Prima prettige en volledige service met een stralend karakter

Hele prettige ervaring en denken echt met je mee

Goede service.

Kon terecht met al mijn vragen en werd dan goed geholpen.

Kreeg wat ik wilde, maar de communicatie kan beter

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik geen bevestiging via mail. Na een paar dagen geïnformeerd naar mijn bestelling. Omdat een artikel niet op voorraad was, duurde de levering twee weken langer. Op zich niet erg, maar ik had wel geïnformeerd willen worden.

Op zich prima levering, levertjes moet echt vlotter

Setje panelen besteld incl. bijzaken. Gekozen voor contante betaling bij aflevering. Dit was op vrijdagmorgen. Eerst gebeld voor de levertijd. Mogelijk de volgende dag maar moest er op rekenen dat dit dinsdag zou worden. Ok, het is niet anders. Maandag gebeld tegen einde dag en toen werd mij verteld dat de chauffeur dinsdag vrij zou zijn want er waren niet genoeg bestellingen binnengekomen. Dus zou het donderdag of zaterdag worden. Ik mocht het wel afhalen in the middle of nowhere. Uiteindelijk donderdag geleverd echter had de chauffeur er geen rekening mee gehouden dat ik contant zou betalen. Kwaliteit van de panelen kan ik nog niet beoordelen, liggen er net op en moeten nog ingesteld worden waarvoor ik moet wachten op zonlicht.

levering snel en goed ,

De Solarstell Connect dragers waren niet compleet op 5 stuks basiselementen missen we de kabelclips aan de achterzijde en het aanlegpunt voor het paneel

Snel en zonder zeuren geleverd.

Simpel samen te stellen en snel en goed advies via mail en chat

Mijn ervaring met stralendgroen is positief enkele problemen met de levering waar ze niets aan konden doen werden snel opgelost,

Prima kan ik een ieder aanbevelen!

Goede prima webside van stralend groen die je duidelijk door het keuze menu stuurt om je keuze van panelen omvormer en montage materiaal te kiezen. Tevens telefonisch zelf gebeld om het bezorgen op een eerder tijdstip dat werd keurig opgepakt. Al met al prima tevreden over alles. Nu binnenkort de panelen en omvormer etc zelf nog monteren.

Erg tevreden met de goede service

Goed geholpen door Sarah met de keuze van onze zonnepanelen. Vervolgens ook goed geholpen met vragen over het leggen van de panelen.

Heel goede sevice

Heel vlugge correcte levering, zelfs eind België Vlugge reactie bij vragen

Gewoon goed, eigenlijk iets te snel

Uit bed gebeld door de leverancier:>))) Snel, vriendelijk, behulpzaam... Aanrader... Ook namens mijn zoon.

Snelle levering , duidelijke website .

Ruime keus , goede materialen. Advies geef nederlandse handleidingen erbij .

vakkundig geholpen en zeer klantvriendelijk

goede hulp om de juiste onderdelen te bestellen. ook goede retourregeling.

Excellente service

Één betrouwbare firma met goede online service en advies. Levering zoals beloofd!!!!

Alles prima geregeld bij StralendGroen

Het is zeer eenvoudig de juiste pv-installatie samen te stellen op de website. Bij vragen krijg je een deskundig antwoord. Bestellen is zeer eenvoudig en de levering buiten verwachting én zeker zo belangrijk een vriendelijke bezorger. De installatie in een dag zelf gemonteerd. Bij het aansluiten meteen werkend. Deze kleine installatie heb ik naast mijn PV-installatie, op het garagedak aangebracht ter compensatie van het stroomverbruik van mijn warmtepompen.

goed en correct

snel correct en meedenkend

Prima service en ondersteuning

Altijd antwoord en een schappelijke oplossing voor een probleem dat uiteindelijk geen probleem bleek te zijn. Zo leer je wat!

Aardig en pro nemen de tijd om te helpen

Geweldig goede service.

De service is uitstekend. Op vragen prima antwoorden. Hulp waar nodig.

buitengewoon goed en uitstekend geholpen.

Het maakt niet uit hoe vaak je iets vraagt . Elke keer opnieuw wordt je vraag serieus benaderd en wordt er pro-actief met je meegedacht en zo nodig alternatieve oplossingen aangedragen. Zeer klantvriendelijk .

Alles prima geregeld.

De bestelling werd keurig volgens afspraak geleverd. Een kleine nalevering van twee beugels (per paneel trapezoide) kregen we meteen de andere dag al nageleverd. Ongevraagd werden wij nog op diverse belangrijke zaken geattendeerd , ofwel waar wij zeker op moesten letten !!!!

prima service

Bestelling zelf opgehaald en werd snel en kundig geholpen door een zeer leuke vriendelijk maar ook kundige dame geholpen die ook nog eens goed met een heftruck overweg kon.

Prima geholpen en meegedacht

Goed meegedacht met de omvormer

Een bedrijf met verstand van zaken

Zonnepanelen besteld en zelf gemonteerd, daarna werd ik perfect geholpen met instellen van omvormer

snel geleverd en compleet

Het is gemakkelijk te bestellen snel geleverd en compleet en een zeer goede service .

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek