Netjes promt en conform afspraak.

Een bedrijf die hun afspraken nakomen en goed contact via mail en telefoon.

Er waren verkeerde panelen aangekomen, waar dit bedrijf niets aan kon doen, na overleg andere panelen. En de bezorging netjes een bericht van te voren en een half uur voor aankomst telefoontje van chauffeur. De besteling die wij hadden geplaats klopte niet ivm omvormer via mailcontact geregeld en dit was in de avonduren super!

Prima! Persoonlijk advies, eerlijk en snel!

Persoonlijk contact en advies. Voor prima prijs een uitgebreide installatie!

Top website

Top website makkelijk samenstellen van pakket overzichtelijk en duidelijk. Ook de prijzen zijn prima. Snel geleverd. Een bedrijf wat ik zeker zal aanbevelen bij toekomstige klanten. Met vriendelijke groet Klusbedrijf Johnny Meijboom

Supersnelle, complete levering

Alles klopt helemaal, op een kleinigheidje na: de instructie voor het plaatsen op golfplatendak dan wel bitumendak ontbreekt, op die plek vind je de instructies voor een pannendak. Als dit al hetzelfde zou moeten zijn (lijkt me niet) dan blijkt dat nergens uit. Maar de levering klopt helemaal.

Uitstekend geregeld!

Goed advies, goede nazorg en snelle levering!

Prima levering goed advies en ook credit nota's snel verwerkt, chat werkt prima.

Prima eraring alles snel en keurig geleverd, chauffer was zeer behulpzaam. Daarnaast ook na levering ondersteuning en uitleg gekregen v.w.b. wifi dongle. Alles geinstallateerd en werkt prima.

Fijn en betrouwbaar!

Blij met onze aanschaf. Een eerste plan van 9 panelen op het schuine dak. Op advies bleek nog plaats voor 2 extra op het dak van de kajuit. Alle materiaal keurig op maat aangeleverd. Plaatsen op het dak kost wat tijd maar in een dag zat alles op het dak. Omvormer geplaatst en wat hulp gevraagd voor het laatste zetje bij de meterkast. Inmiddels is het terugverdienen van de investering goed op gang. Een goed en betrouwbaar bedrijf. Esther

Sneller geleverd dan gedacht, prima communicatie en behulpzame leverancier

Eén van de weinige websites waar je zonder offerte direct de prijzen kan zien (en kan afrekenen). Vragen via de chat werden snel beantwoord. Bestelling werd vervolgens sneller geleverd dan gedacht, dat was heerlijk want deze week is het echt topweer voor de panelen. Prima communicatie na bestelling en over de levering en de man die de panelen kwam brengen was aardig en behulpzaam.

Goed advies en snelle service

Er werd goed mee gedacht, ook werd er na een verkeerde levering goed overleg gepleegd. Makkelijke website om zelf je pakket samen te stellen.

Overzichtelijk bestellen voor een goede prijs en snel geleverd.

Duidelijk en overzichtelijke webshop, je weet precies wat je moet bestellen. Voor een nette prijs en super snel en netjes geleverd met eigen transport. Duidelijke informatie meegeleverd en op de website voor installatie.

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Prima ervaring met het bestellen van een betrekkelijk kleine installatie. Omdat ik eerder al twee installaties had gelegd, wist ik redelijk goed wat ik zocht en wat nodig is. Toch stond ik verbaast hoe ik bij onduidelijkheden geholpen werd. Daarbij kon ik goed beoordelen of de drive 'verkopen' was of klantgerichtheid. Het was zeker het laatste. Wat ik ook prettig vond was dat zij in het weekend gewoon reageren op email en chat. Waar tref je dat bij grotere bedrijven. Uiteindelijk op zaterdag besteld en op de dinsdag erna geleverd. Inmiddels staat de installatie te genieten van de zon. Van harte aanbevolen. Peter van Bemmel

Topbedrijf, goedkoop en sublieme service

Ik heb niets anders dan lof over dit bedrijf. Ze geven een uitstekend advies, denken na over het Legplan, de juiste attributen en komen dan tot een zeer scherpe prijs. Andere bedrijven hebben echt het nakijken, die zijn vele malen duurder en hebben matige producten. Ik heb meerdere offertes opgevraagd en gemiddeld zat daar 1000 euro verschil in, waarbij stralendgroen de goedkoopste was ( met betere producten ). We praten hier over 20% prijsverschil. Dat betekent dat de rest van de bedrijven hun zakken vullen in het oerwoud van de solarbedrijfjes. Ik had een defecte inverter ( SMA had geen monitoring ), hetgeen kan gebeuren. Inmiddels heeft Stralendgroen deze vervangen voor een nieuw exemplaar. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen, niet duur, ze denken mee en super service.

Top, snelle goede service en mooie producten

Op donderdag hadden wij onze installatie besteld en zaterdag al in huis. De speciale tang kwam in nalevering, helaas door Corona-tijdperk niet duidelijk wanneer. Deze tang hebben wij via marktplaats van iemand over kunnen nemen. Toen ik dit naar het bedrijf 's-avonds mailde had ik binnen een half uur al een retour nota en de volgende mijn geld voor deze tang terug. Top kwaliteit, service en snelle levering. Zeker een aanrader.

Top bedrijf welke service en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft

Ik was op zoek naar een set zonnepanelen, en samen met Stralendgroen was dit snel geregeld. De bestelling werd persoonlijk (telefonisch) doorgenomen op juistheid en was zeer snel geleverd. Tevens is de service in het algemeen dik in orde. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor mensen die van plan zijn een PV systeem te plaatsen.

Zeer duidelijke website en goede service

Na een korte zoektocht naar een betrouwbare Zonne installatie bedrijf op de website van stralendgroen uit gekomen. Via hun pakket keuze hulp een mooie set zonnepanelen en aanverwante installatie apparatuur uitgezocht. Na het plaatsen van de bestelling werd alles super snel geleverd. Alles op tijd volgens afspraak. Bij installatie van de app een vraag gesteld via de web-chat en binnen 2 minuten was ik weer op weg... Zeer vriendelijk personeel wat duidelijk op de hoogte is van de materialen welke ze leveren... Alles zelf geïnstalleerd, echt kinder spel... Stralend groen is zeker een aanrader!!!

prima geregeld

ze hadden wat vragen over mijn bestelling die ze netjes aan mij stelden om zo tot een juiste bestelling te komen, prima gedaan.

zeer snelle levering

Na bestelling, zeer snel geleverd. Goed product, veel hulp en uitleg bij problemen. Top

Goed en snel

Niet foutloos, maar wel het vermogen om het snel en netjes op te lossen. Komen afspraken na. Telefoon is vaak niet bereikbaar maar met de mail gaat goed, zelfs in de avond. Super!

Goede spullen voor een goede prijs

Al eerder spullen besteld alles snel en goede kwaliteit gelevert.

Goed contact, snelle levering prijs concurrerend

Goed contact, snelle levering en prijs concurrerend.

Makkelijk te snappen zelfs voor leek.

Goede uitleg bij bestellen van spullen. Prijs technisch goed. Uitleg over installeren zeer makkelijk.

Precies wat je nodig hebt als je handige doe-het-zelf’er bent

Stralend groen levert betaalbare materialen om zelf een PV installatie aan te leggen. Er zit uitleg bij. Die is geschikt voor de handige doe-het-zelf mens. Je moet vaardigheid hebben in het aansluiten van zaken in de meterkast en leggen van kabels en leidingen. De medewerkers zijn praktisch en behulpzaam.

Goede ondersteuning voor de doe het zelf-er

Na lang wikken en wegen toch de stap gezet. De omvormer was pas later leverbaar, daarom zijn eerst de panelen geleverd, zodat ik die vast kon plaatsen. Bij het plaatsen hield ik materiaal over omdat dat niet handig bleek, dat mocht ik retourneren. Precies op tijd kwam ook de omvormer en nu werkt alles top! Via de website konden al mijn vragen beantwoord worden.

goede hulp, duidelijke communicatie

Het zelf samenstellen van pakket werkt goed, je kunt ieder onderdeel goed nazoeken en vergelijken. na bestellen duidelijke informatie over levering of nalevering. het door stralendgroen zelf afleveren van de materialen vind ik ook een pluspunt en een teken dat er voorzichtig met de levering wordt omgegaan.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek