenodigd vragen te stellen Dat is een pre. Echter merk ik dat deze niet echt opgevolgd worden, dat is daarmee enigszins teleurstellend.

Zoals alle andere keren. Goed , snelle levering, en altijd tijd voor vragen. Ook al is het natuurlijk momenteel erg druk.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Ook kleine hoeveelheden zijn te bestellen

Snelle levering ondanks dat ik maar heel weinig besteld had. Top

doen niet moeilijk

ik heb nu voor 2e keer iets retour en daar doen jullie niet moeilijk over .helemaal top

Wat op voorraad staat, is ook op voorraad!

Na bestelling snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden van proces. Lang niet alle webshops zijn eerlijk in de voorraad!

goede service

top

kwalitatief goed materiaal, bestelling stond op tijd klaar 1 minpuntje: ze reageerden niet op mijn mail en ze zijn telefonisch moeilijk te bereiken

Fantastisch!!

Set besteld van 22x Trina All black 390wp incl. Solarstell connect plat daksysteem en SMA 3-fasen omvormer. Set samenstellen op de site werkt perfect en je wordt bij alle te maken keuzes goed voorgelicht. Na bestellen wordt de set door Stralendgroen.nl gecontroleerd en worden de eventuele aanpassingen met je doorgesproken (ik had 32 cm tussen de panelen en dit is op aanraden van Stralendgroen.nl aangepast naar 50 cm wat achteraf super goed advies bleek!!). Bij het afhalen van de set was de hulp in het magazijn ook super. Vriendelijke medewerker die de set met de heftruck in onze aanhanger heeft gezet. Set is inmiddels geïnstalleerd en werkt uitstekend. Ik ga een eventuele volgende keer zeker weer bij Stralendgroen.nl bestellen.

site werkt prima

helaas geen reactie op mail na 14 dagen.

Want een geweldige service, dit zijn toppers!

In tijd van krapte heel snel en klantvriendelijk geholpen, waar een klein bedrijf groot in kan zijn!!! Ik als kleine ondernemer ben geweldig uit de stress geholpen door dit prachtige bedrijf, even dubbelcheck in het magazijn en mijn dag was weer goed!! kom hier zeker terug!

Erg prettig

Goede service, advies en vriendelijk. Vorige week mijn tweede set gekocht, dat ging weer soepel.

Levering naar Zuid Frankrijk in 3 dagen voor materialen die zelfs nog niet op voorraad waren

Betrouwbaar. Communicatie goed verlopen.

Het bestelde product was niet op voorraad en moest besteld worden. Alles naar wens verlopen.

Snelle levering prima product

Snelle levering en prima product

Blij met de extra zonnepanelen

Via de website een set zonnepannelen, inverter en toebehoren samengesteld. Volgens de afspraak is alles thuis afgeleverd en helemaal compleet. De duidelijke youtube videos's waren nuttig als voorbereiding voor de montage. Panelen zelf geinstalleerd en aangesloten, werkt allemaal prima. De profielen voor plat dak montage die ik heb gebruik zijn heel simpel om te installeren.

Snel duidelijke uitleg en kwaliteit

Ben zeer tevreden, snelle service en goede uitleg

Artikelen die op voorraad zijn kennen een snelle levering

Bij bestellingen van 1 soort artikel gaat de levering soepel. Indien er van 1 artikel iets niet voorradig is dan moet je er achteraan bellen. Tip, informeer de klant dat als zijn volledige bestelling niet kan worden uitgeleverd deze levering vertraagd is. Of maak de keuze om in delen te leveren. Iets horen is beter dan niets. Communicatie is heel belangrijk.

Positieve ervaring, snelle levertijd en goede & Vriendelijke service.

Positieve ervaring, snelle levertijd en goede & Vriendelijke service. Het enige nadeel was dat ze niet concreet konden worden qua leveren, vanwege afhankelijkheid leverancier en materialen. Maar het ligt super en ik ben er heel blij mee. Overall erg goede prijs - kwaliteit verhouding

Goede en vriendelijke service

Ik ben tevreden over service en geleverd materiaal

Goede en snelle communicatie

Product is snel geleverd.

Super snel geleverd.

Goed geholpen bij de keuze en de bestelling

Na de montage wat problemen qua aansluiten. Toen kreeg ik geen contact meer. Te druk denk.

Ondanks de drukte snel en adequaat geholpen

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek