Deskundige en snelle service!

Dit is mijn tweede bestelling binnen 3 jaar tijd (ivm verhuizing) en de service is echt top. Duidelijke handleiding, vriendelijk etc. Ook bij vragen direct te benaderen via de whatsapp, deskundige en snelle service (in mijn geval over het instellen van de Wifi). Bij het afmonteren brak 1 montage beugeltje af, maar zonder probleem wordt er direct een nieuwe gratis op de post gedaan. Echt top!

Duidelijk totaalproduct en goede klantenservice

Totaalpakket zonnepanelen zijn goed samengesteld en goed geprijst. Aftercare ook erg goed via de chat

Betrouwbaar en solide

Overzichtelijke site,goede bereikbaarheid en ondersteuning.Snelle afhandeling van zaken en prettige communicatie en dat voor een nette prijs,kortom een aanrader

Ze denken mee wat je wel/niet nodig is. Ik was op zoek naar montagemateriaal om 2 of 3 panelen te plaatsen op de schuur met golfplaat dak. Ze hebben netjes de bestelling nagelopen en na overleg gecorrigeerd. Wel jammer dat de website niet optimaal werkt(e).

Service gericht

Meedenken met de klant en daar waar mogelijk oplossingen bieden. Nemen de tijd voor je.

Jullie hebben precies gebracht wat er op de Factuur stond en op tijd.

Gewoon goed voor een redelijke prijs. Ze liggen er nog niet op dus het is even afwachten of alles werkt. Maar daar hebben we wel vertrouwen in. Verder hebben we alles even nageteld voordat we een steiger gaan bouwen en zo te zien was alles kloppend. De eigen vervoerder van Stralendgroen was ook een erg vriendelijke man die al gelijk zei, mocht er iets niet kloppen kun je altijd even bellen dan sturen we dat even na. Nou netjes toch op die manier.

vandaag voor het eerst contact gehad, echt super geholpen!

Snelheid, vriendelijkheid en deskundig! Dank, Jan Fokko

Keurig netjes geregeld

Op donderdag besteld en zaterdag al geleverd. Alles in een keer goed alles compleet geen problemen. Keurige nette site waar eigenlijk alle info te vinden is.

goede begeleiding en klantvriendelijk

Nette zaak en geen onzin

Een nette zaak zonder onzin. Nette website waar je niet verplicht word onzin aan te schaffen bij een set zonnepanelen.

Top bedrijf met goede service

Via via bij Stralendgroen terecht gekomen. Een fijn en deskundig bedrijf wat goed met je meedenkt en je goed kan adviseren. Ik zou het iedereen aanraden!

product snel en correct geleverd top

Ok

Misschien even bordje aan de loods met telefoon nummer en “stralendgroen”

Julie hebben mij goed geholpen

Had extra material nodig ivm de opstelling jullie hebben dit zonder extra kosten meegeleverd bedankt.

Ging van een leie dakje

Alles prima geregeld

Gewoon goed . Doen wat ze zeggen en leveren maatwerk

Goed !

Super bedrijf, zeer klantgericht

Geweldig bedrijf, heel klantgericht. Geven goed advies, ook al bel je een paar keer en mail je ook nog. Telkens snelle en uitgebreide reactie. Bij de levering was niet alles gelijk goed geleverd (miscommunicatie m.b.t. hoe de panelen kwamen te liggen), maar dit was geen probleem en is netjes opgelost. Kortom. een top bedrijf beveel ik iedereen aan! Ik zeg de Groningse mentaliteit.

snelle servies

goede informatie goede servies en mooi geleverd op kort termijn en het belangrijkste niet duur

Gewoon goed en goedkoop

Een heel compleet doe het zelf pakket. Gewoon goed lezen en het bestel programma volgen en er rolt een pakket uit. Als je een beetje handig bent is het goed zelf te leggen. Im kreeg netjes een datum door en de chauffeur belde een half uur van te voren dat hij onderweg was. Rond half 12 was de chauffeur er, en om 19 uur lag alles op het dak. Ondertussen al lekker geld aan het uitsparen door elektra op te wekken. Ook de btw service is prima geregeld. Ik heb er voor gekozen om dit te laten doen.

Top bedrijf

Zijn snel met contact denken in mogelijkheden. Heel vriendelijk en accuraat. Snelle levering.

Fijne webshop, ik kom hier steeds weer terug

Tot nu toe 3 keer een bestelling gedaan en afgehaald, steeds prima geregeld en niet duur. Vriendelijk en behulpzaam. Aanbevolen!

Op tijd en betrouwbaar

Goede service, klantvriendelijk, en zeer goede producten. En alles snel geleverd!

Prima service en afhandeling.

Ik heb een pakket zonnepanelen besteld. Was nog een onderdeel vergeten te bestellen. werd hierover keurig geïnformeerd. Gehele pakket snel en vakkundig geleverd.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek