Zeer attent, ook op kantoor, supersnelle levering

Mijn partner heeft de bestelling gedaan, dat maakte het een stuk makkelijker. Ik kreeg vrij snel een bevestiging en mail en heb direct betaald. Daarna kreeg ik heel snel een bevestiging van levering die ik online kon volgen. De tijd van levering was ook zichtbaar en dat is wel heel handig om niet een hele dag of dagdeel thuis te hoeven blijven. De panelen werden door de chauffeur ook onder mijn afdak gezet en dat was perfect! Op kantoor zag een vrouw dat ik 6 ipv 10 onderdelen nodig had en kreeg daar meteen een creditnota en terugbetaling van. Ze liggen er al op alleen de verdere aansluiting nog. Er zat ook een duidelijke beschrijving op de site bij als je ze zelf monteert. Dat ging daardoor ook heel soepel! Ben er heel blij mee.

Zeer fijn

Mijn ervaring met stralendgroen is zeer goed Verschillende keren contact met ze gehad en steeds goed advies gekregen ondanks dat de opstelling steeds veranderde ik kan ze zeker aanbevelen.

Snel en correct

Wordt snel en correct geleverd alles goed nagekeken en volledig geleverd

Alles volgens afspraak goed geregeld

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg ook via you tube. Alle artikelen op tijd geleverd . Alles volgens beschrijving aangesloten, de 4 zonnepanelen en growatt omvormer werken prima.

Bestens zu Empfehlen

Mir wurde im Onlinechat sehr geholfen. Freundlicher Kontakt, schnelle Bearbeitung und auch sehr schnell geliefert. Besser als hier zulande zur Zeit.

goed produkt

Al het bestelde aanwezig en correct, leverantie op tijd en vriendelijk, kantoormedewerkster denkt mee.

Goede service vlotte afhandeling ze helpen mee denken heb je een foutje gemaakt wordt het snel hersteld dus nogmaals mijn complimenten en hij is zeer aan te bevelen

Snelle en complete levering

Lekker snel geleverd. Ik ben na de bestelling nog even gebeld met een paar wijzigingen en is direct aangepast. Ze liggen inmiddels te bakken in de zon. Jammer dat solaredge nog steeds geen installateurs code heeft vrijgegeven en ik een herhaalbezoeken moet indienen

Perfecte levering, goed en duidelijk advies en scherpe prijs

Duidelijke website, juiste informatie. Vragen werden (chat) snel en vakkundig beantwoord (zelfs 's avonds en in het weekend). Scherpe prijs. Onlangs voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Stralendgroen en alles verloopt naar wens. Ruime keuze en bijna alles uit voorraad leverbaar. TOP GA ZO DOOR!

Van plan tot en met de realisatie op mijn dak ging heel soepel

Mijn vragen werden snel en goed beantwoord. De levering en handleidingen zijn zeer duidelijk. Ik kwam dan ook niet voor verrassingen te staan. Top

Netjes en snel geregeld ondanks het Hemelvaart was

Tevreden, goed contact en informatie, goed materiaal.

Alles is volgens wens verlopen. Offerte voor een aanpassing op de besteling werd snel behandeld met een goede prijs. Prettig contant via chat en mail. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Goede uitleg en uistekende bezorging.

Goede prijs en kwaliteit.

Top prima snelle service

Zonnepanelen besteld. Netjes service Denken met je mee. Top prima fantastisch. Was een onderdeel niet meegeleverd zat niet in de doos. Supersnel nageleverd

Super! Fijn meegedacht! En zeer goede prijs/kwaliteit, top producten voor scherpe prijs.

Super service en fijne, snelle levering

Snelle levering en aardige, behulpzame eigen chauffeur.

Goede service en werd goed geholpen bij vragen.

Heb een hele goede ervaring met Stralendgroen. Bij vragen aan de klantenservice wordt je snel geholpen en wordt er met je meegedacht. Geen telefonische wachtrij of uitgebreid keuze menu. Goede kwaliteit van de producten en een duidelijke beschrijving van hoe alles aangesloten moet worden. Tevens was de levering zeer snel. Ik had gekozen voor de levering in eigen beheer. Zou hier zeker nog een keer een zonnepanelen set bestellen.

perfect

Gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Snelle levering. Vriendelijk en deskundig advies. in een woord TOP!

Super snelle service, top bedrijf

Besteld en de volgende dag thuis

Een woord zelfs goed

Werd zelfs een dag eerder bezorgd dan track en trace aangaf. Dus ook chapeau voor de PTT.

Betrouwbaar en fijn om er te winkelen.

Wat een service, snelheid, en prima levering! Ook het plaatsen verliep uitstekend dankzij de juiste handleiding, net als het aanmelden als energieleverancier en bij de belastingdienst voor de btw-teruggave.

Top bedrijf met zeer goede service

Prima geholpen bij de aanschaf van de zonnepanelen, en nog beter in de aftersales. Ik had problemen tijdens het installeren met klemmen, en zelfs op zaterdag heb ik die nog af kunnen halen ( ze hadden eventueel ook nog vervoer geregeld ). Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Top levering en Service !!

Tot elk detail goed advies en juiste levering.

Super concept en scherpe prijs

Dit ia al mijn 4e set en wederom prima en snel in huis. Nu ook met PV stickers voor de groepenkast. Deze tip had ik vorig jaar gegeven ;-)

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek