Helpen vlot en weten waar ze het over hebben.

Zijn goed bereikbaar voor advies. Helpen prettig.

top kwaliteit voor een super prijs

op de site is het super simpel om een complete set te bestellen. Dus niet hier de panelen bestellen en ergens anders de omvormer of de montage rails. Binnen 2 dagen kreeg ik al een melding wanneer ze geleverd werden en binnen een week werden ze uiteindelijk geleverd. Bij de levering zat een uitgebreide beschrijving en was alles zo gemonteerd. Kort om ik ben erg blij.

De combinatie van al het goede

Goed materiaal, goede service, snelle levering, meedenkend, vriendelijk, en eerlijk.

Efficient, snel, transparant en vriendelijke, goede service

Omdat ik de panelen niet eenduidig kon plaatsen een offerte aangevraagd. Deze was in 2 dagen rond ( na een paar kleine aanpassingen) ook de levering was snel geregeld. Al met al binnen een week had ik aangevraagd en geleverd gekregen.

profesioneel bedrijf

Deze mensen weten waar ze over praten, je bestelling wordt bekeken, en mocht er iets verkeerd zijn wordt je persoonlijk benaderd en overleg gepleegd. zijn er problemen met instaleren kun je ze bellen (of chatten), zelfs in het weekend, en worden de problemen opgelost. het instaleren was voor mij een uitdaging, maar met hun hulp heb ik er een zeer tevreden gevoel aan overgehouden. de zonnepanelen installatie werk zoals het moet werken. top bedrijf!!!!!

Prima panelen

Eerlijke degelijke service

Snel en degelijke service! bedankt

Medewerkers zijn klantgericht.

Goede kennis en hulp. Eerlijk over leverbaarheid en aandragen alternatieven. Vriendelijk en vertrouwelijk!!

Zeer snelle en correcte levering

Na bestelling op Koningsdag toch de volgende dag het artikel al in huis.

Goede service en bestelling goed geregeld

Zeer tevreden ook de service via de telefoon.

goed advies in optimizer

Mijn zonnepanelen brachten in mijn ogen te weinig stroom op. mijn aanname was dat dit kwam door de schaduw van 1 pijpje op 1 paneel. Ik heb een foto gestuurd en advies gevraagd. binnen een paar uren had ik een goed advies: Toevoegen van 1 optimizer en niet gaan verplaatsen oid. Levering was binnen 1 dag binnen incl. duidelijke instructies enz. prima meegedacht en geleverd.

Fluitje van een cent

We hebben een set van 12 panelen met omvormer besteld via de site van Stralengroen. Bestelling is zeer eenvoudig en overzichtelijk. Mocht je alsnog vragen hebben staan ze je netjes telefonisch te woord. Ook kan men gebruik van live chat maken, super handig. Wij zijn erg enthousiast, en hebben inmiddels 3 extra panelen besteld. Zodra de bestelling gedaan is wordt je per email voorzien van alle informatie, handleidingen en datasheets. Tevens wordt je keurig op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vindt. Prima bedrijf met zeer nette prijzen.

Prima ervaring

Website is overzichtelijk en neemt je stap voor stap mee in het bestelproces. Telefonisch advies ook prima gegaan. Er wordt de tijd genomen om mee te denken en er worden handige tips gegeven. Contacten verliepen prima !

Super goed geregeld!

Wij waren op het laatste moment een portrait schans nodig, werden goed geholpen en de klus is geklaard.

Goede service en snelle levering

Positieve en goede ervaring met dit bedrijf. Ze dachten goed mee, hebben ons goed geadviseerd en je krijgt alles perfect op maat en afgestemd op jouw situatie aangeleverd. Als leek hoef je nergens meer aan te denken, je krijgt echt een heel compleet pakket. De site is ook heel compleet met veel informatie, handleidingen en datasheets. Absolute aanrader! Heb inmiddels al meerdere mensen geadviseerd om ook bij Stralendgroen panelen te bestellen.

Leuk en enthousiast bedrijf!

Prima geholpen, duidelijke en snelle communicatie! Enthousiaste medewerkers en goeie service en snelle levering!

Goede prijs en goede service

Levering binnen een week. Goede kwaliteit zonnepanelen en andere materialen. Ik kreeg via de chat direct antwoord op al mijn vragen.

Alles prima verlopen.

Alles prima verlopen.

super geregeld, ook voor de tweede keer

Perfect en snel

Fijn bedrijf met enthousiaste mensen.

Goed bereikbaar, denken mee en in oplossing. Ongecompliceerd en goede service. Misschien kwam het door de drukte maar kwam af en toe wel een beetje chaotisch over. Desalniettemin alles keurig op tijd en naar volle tevredenheid geleverd, top!

Perfect en overzichtelijk

Makkelijk en goede uileg ivm wat er besteld worden

Goed contact en komen afspraken na!!

Echt een super bedrijf

Heb nu een paar keer een bestelling gedaan, elke keer gaat alles soepel en volgens afspraak, ze zijn ook goed telefonisch bereikbaar voor vragen voor maar ook na de bestelling. Erg prettige groep medewerkers. En dat voor een goede prijs.

Prima service en snelle levering

Eenvoudige selectie van benodigde spullen via de website. Goede ondersteuning via de chat functie op de site. Alles ziet er kwalitatief goed uit en handleidingen zijn goed.

Besteld, afgehaald, thuis geïnstalleerd, alles soepel verlopen

Ik had specifieke zonneschansen nodig te verkrijgen via stralendgroen. Na telefonisch advies besteld, afgehaald na afspraak en thuis probleemloos geïnstalleerd. Alles binnen een week. Materiaal was compleet en voldoet volledig aan mijn verwachting. 2 extra tapboutjes werden zonder probleem nagezonden. Ik ben zeer tevreden over de service en orderafhandeling van stralendgroen.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek