service met een hoofdletter S

Vooraf aantal vragen kunnen stellen via chat wat voor spullen ik nodig had. Binnen 2 dagen alles binnen. Tijdens installatie had ik wat te weinig kabel. Binnen dag in huis. Vragen via de chat direct antwoord ook in het weekend. Klasse! Blij mee de set ligt nu nog zon :) Bedankt Stralendgroen

Nog steeds een prima ervaring

Webshop die service hoog in het vaandel heeft, tegen een redelijk betaalbare prijs.

Goede informatie voorzieningen snelle afhandeling van mijn bestellingen.

Vooral goed geholpen bij het telefonische contact

Snelle reactie op vragen. Spullen goede kwaliteit.

Gemakkelijk keuzemenu en goede service

Eenvoudig te kiezen systeem via de configurator op de website, helaas kon er door ruimtegebrek aan mijn kant niet meteen geleverd worden, maar het was geen probleem om de order vast te houden en later uit te leveren.

Uitstekende service!

Voor mij was het de eerste keer dat ik met zonnepanelen ging werken. Stralend Groen heeft mij uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar wat er het best op mijn dak past, de omvormer die daar het meest geschikt voor is en welke aanpassing in mijn meterkast nodig is. Het pakket was ik thuiskreeg was geheel volledig en met de nodige handleidingen voor een amateur goed te doen om te installeren!

Goed advies en vlotte reacties

Goed meegedacht over onze afwijkende opstelling en bijzonder snel geleverd.

Goede ervaring

Goede website met veel informatie. Zit goed in elkaar. Helpdesk hielp me direct met mijn vraag en gaf me een duidelijk antwoord waar ik meteen verder mee kon. Levering perfect. Na 1 werkdag al in mijn schuur afgeleverd.

heel goed geholpen via de chat en producten snel geleverd

Super service

Via internet besteld zelfde dag stond het klaar enige verkering voor jullie zou zijn een reclame bord op de deur plaatsen daar er meerderen bedrijven inzitten het voordeel is dat jullie dan goed te vinden zijn de service van de dame was uitstekend

Boven verwachting

In het huis waar ik onlangs ben gaan wonen zit een installatie van Stralend Groen. De schakelaar van de omvormer bleek te zijn afgebroken ( niet gezien, dus let daar op), ik informeerde of dit te repareren was. Dat bleek dus niet. Stalend Groen bood mij aan om deze te vervangen ( tegen een kleine vergoeding) zelfs buiten de garantie periode. Dus Fantastisch.

Denken mee

Zeer goede ervaring, zoeken ook naar oplossingen. Denken mee

Alles mooi geregeld.

In de offerte werd nog aangeraden om een dikkere kabel te nemen. De afhandeling was prima. De besteller was op tijd. Kortom: prima geregeld!

Super service en communicatie!

Als leek had ik best veel vragen. Deze werden steeds met veel gedult beantwoord, zelfs 's avonds en in het weekend. Dankzij die hulp durfde ik het aan om het systeem zelf te plaatsen. Na bestellen had ik de spullen twee dagen later in huis. Nu zitten de panelen op het dak, en leveren meteen al flink op. Heel erg tevreden!!!

perfect

Stralendgroen is sterk gemotiveerd om je wensen in te vullen. In ons geval ook het leveren van zaken die niet in hun vaste verkoop zitten en dan voor een redelijke prijs. Ook de eenvoudige maar functionele opzet van hun magazijn met daarnaast de vakkundige hulp van Cunera, de instructie filmpjes en artikelen op hun website (het zijn geen dozen schuivers) vinden we heel goed.

perfecte levering, prijs omvormer OK

prijs toebehoren (LAN module) = 3 x de normale prijs

Volkomen tevreden !!!!!

Na verscheidene malen de website geraadpleegd te hebben en de keuze had gemaakt welke zonnepanelen en bijpassende omvormer het beste bij mijn bestaande installatie zou passen heb ik telefonisch contact gehad met vakkundige medewerkers van uw firma en de bestelling geplaatst.......Na verschillende keren correcties in de samen stelling .....bleven uw medewerkers rustig en gaven geen commentaar. Deze instelling uwerzijds is een voorbeeld van klantenservice BRAVO....

Makkelijk besteld. Snel geleverd.

Goede info op de site. Eenvoudig bestellen en betalen. Levering in eerste instantie toegezegd binnen 1 dag. Daarna pas na 5 dagen. Uiteindelijk toch levering binnen 1 dag. Al met al helemaal tevreden. Door bovenstaande geen 10, maar 9 als finale beoordeling.

Fijn om mee samen te werken en behulpzaam

Levering prima en ik ben zeer te spreken over stralend groen .

Correcte levering

Zeer correcte levering door eigen bezorgdienst, incl. tel. berichtje voorafgaande de aflevering. Alles keurig verpakt, geen beschadigingen, krasjes e.d.

prima service en flexibele organisatie

Prima service en flexibele organisatie.

Stralende service

Snel contact voor vragen. Snelle levering met eigen transport. Meedenken in de planning. Voor totaal pakket zonnepanelen professioneel geholpen.

Prima advies goede service en een goede prijs

Prima advies goede service en een goede prijs

Komen afspraken na.

Zoals telefonisch toegezegd, kwam alles zeer snel.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek