Gewoon goed geregeld

Goed dat het steeds gemakkelijker is geworden om als consument zelf zonnepanelen aan te schaffen en te installeren! De manier waarop StralendGroen dat aanbied is gemakkelijk en overzichtelijk. Installeren is voor een doe-het-zelver absoluut niet moeilijk. Levering werd bij bestellen aangegeven als 'binnen 2 weken' maar al na een paar dagen was het complete pakket netjes thuis bezorgd. Prima service!

Duidelijke en overzichtelijke site met goede informatie. Je kan eenvoudig zelf een pakket samenstellen en mocht je er toch niet uitkomen of aanvullende informatie willen dan werkt te chat of super.

Maar 1 woord Deze mensen begrijpen het.

Zekers een aanrader

Prima vlot en deskundig geholpen!

Hen zelf niet hele installatie hier gekocht maar werd met aansluitmaterialen erg goed geholpen, was geen probleem dat niet alles bij stralendgroen gekocht was. Voor mij een duidelijk teken dat service hier centraal staat! Volgende installatie zal. Ik zeker in geheel hier bestellen.

In een woord, geweldig

Vooral makkelijk, goede service, duidelijke info, goede instructies voor het installeren en goede voorlichting welke handelingen na de aanleg van de zonnepanelen genomen moeten worden zoals aanmelden elektriciteitsbedrijf en belastingdienst.

een goede servies

zelf al is het gesloten word je toch beholpen

wel goed

ik had een probleem met een artikel maar stralendgroen heeft het super opgelost.

Een snelle levering en goede service

Een complete set besteld op woensdag en snel geleverd op zaterdag! In 2 dagen met 2 man alles geïnstalleerd en het werkt perfect! Daarnaast een goede telefonische service voor vragen over de app op de telefoon. Snel opgelost en alles werkt. Hartstikke mooi!

Altijd goed

Beste prijs/ kwaliteit

Snelle levering, goede service en prima pakketsamenstelling.

De doe-het-zelf-wijzer is een prima middel om verschillende pakketten samen te stellen en daaruit een keuze te maken. Ook goede ervaring met de 'chat' om vragen beantwoordt te krijgen.

Alweer Gezellig, Geduldig, zeer behulpzaam, behoorlijk deskundig en geven goede adviezen!

De titel zegt het al! Het was alweer gezellig, ze zijn erg geduldig, zeer behulpzaam, behoorlijk deskundig en blijven goede adviezen geven! Kortom, de volgende keer rijd ik er weer heen voor de volgende bestelling! Hans Meyer

Goede service.

Goede service. Duidelijke uitleg over wat er nodig is. Vlotte levering

Ondanks dat de bestelde omvormer weer terug ging omdat de oude toch niet defect bleek, werd de afhandeling prima verzorgd. Hier koop ik zeker weer.

Tevreden, website voor het bestellen van een systeem duidelijk en overzichtelijk

gemakkelijk om een systeem samen te stellen vragen m.b.t. het samenstellen van een systeem en het monteren worden netjes telefonisch beantwoordt prima geregeld snelle levering alles compleet

Snel en vlot

Goed geregeld!

Dat verdiend een Zonnige Douch !

Duidelijke Site, Deskundig personeel aan de telefoon en bezorging en dat ook nog super snel. Matrialen instal apperatuur compleet geleverd en lijkt mij dik in orde. Dat laatste, de tijd zal het leren.

prettig en meedenkend

hulpvaardig, oplossingsgericht

Ja werkt allemaal fantastisch, en snel geleverd.

Uitstekend, ook de aftersales

De informatie op de website is goed. Het is eenvoudig zelf een systeem samen te stellen en te plaatsen. Vragen worden altijd snel en goed beantwoord. Na 1 1/2 jaar toch een probleem met mijn systeen. Ook dan weer goed en proactief geholpen. Volgende keer zeker weer hier bestellen.

Duidelijke website, nette afhandeling en zeer goede service

Duidelijke website. Je kan kiezen wat je zelf wilt en waar je budget ligt. Het word nagekeken en er word gecontacteerd als je toch iets fout gedaan hebt of het niet duidelijk is. Levering is ook netjes gegaan. Top geregeld

prima netjes op tijd

precies ontvangen wat ik besteld had

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Helemaal wat ik ervan verwacht had.

Vriendelijk snel en meedenkend. Gewoon top. Zonnepanelen liggen inmiddels en werken zoals verwacht. Zal ze zeker aanbevelen.

Alles compleet zoals afgesproken.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek