Laden reviews...
877 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt consequent dat leveringen snel zijn, de communicatie helder en het personeel behulpzaam is. Klanten melden betrouwbare service, redelijke prijzen en duidelijke instructies bij aankoop. De ervaringen tonen veel aandacht voor klanttevredenheid en praktische ondersteuning. Al met al is er sprake van een betrouwbare leverancier met een proactieve benadering.
Snelle levering duidelijke site en instructies
27 May 2026
Andre
Dronten
Ik mistte een onderdeel voor mijn installatie. Flink moeten zoeken, maar zij hadden het gewoon in het assortiment. Top!
Dirk
Malden
Makkelijk in te stellen. Ben wel van plan om een shelly te kopen omdat ik ook met Homeassistent knutsel. Voor de rest 1 week in huis dus valt er nog weinig over te zeggen behalve dat het zo werkt als beschreven.
EGM Bakker
Lutjebroek
Eerlijk en vriendelijk bedrijf . De bedrijf is gevestigd op een wat rommelig bedrijventerrein, maar de service is prima .
Kees
Friesland
Verkeerd besteld item na retour gewoon gecrediteerd en juiste m.m.v. Miranda besteld.
MHH
Klimmen
Snel geleverd, materialen en inlogcodes voor omvormer.
Peter
Almere
Eddi en Harvi Raad deze leverancier aan.
Peter
aarde
Eenvoudige bestel mogelijkheden en vlotte levering.
Jan
Etten-Leur
Theo
Epe
In de webshop snel gevonden wat ik zocht. Bestellen was een fluitje van een cent. Levering vlot, een dag later al in de pakket-automaat. Alleen had mijn vrouw een verkeerde verwachting toen ze op het rekeningoverzicht 'StralendGroen' zag staan. Dus weer een dag later maar even een bos bloemen gekocht :-)
JD
HAT
Deze keer ben ik geweldig goed en snel geholpen mbt het oplossen van een probleem met de data-logging van mijn omvormers. Medewerkers nemen de tijd voor je en lossen probleem deskundig op.
Perry
Son en Breugel
Ik heb nog geen antwoord ontvangen op mijn vraag
23 May 2026
Jaap
Galder
Nadat ik besteld had werd ik gebeld dat ik flink bij moest betalen omdat mijn pakketje meer dan 35 kg was Ipv het tarief of de bestelling Mijn verbazing was groot toen ik op de pak bon 22 kg zag en dus voelde ik me echt ….
23 May 2026
Th
Koekange
Thuisbatterij is prima. Ophalen ging ook probleemloos. Met de bijbehorende app's ging het wat minder goed, maar als je met ze belt wordt je prima geholpen. Een pluim.
Eric
Kropswolde
Snel geleverd. Het is fijn dat jullie Sunclix connectoren hebben want ze zijn moeilijk te vinden.
tim
almere
In mijn oorspronkelijke bestelling waren de boutjes voor de koppelstukken niet geleverd. Deze heb ik nabesteld en zijn snel geleverd zodat ik de werkzaamheden kan afmaken.
Riny
Eindoven
Ik had wat spullen nodig voor mijn zonnepanelen, via google terecht gekomen bij stralend groen. Goeie prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie. Als ik nog meer nodig heb ga ik eerst hier even kijken.
Alexander
Den Haag
Prima levering van mijn thuisbatterij, alleen jammer dat de bijbehorende P1 meter veel later werd geleverd.
21 May 2026
Gerrit
Groningen
Ik heb een aantal sets van zonnepanelen besteld gehad. Altijd correct op tijd geleverd en compleet. Super als ik iemand mag aanraden dan is het wel Stralendgroen.
Ruud
Heerlen
Alles perfect en professioneel verlopen
A.J.
Bergen op Zoom
Slechte rail geleverd en de vervang rail blijft maar duren
Davy
Zele
Bestelling snel bezorgd,zeer goede klantenservice als je vragen heb nemen ze de tijd voor je. Ik heb nu al meerdere Bestelling gedaan bij stralendgroen top bedrijf
Stephan
Ede
Communicatie tussen oplader en omvormer werkt niet goed. Verschillende opties zijn niet zichtbaar zoals laden op solar, etc Al een tijdje met SE support team in contact na aanmaken van een ticket. Zeer moeizame communicatie en geen redelijke reactie van SE. Probleem zit niet zozeer bij Stralend groen als wel bij Solaredge.
Wiro
Kamperland
Nette levering na problemen met koppelen batterij aan omvormer na telefonisch contact netjes opgelost door software update growatt omvormer werkt nu perfect met de batterij bedankt stralendgroen team
Chris
Zeddam
Professioneel bedrijf! Uitmuntend verder geholpen door Glenn bij de aanschaf een Hyxi Halo thuisbatterij dewelke na installatie zijn werk meer dan voortreffelijk doet. Een aanrader zowel naar bedrijf als batterij toe! Bedankt Glenn.
Dirk
Schilde