Goede kennis

Bij afwijkende bestellingen nemen ze contact met je op voor uitleg. Goede ondersteuning

Perfect geregeld en geleverd

Alles word goed aangeleverd en voor vragen kun je ze altijd bellen zelfs in het weekend Perfect

Prima, snel en goed

Heldere website, met veel informatie. Alles stond keurig klaar, inladen en monteren. PrimA.

Goed geregeld

Verandering in de orders snel bijgewerkt.

snel en prima ontvangen goede levering

goede en snelle levering makkelijk te plaatsen met duidelijke handleiding pakket bevat alles wat nodig is

Super correcte en snelle afhandeling.

Is nog niet ingebruikname momenteel

Top. Stralendgroen komt zijn afspraken na.

Op afgesproken tijd geleverd. Nalevering meteen gemeld en op tijd geleverd. Prima.

Snelle bezorging

Producten de volgende dag al geleverd, erg vriendelijke klantenservice.

keurig geleverd alles ok en makkelijk te monteren

een mooi system om op te bouwen , makkelijk aan te sluiten

Snelle levering, helemaal compleet en scherpe prijzen

Na het vergelijken van meerdere aanbieders gekozen voor Stralendgroen. Zeker geen spijt van. na een prettig contact via mail en telefoon is het doe het zelf pakket zeer snel en keurig netjes afgeleverd. Ik heb op dit moment het pakket van de buurman dat het tegelijkertijd heeft besteld gemonteerd en conclusie is dat de installatie eenvoudig was uit te voeren. ( uiteraard wel met wat kennis van elektra). dik tevreden!

Prettig contact via de online chat en ook aan de telefoon

Voor de doe het zelfer biedt de side van Stralendgroen alle informatie die je maar nodig hebt, naast alle benodigde informatie is er ook een instructie video per product welke alle verdere vragen ook uitgebreid behandeld. Verder is de webshop zeer uitgebreid en heeft bijna alles wat er nodig is. Ik mis bvb een aardlekautomaat voor 16 of 20 amp met 300mAmp vertraging maar verder is de webshop compleet. Prima bezorgservice, al met al goed bedrijf en doet wat er is afgesproken.

Perfect alles geregeld, voor een super prijs

Het set zonnepanelen besteld, en zo als besteld alles netjes geleverd. Mooi compleet voor een super prijs. Alles geïnstalleerd, laat de zomer nu maar komen. Stralendgroen, ga zo door.

1 paneel

Ik heb 1 paneel voor mijn camper.netjes binnen.nog geen tijd voor erop te bouwen. Maar paneel ziet er degelijk en stevig eruit.wat mijn erg tegen viel is de info over bevestigen.welke beugels ik best nodig zou hebben.en heb eigelijk wel elektrische schema nodig.want stekkers is niet erg bruikbaar.of is de splitter die u voor 15.95 te koop hebt.er voor gemaakt.maar als die aanschaf ben er nog niet.want dan moet van stekker met plus en min naar mijn omvormer.hoop u mijn hier info voor kunt geven... Ik ben geholpen door video op jullie site voor aansluiten.bevestig ga zelf maken.steld niet voor omdat stevig paneel is.its mijn duidelijk dat in door gelust is.1 kabel is min ander is plus.zal even opmoeten letten op video wat de plus is. man of vrouw

Super service, veel geduld en ontzettend veel verstand van zaken!

In de voorbereiding meerdere telefoongesprekken gehad. Super geholpen met het samenstellen van de installatie en ligging op het dak. Snel geleverd en tijdens levering hulp gehad om alles naar het dak te verplaatsen. Goede video’s voor de installatie van de diverse onderdelen. Daarna nog hulp gehad met de configuratie van de monitoring.

Het team van Stralend Groen zet zich 100% in voor de klant

Het team van Stralend Groen is klantgericht. De bereikbaarheid en de reactie-termijn zijn uitmuntend. Er wordt goed geluisterd naar de klant en er wordt actief meegedacht in oplossingen wanneer er zich een probleem voordoet.

Op de site bestellen is een fluitje van een cent en wordt snel geleverd. Echter de montage beschrijvingen van de diversen producten verdienen wat meer aandacht. Deze zijn niet aanwezig of zijn verouderd. Ook over het aardingsplan wordt nergens gesproken!

Zeer goede service

De juiste zonnepanelen werden zeer snel geleverd. De servicedesk is erg gebruiks vriendelijk. ik ben erg tevreden

Zeer servicebereid

Positieve ervaring! Had verkeerd onderdeel besteld, hier werd netjes navraag over gedaan. Had een vraag over een geleverd onderdeel: 's-avonds een mail gestuurd, zelfde avond een antwoord.

Superservice

Snelle levering, goed bereikbaar en zelfs op zaterdag en zondag staan ze je gewoon te woord met hun technische ondersteuning.

Goede communicatie over verloop bestelling

Net geen 10 omdat er 1 artikel niet op voorraad was waarvan tijdens bestelling stond dat het wel op voorraad was. Maar dat werd netjes aangegeven bij het informeren naar de levertijd na bestelling. Reageren goed op mail en vervolgens keurig verzonden.

Super!!!

Platen nu i middels 1 maand op het dak liggen. Werkte tot vandaag niet 100% (nu wel). Elke keer altijd even goed aan de telefoon geholpen net zolang tot het "probleem" was opgelost. Na meerdere malen gezocht te hebben bleek er 1 stekker niet helemaal goed te zitten. Al met al helemaal blij nu!!!!!! Zeker een aanrader!!!

Mooie complete set

Via mond op mond reclame bij Stralend groen terecht gekomen, en set van 9 panelen besteld. Tot dusver zeer tevreden. Goede service, duidelijk, en makkelijke montage. Enige minpuntje is dat er geen werkschakelaar bijgeleverd wordt terwijl dat wel geadviseerd wordt in beschrijving,

Zeer goede service niets op aan te merken.

Gemakkelijk besteld, en later nog wat gewijzigd en Netjes geholpen en zeer Netjes thuisbezorgd.

Overzichtelijk, meedenkend

Overzichtelijke website, bij een vraag staat een chat team voor je klaar. Denken met je mee hoe en wat je het beste kan bestellen en wat past bij de situatie.

Super service

Alles goed geregeld. Van bestelling, levering tot plaatsing. Zeker een aanrader. En goede kwaliteit voor weinig geld.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek