Snelle telefonische reacties persoonlijke aanpak. Topbedrijf

Plezierig Snel Compleet Vakkundig Juiste prijs!

Goede service, met o.a. deskundig advies, snelle levering, prima bereikbaarheid.

Goede hulp

Goede hulp bij het aanschaffen van een set panelen, duidelijke site in makkelijk contact via de chat.

Tevreden over bijgeleverde informatie

Snelle levering, alles compleet, keurig verpakt, durf stralend groen gerust bij anderen aan te bevelen.

Snel, geleverd, en was meteen gevekt to iets niet goed is gegaan om op hoogte gehouden zijn...

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, deskundig en vriendelijk

Een fijn bedrijf , goede duidelijke adviezen, deskundige mensen die niet opdringerig zijn in de verkoop Alles in 1 keer geleverd zonder probleem Als ik nog meer panelen wil kopen dan weet ik waar ik moet zijn

Goede service, snelle levering.

Duidelijke overzichtelijke website. Vriendelijke klantenservice en snelle levering, zeer tevreden. Verbeterpunt zou zijn om ook een oplossing te leveren voor dakdoorvoer van draden. Nu wordt daar niks over gezegd in de handeling en zijn hier geen spullen voor meegeleverd.

Op de website samengesteld en even gebeld voor advies 3 dagen later alles in huis en draait de meter weer heerlijk terug. Bedankt heren en dames van stralend groen.

Prima service en korte lijnen

Ondanks enkele wijzigingen in mijn online bestelling snelle levering. Door mijn toedoen extra levermoment maar slecht een keer verzendkosten in rekening gebracht.

Top ervaring!!

Bestellen advies en bezorgen allemaal heel goed geregeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel!!!

Valt verder weinig over te zeggen. De website is heel duidelijk bij het samenstellen van je totale pakket en hele bestelling was nog geen 3 dagen later al geleverd. Bij nakijken bleek er 1 tussenklem te ontbreken, maar na een chat via de website was deze een dag later ook keurig nabezorgd. De installatie handleidingen op de site zijn voldoende helder om vervolgens zelfstandig de panelen te leggen en aan te sluiten. Helemaal tevreden met het eindresultaat.

Compleet Pv-pakket voor nette prijs

Goede prijsstelling, heldere communicatie, nette en complete levering. Mijn volgende set zou beste wel weer eens bij stralendgroen vandaan kunnen komen.

Super goed geregeld

Gemakkelijk en duidelijke website. Na bestelling kwam de levering binnen 4 dagen. Duidelijke instructies, makkelijk te instaleren, goed geregeld Bedankt

Snelle levering goede produkten en scherpe prijs

Mijn bestelling was binnen enkele dagen netjes geleverd,goed bezig Stralendgroen!

goed georganiseerd

snelle correcte levering meedenken over de beste installatie goede beschrijving en instructie video's complete levering alles erbij tip ter verbetering: er ontbraken een aantal zelftappers

Ik had een Growatt omvormer besteld bij Stralend Groen. In het voortraject enkele vragen via de chat gesteld, deze werden vlot en vakkundig beantwoord. De instructievideo's bij de producten zijn duidelijk. Het order proces is prima te volgen. Ik heb de spullen afgehaald in Westerbroek. Alles was keurig op orde.

Deskundig, met vertrouwen en volgens afspraak

Ruime keuze aan PV systemen. Compleet geleverd en op tijd.

Nette service, behulpzaam bij vragen

Juiste uitleg van de mogelijkheden en duidelijke antwoorden.

Zeer goede service en uitleg.

vlugge reactie op m'n mails en snelle service.

Top !!

Alle informatie makkelijk te vinden op de site. Goede prijzen. Complete en snelle levering, ruim van te voren via track en trace weten wanneer je spullen afgeleverd worden. Ook telefonisch of via chat prima meedenken en service, zelfs in het weekend. Snelle nalevering! Heel tevreden, ga zo door Stralendgroen!!

Snel geleverd prima

zeer vriendelijk en hulpvaardig!

Heb als DHZ-er een (voordelige) set gekocht, Bij het monteren ging er iets niet goed maar even contact gehad en ben uitstekend verder geholpen. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit nu een webshop is die weet wat klantvriendelijkheid en service is. Dat zie je niet overal. Ze hebben kennis van de producten en denken met je mee voor oplossingen. Bedankt!

goede nazorg!

Pakket is nog niet geleverd, is al vier dagen in bezit van PostNL die geen bezorgdatum kunnen noemen. Maar Stralend groen heeft contact gehad met PostNL en het pakket komt spoedig aan. Dank voor de medewerking.

Uitstekend verzorgd

Ik heb 2.5 jaar terug een order bij u geplaatst voor een set van 4 zonnepanelen tot grote tevredenheid, dus nu ik opnieuw een set van 4 zonnepanelen wilde aanschaffen heb ik direct die order bij jullie geplaatst weer tot grote tevredenheid

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek