geweldig

Altijd geleverd wat is beloofd voor een goede prijs. Weken na de levering blijken er tekort dakhaken te zijn geleverd. Even gemaild en gingen gelijk op de post zonder discussie. Grote klasse!!!

Bij bestelling zeer goed geholpen en de bestelling zeer snel geleverd. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen.

uitstekende service en kwaliteit

Bij het bestellen ben ik zeer goed geholpen met deskundig advies. Ook bij een latere aanvullende bestelling werden de zaken zeer snel en netjes afgehandeld. Ik kan Stralend Groen zeker aanbevelen en heb dat inmiddels ook bij meerdere bekenden en straatgenoten gedaan!

Alles goed geregeld, veel informatie en goede ondersteuning.

Alles was netjes geregeld. Via de chat of telefonisch word je vriendelijk en goed geholpen. We hebben 2 sets aangeschaft. Alles werkt naar behoren.

correcte levering duidelijke uitleg op website

Goed uitgedacht product en duidelijke uitleg op website heeft er voor gezorgd dat wij de panelen probleemloos konden leggen. En bij twijfel over wel pakket voor ons het beste was werd je zowel via de app als telefoon vriendelijk en vakkundig te woord gestaan zonder dat je iets aangesmeerd werd wat niet echt nodig is. Als je overweegt zelf te plaatsen is stralendgroen zeker een aanrader zowel voor prijs als goed advies. Een zeer tevreden klant groet Jaap

heel goed

snelle levering en alles compleet

Als elektra monteur voor het eerst panelen bij mezelf geïnstalleerd, op 1e paasdag zondag werd ik zelfs kundig te woord gestaan, top service! Enige wat ik miste was wat extra aarding schoentjes, heb 2x4 rijen panelen waarvan ik er maar 1 kon aarden, heb dit zelf doorverbonden met massief koperdraad, 2 bouten met ring, en van het koper een oogje gebogen.

Komt alle afspraken perfect na

Ik geeft zelden een 10 :-). Stralend groen heeft goede selectiemogelijkheden op site en komt afspraken perfect na. Levering is compleet. Geen missende onderdelen.

Goede en snelle service

Makkelijk en snel geregeld en geleverd.

Goede produkten maar helaas slechte controle of goede spullen deur uit gaan.

Goede communicatie alleen bijzonder dat ik tot 2x toe de verkeerde ype zonnepanelen geleverd krijg: blijkbaar wordt er niet goed gekeken of geleverde produkten ook de produkten van pakbon zijn en niet zonnepanelen die er op lijken maar echt de goede. Fout is uiteindelijk goed hersteld maar wel heel vervelend voor de gemaakte montageplanning, deze 2x moeten verplaatsen.

Zeer goede ervaring, vooral goed persoonlijk advies

Ik heb zelf zonnepanelen geinstalleerd, zonder eerdere ervaring. Iedere keer dat ik contact opneem krijg ik uitstekend advies van mensen die duidelijk verstand hebben van zaken. Zeker een aanrader, alles is snel en compleet geleverd.

Zeer kundige mensen Weet waar ze het over hebben Snel geleverd

goed geregeld

zeer snel

Snelle en correcte levering van de goederen zoals besteld.

Snelle en correcte levering van de goederen zoals besteld.

Goede duidelijke website, alles netjes geleverd volgens afspraak, duidelijke installatie instructies bijgevoegd.

Geweldig!

Beste mensen, Jullie hebben er een fan bij! - Al heel lang vind ik jullie prijzen heel redelijk. - Ik heb twee keer een set bij jullie gekocht en die voldeed uitstekend. - Ik heb twee keer telefonisch contact gehad en dat waren twee bijzonder vriendelijke, prettige en kundige mensen. - Als er iets verkeerd gaat (bij 1 zending had ik te weinig klemmetjes) dan is dat geen enkel probleem, wordt totaal niet ***lig over gedaan en wordt zsm opgestuurd zonder extra kosten. Kortom, ga zo door!!! Met vriendelijke groet, R. Geradts

Goede duidelijke website, waarbij je eenvoudig een compleet systeem kunt samenstellen. Zeer vriendelijke chauffeur kwam snel de panelen bezorgen. Als je belt en er is niemand beschikbaar, bellen ze je zelf terug. Een kabel die vergeten was, werd snel nabezorgd. Echt een aanrader.

Stralend goed gedaan

Snel, klantvriendelijk, goed spul, plezierig, prima voormekaar.

Uitstekende service

Bij bestellen zelf een foutje gemaakt, wat bleek tijdens de levering op zaterdag. Dezelfde dag nog contact gehad en dinsdag werden de ontbrekende spullen al geleverd. Zonder extra kosten!!

Duidelijke indeling website waardoor keuze makkelijker wordt.

Geweldig om bij deze mensen aan te mogen kloppen voor de zonnepanelen en alles wat daarbij hoort. Ze hebben lol en de kennis om je op een goede en duidelijke manier uit te leggen wat je kunt doen. Je bestelde producten staan op de aangegeven tijd bij je op de stoep.

Prima website, deskundige ondersteunig, scherpe prijs en snelle levering.

Prima website, vriendelijke en deskundige ondersteuning per telefoon en mail. En een scherpe prijs, helemaal top. Tevens zelfs in deze Corona tijd een snelle levering!

Top service en snelle levering

Wij hebben een super goede ervaring met Stralendgroen. Al onze vragen werden goed en duidelijk beantwoord. En ook de levering was snel geregeld. Zeker een super website om je pakket zonnepanelen te bestellen! Een echte aanrader!

Materiaal bestellen bij stralendgroen is een fijne ervaring.

Prima website, vriendelijke telefonisch ondersteuning en een snelle levering, en een scherpe prijs wat wil je nog meer?

Duidelijkheid in allea

Goede website duidelijke prijzen goede nazorg

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek