Bijzonder goed

De leverantie van een complete set zonnepanelen was ook echt compleet. Ieder boutje. ringetje of klemmetje zat erbij. Ik had zelf ook uitgerekend wat ik aan montagemateriaal nodig had en dat zat ook precies bij de levering. Het Ethernet module was van een ouder type inverter maar na een mail werd direct het juiste type nagestuurd.

Alles compleet, tot de kleinste onderdelen

goed bezig

dinsdag zonnepanelen besteld, donderdag al thuis bezorgd. alles netjes verpakt dus je komt niets tekort ga zo door jongens een dikke pluim

Vlotte levering, service bij aflevering uitmuntend, alsof het voor henzelf is

Snelle levering en uitleg bij aflevering geweldig een aanrader

goede service, ook na de levering

goede service, ook na de levering. prijzen zijn netjes. mischien niet de goedkoopste maar wel goede service, ook als er iets mis loopt wat kan gebeuren.

Goed contact en begeleiding Denken met je mee

Snelle levering en goede service

Veel contact gehad over een specifieke oplossing die ik zocht. Daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan. Maar je merkt dat stralendgroen vooral is ingericht om bestellingen te verwerken die je kan bestellen op de site. Dus zonder specifieke wensen of eisen. Uiteindelijk een oplossing gekozen die ik zonder specifieke offerte kon bestellen. Na de bestelling was het met een paar dagen geleverd. Over het algemeen tevreden over stralendgroen. Ik denk dat de huidige drukte op de zonnepanelen markt ervoor zorgt dat een specifieke oplossing moeilijker in te regelen is.

5760 wP - goed meegedacht, snel geleverd ondanks drukte

Eerst moest ik ruim een week op een reactie wachten. Toen ik belde werd mij verteld dat het heel druk was. Maar toen het eenmaal ging lopen was de communicatie heel goed en de levering snel. Ook qua prijs zijn ze heel goed, ik leg ze zelf. Had ik dit door een Zeeuws bedrijf laten doen (ik woon in Zeeland) dan was ik na btw teruggave 1700 netto meer kwijt geweest, dat is snel verdiend op een plat dak. Ook de filmpjes en instructies zijn helder, ik had niet verwacht dat zonnepanelen op een platdak leggen zo eenvoudig is. Afmontage vd kabels laat ik voor de zekerheid wel door een monteur doen.

Geweldige service

Heel goed geholpen met bestellen Supersnel geleverd We zijn dik tevreden

Zeer tevreden.

Laagdrempelige en goede functionele website. Aanvullend goed advies op basis van de weergegeven situatie. Na plaatsing bestelling een snelle en correcte levering.

Goed en snel geleverd

Zelfs op zondag een aantal adviezen via de chat gehad. Mooi systeem dat alles bij elkaar selecteert zodat je er zelf niet over na te denken of je alles wel hebt.

Geleverd zoals gevraagd.

Communicatie was vlot en helder. Product was niet op voorraad waardoor levering wat lang duurde. Overal tevreden.

Boven verwachting snel bezorgd

Snelle bezorging, boven verwachting. Secure medewerker. Nog geen gelegenheid gehad om te installeren, er werd mij verzekerd dat ik ten alle tijden contact op kan nemen voor advies.

zeer goed

mijn ervaring zijn erg goed. we hadden een optimizer kapot en er werd na zelf onderzoek in overleg met hun een nieuwe opgestuurd. waarom dan een 9 en geen 10. omdat er altijd iets te verbeteren valt. de wifi antenne werd niet mee geleverd. (na de verandering van growatt naar solar edge) terwijl ik deze eerder in de bestelling wel besteld had. daar in tegen kregen we het geld netjes terug en kon ik later weer opnieuw de antenne bestellen. dus als de wifi antenne in de bestelling staat en er word wat gewijzigd informeer dan even of deze nodig is. verder echt top. wij zijn zeer tevreden

Super geholpen

Ik heb eerder een set panelen gekocht nu weer een setje erbij gewoon een super bedrijf krijg gelijk antwoord als je mailt met domme vragen zoals ik die geheel onbekend was met zonnepanelen .keurig geholpen

Vlotte afhandeling van fout geleverd solarstell hoekje.na chat

Webshop professioneel opgezet, veel praktische informatie voor zelfbouwers. De bestelling én de gecorrigeerde bestelling werden plezierig afgehandeld.

volgens verwachtingen

meedenkend

Goede prijs\kwaliteit verhouding!

Voor de doe het zelver wordt er veel informatie gegeven, en je houdt tegelijk de keuze over wat je precies wilt, je zit niet vast aan een bepaald merk. Reageren snel, bij mij was er iets vergeten om mee te leveren, gelijk gemaild en een dag later was het al verzonden.

Snelle levering komt afspraken na

Correct

Professionele partij

Professionele partij die snel en duidelijk communiceert en afspraken nakomt!

Onze dongel was na paar maanden defect. Garantie en we kregen direct een nieuwe toegestuurd!

Niet klantvriendelijk, meer betaald dan aanbod

Mijn ervaring met Stralendgroen is slecht. Uit mijn bestelling blijkt dat ik 6 montagesystemen heb besteld met per paneel een dubbele schans. Ik heb maar 5 paneelsteunen ontvangen en niet 6. Volgens Stralendgroen omdat ik 2 rijen had besteld. Echter op hun website staat dat een los montagesysteem 2 paneelsteunen heeft. Om de benodigde extra materiaal te krijgen moest ik uiteindelijk 45 euro meer betalen. Dit terwijl ze een aanbod hadden gedaan van 42,75. Ik voel mij opgelicht. Het meest schandalige is dat ze weigerden mij te helpen als een juridische procedure startte. Ze wilden zelfs dan nog meer kosten in rekening brengen. Ze zijn mij, mijn familie, kennissen en hun contacten verloren als klant. Ik heb geen enkel goed woord over dit bedrijf. Mijn advies: Ga niet in zee met dit bedrijf dat niet de overeenkomst nakomt en afspraken eenzijdig wijzigt. Ik geef ze een 1 vanwege de slechte afhandeling die ronduit schandalig is.

Meer dan uitstekende leverancier.

Zeer snelle levering en geweldige service.

Zeer goede en behulpzame service

je kunt altijd via chats vragen stellen en krijgt binnen enkele minuten antwoord. De bestellingen waren na twee dagen al geleverd.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek