zeer duidelijke site

duidelijke site, moesten meer bedrijven hebben. ook telefonisch/ mail contact snel en kundig

Een bedrijf dat écht meedenkt met je wensen

Had de site via Google gevonden, en op zaterdag maar eens richting Westerbroek. Vriendelijk ontvangen, en prima antwoord op mijn vragen ( ik wil mijn set op de schuur later uitbreiden, dus gelijk iets zwaardere inverter aangeschaft) Wel via internet besteld, en werd vervolgens gebeld door een medewerker om e.e.a nog even door te spreken mbt. mijn aangepaste wensen. Super advies van kundige medewerkers. Ook aflevering op afgesproken tijd, en behulpzame bezorger. Ik koop dit jaar zeker nog een set bij voor aan de voorzijde woning.

De + kabel is altijd langer dan de - kabel. Je kunt geen verschillende lengtes bestellen dacht ik. Verder heeft u mooie bedrijfsproces.

Stralendgroen heeft in alles voldaan aan onze vraag en daarbij ook meegedacht.

Duidelijk overzicht van de benodigde materialen die bestelt moesten worden en waar ik mij vergiste bij de bestelling heeft stralendgroen daarover geadviseerd en aangepast. Zeer tevreden.

Meer dan tevreden.

Het overleg, de bestelling, en de montage service, zelfs op zaterdag was super. Dank jullie wel.

Snel antwoord op mijn vraag en ook een snelle levering.

Snel / vriendelijk / duidelijk

Snelle levering . vriendelijk, en meedenken met de wensen die je hebt. Zeer tevreden.

uitstekend

snel en volgens afspraak geleverd met duidelijke instructie voor installatie

Top panelen en services

Super geregeld.

Bestelling verloopt vlot en als er wat gewijzigd moet worden is dat ook geen probleem. Stralendgroen is zeker een aanrader!

Via de website van 'Stralend Groen' heb ik zelf op basis van mijn elektriciteitsverbruik en PV productie een batterij opslag systeem samengesteld. Dit is mede mogelijk gemaakt door de goede overzichtelijke info op de website en het snelle antwoord op mijn vragen en er werd ook duidelijk mee gedacht over welke componenten je nodig had en vooral ook welke je niet nodig had.

Nauwkeurig en accuraat

Snelle en complete levering en goede snelle communicatie

Goede prijs en top service

Zonnepanelen set besteld Top geleverd en perfecte service

Erg goed

Bestelling binnen op de aangegeven tijd en alles klopt. Chauffeur zeer vriendelijk en alle spullen op de juiste plek gezet. Rekening gedetailleerd en OK. Nabestelling na 1 dag ook geleverd. Goede ervaring dus.

Geen problemen

Snelle levering Na installatie wel even moeite met instellen Voor de rest lijkt het te werken maar ik heb nog geen E.V. Dus nog even afwachten

Prima geholpen !!

Prima geadviseerd en geholpen. Daarnaast ook nog eens goede prijzen!! Aanrader dus.

Super geholpen, goed advies!

Kreeg allemaal tips over de montage, en ook een goede prijs voor montagemateriaal op mijm camper

Goede info, geen poespas

Duidelijke informatie en advies. Ondanks geen standaard dak toch in 1 keer het juiste installatiepakket. Had alleen een aantal voetjes over. In het kort een aanrader. Zelfs het tekort in kabel (tijdens de uitvoering een andere legwijze gekozen) werd zeer snel opgelost. Top

Top mensen helpen direct en zijn ook op de hoogte van de producten die ze verkopen met de voor en nadelen en zeer behulpzaam .

Heldere website, goede prijzen en goede service

Heldere website Goede prijzen Prima service

Accurate hulp zelfs in het weekend

Sara heb ik mee gechat en gebeld. Super vriendelijk en wist met te helpen met de goede keuze te maken bij het bestellen van de Zappi. Voor mij als zelfinstallateur is het product onbekend en daardoor extra moeilijk. De Zappi werkt nu. Ik moet nopg wel de technische afstellingen verfijnen en verbeteren. Kortom dik tevreden met de aanschaf.

niks mis mee

Helemaal goed.

Top. One stop shop. Mooie set. Transport in eigen beheer. (Bedankt Henk) Snelle levering. Fijn contact op de app. Moet het nog installeren maar ziet er allemaal top uit.

Snelle levering, duidelijke communicatie

goed en snelle verzending