Keurige leverancier. Zeer klantvriendelijk bedrijf.

prima alles goed verzorgd vriendelijk personeel

prima alles goed verzorgd vriendelijk personeel

Geen enkele klacht.

Alles is goed en op tijd geleverd.

Goed, niet duur, behulpzaam, vriendelijk, service gericht.

Na bestelling bleek dat de gevraagde panelen niet leverbaar waren en is er meegedacht over een alternatief, ook iets goedkoper. Bestelling is netjes en compleet geleverd. Installatie handleiding mag op sommige punten iets duidelijker. Installatie werkte in eerste instantie niet maar dit was na een mailtje opgelost, geen probleem. Nu werkt de installatie prima..

Prima service en snelle levering voor een lage prijs

De panelen besteld en ze werden op de eerst mogelijke bezorgdag ook netjes geleverd in de ochtend zoals ik had verzocht. Alle materialen zaten er keurig bij en de prijs is verreweg de laagste in Nederland op dit moment. De panelen liggen inmiddels op dak en draaien gelijk overuren.

Klantgericht met goede chatlijn.

Zaken zoals afhandelen van garantie blijft afwachten en hebben we hopelijk niet nodig. Mocht dat zo zijn dan verwacht ik net zo’n goede service als bij het bestellen.

goede heldere website

Men doet wat men zegt, bij levering was er een paneel stuk door transportschade. Dit kan gebeuren en is zeer snel en correct opgelost. De volgende dag is het paneel omgeruild. dus al met al een goede service voor een betaalbare prijs!

Voldoet aan alle verwachtingen.

Uitstekend!

Prima ervaring

Goede en eerlijke communicatie, er werd vooraf gewaarschuwd dat bepaalde omvormers slecht leverbaar waren. Levering verder prima op afgesproken datum en tijd. De voor de montage benodigde bits werden keurig meegeleverd.

Ik heb goede ervaring. Alleen zijn de onderleggers op het bitumen dak wat klein. Ik heb er groot aantal bij gelegd.

Servicegericht, kennis van zaken, duidelijk en betrouwbaar.

Bedrijf met betrokken medewerkers en doen wat ze beloven

Prima bedrijf met redelijk goede prijzen. Overzichtelijke website en vriendelijke medewerkers.

Volgens afspraak en uiterst correct

Heldere uitleg online, goede kwaliteit en super geholpen door Cunera met de bestelling en de extra solarkabels. De chauffeur belde netjes van te voren. Correct, op tijd en netjes. 100 punten.

vriendelijk geholpen aan de telefoon

iets meer foto`s en uitleg zou wenselijk zijn want ik als leek kon niet op de foto`s van mijn nieuwe omvormer zien wat voor een aansluiting er op zit dus later nog een bestelling voor een stekker gedaan met weer verzendkosten van 6.75 euro verder de aanlevering in veel te grote doos en envelope

Overzichtelijke site, goede service en kwaliteit

Overzichtelijke site, goede service en kwaliteit

Prettig bedrijf, heldere Website, eenvoudig bestelproces.

Voor een project (complete Installatie) order geplaatst. Bestellen ging erg klantvriendelijk. Ruim een week later bleek de Omvormer niet leverbaar, er was geen zicht op termijn levering door de leverancier. Er werd meegedacht voor een alternatief. Uiteindelijk bleek de 1e keus beschikbaar te komen. Prettig is ook het feit dat men regelmatig, buiten kantooruren om, online is. Op deze manier zijn er "korte lijnen" en is direct zicht op zaken en de mogelijkheid om orders aan te passen. Bezorger was ook vriendelijk en communiceerde netjes tussen klant en bedrijf.

Vriendelijke mensen met verstand van zaken

Snelle levering en vriendelijke bezorger

Top. Levering in eigen beheer door een erg vriendelijke en deskundige jongeman. Daarnaast had het paneel een erg goede prijs per pwh verhouding.

goede levering alles compleet wat wil je nog meer

goede prijs kwaliteit en uitstekende communicatie

de set is met een goede beschrijving geleverd. de set was compleet. alles werkte in één keer. de bezorging werd uitstekend gecommuniceerd. al met al zeer posititief

Zeer goed en prettig

Na lang nadenken welke en hoeveel panelen ik zou nemen kwam ik bij stralendgroen uit via website alles duidelijk besteld met een levering in de toekomst Ver voor uitlevering namen ze contact op over hoe ik de panelen ging plaatsen en om alles even door te nemen en kreeg meteen een tijdvak te horen van levering Op de dag van levering hielp de zeer prettige en behulpzame chauffeur mee Tijdens montage bleken er 2 klemmetjes te weinig meegeleverd maar na een kort en plezierig telefoontje werden deze met de post de volgende dag geleverd Ik heb alles als zeer goed ervaren van bestelling tot levering en telefonisch staan ze altijd paraat Ik laat nu de zon zijn werk doen

Fijn contact gehad, ik ben goed geholpen en alles volgens afspraak. De mensen denken met je mee, en geven goed advies.

Prima conform afspraak geleverd

Een partij panelen besteld, en ook een tweede bestelling gecombineerd. Afspraken maken ging prima.

Prima samenwerking

Wij werken al een tijdje samen met Stralend groen en hebben een prima communicatie. prima samenwerking, goede leveringen.

Goede service en snelle levering

Goede producten en stralendgroen weet er er echt alles over ze zijn top

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek