Prima ervaring

Website is overzichtelijk en neemt je stap voor stap mee in het bestelproces. Telefonisch advies ook prima gegaan. Er wordt de tijd genomen om mee te denken en er worden handige tips gegeven. Contacten verliepen prima !

Super goed geregeld!

Wij waren op het laatste moment een portrait schans nodig, werden goed geholpen en de klus is geklaard.

Goede service en snelle levering

Positieve en goede ervaring met dit bedrijf. Ze dachten goed mee, hebben ons goed geadviseerd en je krijgt alles perfect op maat en afgestemd op jouw situatie aangeleverd. Als leek hoef je nergens meer aan te denken, je krijgt echt een heel compleet pakket. De site is ook heel compleet met veel informatie, handleidingen en datasheets. Absolute aanrader! Heb inmiddels al meerdere mensen geadviseerd om ook bij Stralendgroen panelen te bestellen.

Leuk en enthousiast bedrijf!

Prima geholpen, duidelijke en snelle communicatie! Enthousiaste medewerkers en goeie service en snelle levering!

Goede prijs en goede service

Levering binnen een week. Goede kwaliteit zonnepanelen en andere materialen. Ik kreeg via de chat direct antwoord op al mijn vragen.

Alles prima verlopen.

Alles prima verlopen.

super geregeld, ook voor de tweede keer

Perfect en snel

Fijn bedrijf met enthousiaste mensen.

Goed bereikbaar, denken mee en in oplossing. Ongecompliceerd en goede service. Misschien kwam het door de drukte maar kwam af en toe wel een beetje chaotisch over. Desalniettemin alles keurig op tijd en naar volle tevredenheid geleverd, top!

Perfect en overzichtelijk

Makkelijk en goede uileg ivm wat er besteld worden

Goed contact en komen afspraken na!!

Echt een super bedrijf

Heb nu een paar keer een bestelling gedaan, elke keer gaat alles soepel en volgens afspraak, ze zijn ook goed telefonisch bereikbaar voor vragen voor maar ook na de bestelling. Erg prettige groep medewerkers. En dat voor een goede prijs.

Prima service en snelle levering

Eenvoudige selectie van benodigde spullen via de website. Goede ondersteuning via de chat functie op de site. Alles ziet er kwalitatief goed uit en handleidingen zijn goed.

Besteld, afgehaald, thuis geïnstalleerd, alles soepel verlopen

Ik had specifieke zonneschansen nodig te verkrijgen via stralendgroen. Na telefonisch advies besteld, afgehaald na afspraak en thuis probleemloos geïnstalleerd. Alles binnen een week. Materiaal was compleet en voldoet volledig aan mijn verwachting. 2 extra tapboutjes werden zonder probleem nagezonden. Ik ben zeer tevreden over de service en orderafhandeling van stralendgroen.

geweldig

Altijd geleverd wat is beloofd voor een goede prijs. Weken na de levering blijken er tekort dakhaken te zijn geleverd. Even gemaild en gingen gelijk op de post zonder discussie. Grote klasse!!!

Bij bestelling zeer goed geholpen en de bestelling zeer snel geleverd. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen.

uitstekende service en kwaliteit

Bij het bestellen ben ik zeer goed geholpen met deskundig advies. Ook bij een latere aanvullende bestelling werden de zaken zeer snel en netjes afgehandeld. Ik kan Stralend Groen zeker aanbevelen en heb dat inmiddels ook bij meerdere bekenden en straatgenoten gedaan!

Alles goed geregeld, veel informatie en goede ondersteuning.

Alles was netjes geregeld. Via de chat of telefonisch word je vriendelijk en goed geholpen. We hebben 2 sets aangeschaft. Alles werkt naar behoren.

correcte levering duidelijke uitleg op website

Goed uitgedacht product en duidelijke uitleg op website heeft er voor gezorgd dat wij de panelen probleemloos konden leggen. En bij twijfel over wel pakket voor ons het beste was werd je zowel via de app als telefoon vriendelijk en vakkundig te woord gestaan zonder dat je iets aangesmeerd werd wat niet echt nodig is. Als je overweegt zelf te plaatsen is stralendgroen zeker een aanrader zowel voor prijs als goed advies. Een zeer tevreden klant groet Jaap

heel goed

snelle levering en alles compleet

Als elektra monteur voor het eerst panelen bij mezelf geïnstalleerd, op 1e paasdag zondag werd ik zelfs kundig te woord gestaan, top service! Enige wat ik miste was wat extra aarding schoentjes, heb 2x4 rijen panelen waarvan ik er maar 1 kon aarden, heb dit zelf doorverbonden met massief koperdraad, 2 bouten met ring, en van het koper een oogje gebogen.

Komt alle afspraken perfect na

Ik geeft zelden een 10 :-). Stralend groen heeft goede selectiemogelijkheden op site en komt afspraken perfect na. Levering is compleet. Geen missende onderdelen.

Goede en snelle service

Makkelijk en snel geregeld en geleverd.

Goede produkten maar helaas slechte controle of goede spullen deur uit gaan.

Goede communicatie alleen bijzonder dat ik tot 2x toe de verkeerde ype zonnepanelen geleverd krijg: blijkbaar wordt er niet goed gekeken of geleverde produkten ook de produkten van pakbon zijn en niet zonnepanelen die er op lijken maar echt de goede. Fout is uiteindelijk goed hersteld maar wel heel vervelend voor de gemaakte montageplanning, deze 2x moeten verplaatsen.

Zeer goede ervaring, vooral goed persoonlijk advies

Ik heb zelf zonnepanelen geinstalleerd, zonder eerdere ervaring. Iedere keer dat ik contact opneem krijg ik uitstekend advies van mensen die duidelijk verstand hebben van zaken. Zeker een aanrader, alles is snel en compleet geleverd.

Zeer kundige mensen Weet waar ze het over hebben Snel geleverd

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek