Bestelling geplaatst op 15/09/2025,

Bestelling geplaatst op 15/09/2025. Aanvankelijk bleef de levering uit en kreeg ik geen reactie op e-mail of WhatsApp. Na lang wachten is het uiteindelijk opgelost en heeft het bedrijf excuses aangeboden. De afloop is correct, maar de communicatie was traag en zorgde voor frustratie. Mijn advies: verbeter de bereikbaarheid en terugkoppeling naar klanten. Dankzij de oplossing en excuses geef ik een neutrale beoordeling, in de hoop dat toekomstige bestellingen vlotter verlopen.

Altijd prima support

Zeer snelle reactie. Persoonlijke aandacht alsof je die enige bijzonder klant bent. :) Goede ondersteuning. Zeer goede prijsstelling. Tja, wat wil.je nog meer. Niets toch? Hooguit nog meer bestellen. ;)

Alles top geleverd.

Alles keurig verpakt Compleet geleverd. Op tijd geleverd. En fijn contact met de mail wat de status was van de bestelling.

Heel tevreden klant

Heel tevreden. Eén van onze zonnepanelen was met een storm beschadigd. Bij Stralendgroen was er nog een paneel van dat type beschikbaar. Het is volgens afspraak geleverd en ondertussen door mezelf geplaatst. De installatie werk terug prima. Ik vind het ook belangrijk om te vermelden dat als je een vraag stelt, je snel antwoord krijgt van het bedrijf. Een tevreden klant uit België.

Snelle levering, goede communicatie en goed advies

Snelle levering, goede communicatie en goed advies

Vlot en duidelijk antwoord op mijn vragen!

Ik kreeg al snel een duidelijk antwoord op mijn vragen. Een goed advies met uitleg en beschrijving. Bovendien vlotte levering.

Top geregeld en afspraken nagekomen

Alles netjes volgens afspraak geleverd

Prima snelle levering.

Bestelling verliep soepel. Levering was in overleg. Als is prima verlopen.

Uitstekend advies

Als iets niet goed is vertellen ze het ook. Ik had al een bestelling gedaan en ze adviseerde om het toch niet te doen. Ze hebben ook snel mijn aankoopbedrag terug gestort.

Ik ben super tevreden met services.

Bereikbaar voor advies en vragen

Het meest belangrijke voordeel van een bezoek aan de website van stralend groen is dat ze heel goed beschikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen en geven van advies. Deze service gaat samen met scherpe prijzen. Heel bijzonder.

solaredge 3 Fase

Had een vraag over de juiste omvormer die ik nodig had om van 1 fase naar 3 fase te gaan. Werd gevraagd om informatie die ik verstrekt had daarop volgde de keuze . Solaredge besteld en betaald snel geleverd en goedkoop nergens goedkoper en het juiste advies. top Bedankt

Fijne ervaring

Alles ging goed, en zeer goede levering. Je kan de chauffeur zien aan komen via maps

Goed geholpen

Ik was slechts een enkel paneel nodig en twijfelde of het door mij gekozen paneel wel kon worden aangesloten op mijn batterij in eilandbedrijf. Vraag gesteld aan Stralendgroen en binnen no-time een klip en klaar antwoord gekregen. Paneel besteld en de volgende dag op kunnen halen. Paneel nu ongeveer 2 weken aangesloten en werkt perfwekt.

Fast delivery

I got plenty of information about delivery. Delivery was quick.

gewoongoed

op tijd volgens afspraak goede prijs

Snel en goed geleverd

Prima site veel producten die snel en goed geleverd worden. Producten goed verpakt.

Stralendgroen heel goed, externe vervoerder niet

Alles van Stralendgroen was zeer ok. Communicatie ook. Alleen werd het pakket met een externe vervoerder gebracht (waarschijnlijk omdat het naar België is), en plots een dag later dan voorzien. We werden niet gebeld op voorhand, we hadden geluk er iemand thuis was.

meer dan uitstekend

Wij van W.T.S bv complete verduurzaming uit Winschoten doen B2B met deze. Bestellingen worden altijd correct uitgevoerd en vooral snel. Contacten persoonlijk met de medewerkers zijn uiterst correct en hebben verstand van zaken. Met vriendelijke groet WTS bv

Duidelijke site en snelle levering

Snelle en juiste levering

Super ondersteuning achteraf

Dit is een voorbeeld bedrijf dat de tijd neemt met de klant om een oplossing te zoeken voor een (installatie) probleem. Zeer gewillig om te helpen en mee te denken. Top team !

Goed en snel

Snelle levering en prima prijs, voldoet aan mijn verwachtingen

Ideaal voor doe het zelvers

Voor de 2e keer zonnepanelen set besteld. Bestellen gaat eenvoudig via stappenplan. Na bestelling werd ik gebeld omdat ze een foutje zagen. Werd netjes aangepast en snel geleverd. Prima service.

Einfach schnell, sehr gute Kundenkommunikation, man ist immer auf dem aktuellstem Stand

Ich war lange unsicher online ein Speichermodul für eine PV-Anlage zu bestellen. Insbesondere, weil man dieses Modul in Deutschland nicht finden und kaufen konnte. Das Modul ist zwischenzeitlich installiert und funktioniert einwandfrei. Auch die Logistik ist positv zu erwähnen.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek